[10]

198 24 5
                                    

MICHAEL

Bylo mi Luka vážně líto, ale nemohl jsem mu přece říct ,,Ano Luku, pamatuju si, jak jsme se líbali a moc se mi to líbilo" Tohle by vážně nešlo. Nejhorší na tom bylo, že jsem si ještě ráno myslel, že jsem se s ním líbal jen kvůli tomu, že jsem byl opilý, ale teď? Klidně bych ho líbal znovu.

,,No..Asi půjdem, ne?" usmál jsem se na Luka

,,Emm..jo. Jdem" falešne usmál.

Nechápu proč je s toho, že si to jakože ''nepamatuju'' tak smutný. Vypadá jako by se s ním zrovna rozešla holka. Nebo v Lukově případě kluk.

---------------------------------------------

Když jsme se vraceli do kempu bylo už asi osm hodin večer. Jak jinak Ash s Bryanou byli už zase o dost popředu. Nedivil bych se, kdyby už byli v kempu. Já s Lukem jsme šly zatím cestou v lese, takže nás čekal ještě docela kus cesty.

Luke se za celý den ani jednou neusmál. A když už se usmál, tak to nebyl upřímný usměv, ale falešný. Celou cestu jsem se ho snažil aspoň trošku rozesmát, ale nikdy se mi to nepovedlo.

Zastavil jsem se a Luke hned taky.

,,Děje se něco?" zeptal se a koukal na mě ustaraným pohledem.

,,Ano děje" hlasitě jsem se nadachl a vydech. Koukl jsem se mu do očí ,,Luku, já nic nezapoměl"

,,Cože?" zeptal se potichu Luke a nepřerušoval náš oční kontakt.

,,Já si na ten večer pamatuju. A do toho stanu jsem nevešel omylem...vešel jsem do něj, protože jsem věděl, že v něm jsi ty" Usmál jsem se na něj.

,,J-já to nechápu, takže jsi věděl, co děláš?" řekl z nedějí.

,,Ano, věděl" znovu jsem se usmál a konečně se usmál i Luke.

Přiblížil jsem se k Lukovy stejně tak jako včera ve stanu a chytl ho kolem pasu. I když je Luke o pět let mladší je asi jen o 2 centimetry menší než já. Nad tím jsem se musel zasmát.

,,Čemu se směješ?" zeptal se Luke.

,,Ale ničemu" zašeptal jsem a políbil ho, jakmile jsem chtěl zapojit jazyk Luke se zase odtrhl.

,,Miku, musím ti něco říct" Řekl nervózně. Byl vážně roztomilý. Kývl jsem na něho hlavou na znamení, že mi to má říct.
,,Já se ještě..no..Nikdy jsem se ještě nelíbal s-s jazykem" zašeptal Luke. Docela mě to rozesmál, ale smích jsem zadržel, aby se Luke neurazil.

,,No, všechno je jednou poprvé" pokrčil jsem rameny a Luke se usmál. Zase jsem se k němu přiblížil a začal ho líbat. Už jsem začal zapojovat i jazyk. Luke chvíli nespolupracoval, ale pak začal. Trošku mě oslintal.

,,Víš, že jsi mě oslintal?" smál jsem se.

LUKE

Když mi Mike řekl, že jsem ho oslintal bylo mi strašně trapně. Neveděl jsem, co mu mám na to říct, ale po chvíli ze mě vypadlo: ,,Promiň" Mike se zasmál a zase se dal do kroku. Já chvíli jen tak stál, ale pak jsem šel za ním. Mike mě chytil za ruku a společně jsme šli do kempu, ale když už jsme tam byli, tak jsme se pustili a šli od sebe asi o 5 metrů dál. Přece jen bylo by dost divně, kdyby nás někdo viděl, jak se držíme za ruce.

LOSERWhere stories live. Discover now