[6]

221 29 7
                                    

MICHAEL

„Kam máte v plánu vůbec jet?" zeptal jsem se Jacka s Benem, když jsem si k nim šel na chvíli přisednout.

„Vlastně ani sami nevíme..nemáme skoro nic naplánováné" zasmál se Jack.

„Skoro nic?" nechápal jsem.

„No, asi jeden den od teď by jsme měli být v takovém maličkém městečku jménem Willten a tam je takový camp udělaný přímo pro karavany a nás napadlo, že by jsme tam aspoň na týden mohly zůstat" řekl Ben. Neznělo to jako špatný nápad.

„S tím souhlasím" usmál jsem se.

Vrátil jsem se s nechutí zpátky na svoje místo...s nechudí, protože je tady dost velká nuda. Ashton s Bryanou se pořád jen objímají, líbají až mi je s toho špatně...Victorie se zas pořád kouká do mobilu a Luke si čte ty svoje nudný knížky. Začínalo mě to štvát a hlavně jsem se pořád víc a víc nudil a když se Michael Clifford nudí nedopadá to moc dobře...

Vzal jsem si kus papíru, co byl na malinkém stolu vedle mě a rozthal ho na malinké části, které jsem pak ožužlal a udělal z nich kuličky. Rozdělal jsem propisku, co na stolku ležela taky a použil ji jako flusačku. Dal jsem do ní jednu kuličku a bez váhání ji střelil po Lukovy. On ale nějak nereagoval, tak jsem to zopakoval. Najednou na mě koukl naštvaným pohledem.

„Já myslel, že ti je 23..ne 6" vypadlo z něho. Trošku mě tou větou vytočil.

„Je to sranda!" zasmál jsem se na něj. Luke jen protočil očima. „chceš to taky zkusit?" zeptal jsem se ho. Úplně se mu rozzářili oči.

„Jo chci!" řekl s nadšením

Pokynul jsem mu, aby šel blíž ke mně a po chvilce byl na mně nalepený. Vysvětloval jsem mu, jak se to děla. Měl trošku problém s tím oslintat papír, ale nakonec to udělal, pak vystřelil na Ashtona.

„Michaele, ty hajzle!" zařval na mě Ashton.

Cože? Na mě?

„Ale to byl Luke!" bránil jsem se.

„Luke? Ten asi těško. Vymysli si lepší výmluvu!" zařval znova Ashton„a nemysli si, že ti dám cígo!" dodal Ash.

Koukl jsem se na Luka nenavistným pohledem, ale přitom mi to přišlo směšné. Luke se tak krásně smál, že mi vůbec nevadilo, že je na mě Ash naštvaný. Myslím, že nápad s flusačkou nebyl zas tak špatný....

----------------------------------

Udělali jsme si malou pauzu a domlouvali se, jak budem dnes spát. V karavanu moc místa není, tak se tam musíme nějak neskládat.

Ashton mi cigaretu vážně nedal, tak jsem si jednu vyškemral u Jacka. Luke byl s námi před karavanem taky. Seděl na patníku a zase si četl knížku, že ho to pořád baví.

Už byl večer a my jsme se dohodli, že přes večer zaparkujem někde na parkovišti a přespíme tam.

„Takže Ashton spís s Bryanou na jednom gauči, Luke spí s Tori na druhém. Já s Benem spíme na sedadlech, co jsou ve předu a Michael bude spát na zemi mezi gauči" vysvětloval nám Jack

„Cože?! Proč musím spát na zemi zrovna já?" protestoval jsem.

„Protože....jsi přešel jako poslední" mrknul na mě Jack a zasmál se.

Vzal jsem si z Jackova kufru spacák a roztáhl si ho po zemi. Všichni už leželi na svých místech. "proč já" povzdychl jsem si.

„Ty Michaeli?" zavolal na mě Ash

„Co?"

„Víš, jak se tady tomuhle říká?"

„Jak?"nechápal jsem

„Karma" začal se smát.

Hahaha

Otočil jsem si hlavu na druhou stranu, takže jsem viděl na gauč, kde ležel Luke a Tori.

„Michaeli?" zašeptal Luke, tak potichu, že jsem ho skoro neslyšel.

„Ano Luku?" koukl jsem se na něj.

„Děkuji" usmál se na mě

„Za co?" nadzvedl jsem obočí

„Za to, že si to s tou flusačkou vzal na sebe"

„No, sice ne dobrovolně, ale i přesto.."

„Díky" řekl Luke a věnoval mi ještě jeden úsměv, pak se otočil na opačnou stranu.

Možná Luke nebude zas takový lůzr, jak jsem si myslel...zatím vypadá v pohodě až na ty jeho knižky, co pořád čte. Kdo ví třeba z nás budou i přátelé...

★★★★★★★★★★★★★

A je to tu..Další část ! :-D

Budu ráda za každý váš vote a taky komentář s názorem na celou mojí story :-) klidně mi do komentáře napište, co by jste na mé story i vylepšili :-) Předem děkuji za vaše názory!

LOSERWhere stories live. Discover now