Бележка от автора

474 31 6
                                    

Здравейте!

Скъпи мои читатели, обръщам се към вас тук, за да посоча някои важни етапи от моя живот.

Ще започна с това как през изминалите няколко месеца с публикуването на моите думи в този сайт, не целях да радвам себе си и да задоволявам капризите на егото си. Публикувах ги, за да бъдат достъпни те до вас, да се опитвам да ви зарадвам поне малко. В днешните дни, знам че всеки един от нас има нужда да се откъсне от тежката и трудна реалност, която заставя всеки един от нас да се жертва и да се отказва от нещо скъпо за него. Чрез моите истории искам да достигна до сърцата ви и да ви подаря по едно незабравимо преживяване в един различен от нашия свят. 

За в бъдеще имам намерение да реализирам една от най-големите си мечти - да публикувам книгите си и да ги видя напечатани. Повярвайте, няма нищо по-желано да видя в ръцете си "нещото" сътворено от мен. Вярвам, че това важи за всеки един творец. Наричам ги "книги", защото за мен са точно такива, а и благодарение на вас - моите читатели, те се превърнаха точно в това.  Втората ми книга - "Ние" е съкровено излияние на моята душа. Исках да вникна възможно най-дълбоко в характерите на героите си, исках те да бъдат реални за вас, както са реални в съзнанието ми. И няма как да не бъдат, защото те представляват мен. Всички описани емоции са били изживени в даден етап от живота ми. Държа да подчертая, че "Ние" не е просто една любовна история. "Ние" е история за неосъществените мечти, неизживения живот, човешката мъка и саможертвата. Не на последно място, тя е книга за прекрасната и чиста любов, за неугасващата надежда и прошката. Казвала съм го и преди, че с всяка написана дума оставям част от себе си. 

Вашите коментари и споделени мисли ми вдъхнаха кураж и ме направиха по-сигурна в това, което правя. А именно: да оставям послания в написаните от мен редове.

За всички, които се питат дали ще има продължение. Да, замислям да продължа историята на Анна и Дилън. За съжаление това не е възможно на този етап. Предстоят ми много важни събития и в рамките на следващите, може би, два месеца няма да бъда способна да напиша продължението. Естествено, ще се опитвам да го постигна и да ви зарадвам, но това е много относително казано. 

Искам да обърна и специално внимание на музиката, която добавям към главите. Всички песни са използвани за вдъхновение и за фон за написване на почти цялата книга. 

Надявам се да не ме забравите и с тази цел, ще се опитвам да качвам по някоя новинка за мен и може би (стискам палци) евентуално развитие с книгите ми. 


Ние.Where stories live. Discover now