[1]

359 35 0
                                    

MICHAEL

Vzbudil jsem se v cizím pokoji, ve kterém na zemi leželo mnoho flašek od alkoholu a taky nějaké ty drogy a cigarety. Strašně mě bolela hlava. Pomalu jsem si sedl a koukl se, kdo to vedle mě leží. Byla to nějaká brunetka. Ležela na postely nahá a ještě spala. Chvíli jsem tam jen tak seděl a přemýšlel sám nad sebou.
Proč to těm holkám dělám? Vždycky si s němi jen užiju a vypadnu. Říkám užiju, ale ve skutečnosti mě to nějak neuspokojuje. Asi jsem divný, ale představa, že šukám s klukem je pro mě uspokojivější.

Rychle jsem se oblékl a vypadl s domu te brunety. Šel jsem cestou ke svému domu. Šel jsem pomalu, protože mě pořád bolela hlava. Když jsem konečně došel domů, hned jsem si zašel do sprchy. Pak jsem si sedl na gauč a koukal do prázdna.

Žiju tady v tomhle rozpadající se domě už 5 let. Už od 18ti, co mě moje matka vyhodila z domu kvůli drogám a alkoholu. Chvíli jsem byl bezdomovec, ale pak jsem si našel kamaráda Caluma. Ten mě nechal bydlet u něj. Už se ale docela dlouho neukázal. Jednou jsme jen tak seděli tady na tomhle gauči, kde teď sedím já a povídali si. Najednou se naše oči střetli a nemohli se od sebe odtrhnou. Políbil jsem ho. On chvíli spolupracoval, ale pak se odtrhl. Koukal na mě, jak kdyby zrovna viděl ducha. Pak řekl, že se musí jít projít. Od té doby jsem ho neviděl. Je to asi měsíc dozadu. Nevím, co to do mě vjelo, když jsem ho líbal. Od té doby taky uvažuji nad mojí orientací. Ale já nejsem buzna! Určitě jsem byl zrovna přiopitý. Nikdy bych jako střízlivý kluka nepolíbil.

Z myšlenek mě vyrušil zvuk mobilu. Když jsem se koukl na displej, bylo tam napsáno 'Jack Hemmings'. Jack je jeden z mých nejlepších kamarádů. Má ještě dva bráchy Bena a Luka. S Benem jsme dobří přátelé a Luke? Toho jsem nikdy neviděl, ale podle toho, co slyším od Bena s Jackem, je to velký lůzr.

„Jacku" řekl jsem, když jsem zvedl mobil.

„Michael! Jak je kámo?" zeptal se vesele.

„To si ze mě děláš prdel? Voláš jen, aby ses zeptal, jak se mám?" začal jsem se smát.

„Ne to ne. Vlastně ti volám, abych se tě zeptal, jestli nechceš jet na výlet"

„Výlet?" dělá si ze mě prdel? Chce jet na výlet?

„Ano. Pojedeme ve velkém karavanu"

„Kde si sehnal karavan?"

„Ben si sehnal práci v jakém si autosalonu a oni mu na měsíc půjčili karavan"

„No, a kdo všechno by jel?" zeptal jsem se.

„Já, Ben, Ashton a jeho holka Bryana, sestra od Bryany -Tori,ty pokud budeš chtít , aa..."

„A?" Nechápal jsem proč je pro něj tak težké říct poslední jméno.

„A Lu-ke" vymáčkl se po chvilce.

Dostal jsem záchvat smíchu „ Děláš si ze mě srandu? luke? Není mu náhodou 17? Chceš vzít 17ti letého kluka mezi nás?"

„Hele já ho sebou musím vzít. Slíbil jsem to mámě. Odjezd je v pátek v 9:00 ráno. Už musím končit. Jestli chceš jet, tak přijď. Čau"

„Ahoj"

Pak Jack hovor vypnul.

Zase jsem začal přemýšlet, tentokrát nad tím jestli mám jet. Sečetl jsem všechny plusy a mínusy a rozhodl se, že pojedu.

LOSERDonde viven las historias. Descúbrelo ahora