[8]

197 28 2
                                    

LUKE

Vzbudil jsem se asi uprostřed noci, protože mě do nosu udeřil silný zápach alkoholu a cigaret. Myslel jsem, že je to Tori, ale slyšel jsem spíš mužské chrápání. Když jsem se otočil, nemohl jsem tomu uvěřit, co tady dělá Michael? Nevěděl jsem, co mám dělat. Mám ho vzbudit? Nebo ho nechat spát?

,,Michaeli?" zašeptal jsem po chvilce. Nereagoval. ,,Miku?" Šeptl jsem znovu a trošku do něj bouchl a to už se vzbudil.

,,Luke" Řekl rozespalím, ale šťastným hlasem. Zněl tak jako bych byl jeho nejlepší kamarád, kterého už roky neviděl a konečně se s ním zase setkal. Šlo z něj ale poznat i cítit, že je opilý.

,,Co tady děláš? Máš spát přece v karavanu" Posadil jsem se a hleděl na něj. Michael se na mě usmíval, jak zamilovaná puberťačka.

,,Jak to děláš? " Zeptal se mě s úsměvem a nespouštěl ze mě oči. Pořád ležel, což je dobře, nevím, co bych dělal, kdyby se posadil.

,,eem..Co, jak dělám? " nadzvedl jsem na něj obočí.

,,No to, že i takhle uprostřed noci vypadáš nádherně" Odpověděl mi Mike a sedl si. sedl si!!

,,Emm..Měl by sis lehnout a spát Miku. Mluvíš hlouposti"

Teď uvažuju, že vzbudit ho nebyl zrovna nejlepší nápad...

,,Nechce se mi spát" Michael se ke mně začal přibližovat. Začínal být už nebezpečně blízko. Ne, že by se mi to nelíbilo, ale je opilý! S toho nevzejde nic dobrého.

,,Michaele, nech toho" zašeptal jsem, když byl ode mě, tak daleko, že jsem cítil jeho dech na mých rtech.

,,Já nic nedělám" řekl a já ho pak políbil. Ano, já ho políbil. Spojil jsem naše rty ve vteřině a popravdě...nelituju toho. Vím, že pak toho litovat budu,ale teď ne.

Líbali jsme se a Mike zapojil i jazyk. S toho jsem dostal hrůzu, tak jsem se ode něj odtrhl.

,,Promiň" zašeptal jsem a sklopil pohled.

,,Za co? Za to, že si mě začal líbat, nebo za to, že si se odtrhl?"

,,Asi za oboje"

Mike se usmál a zpátky si lehl. Otočil se ke mně zady a pochvilce nejspíš usnul. Já spát nemohl. Pořád jsem seděl a přemýšlel nad tím, co se teď stalo. Já nevím proč, ale přeju si, aby to se mnou Michael myslel vážně. Zajímalo by mě, jestli by tohle udělal i jako střízlivý. Ale je asi tak na 99% jasné, že neudělal. Vždyť Michael je za jeden měsíc v posteli s více holkami, něž stihne nějaký chlap za celý život. Mike není gay. To co teď udělal, neudělal on, ale alkohol, co mu teď koluje v těle.

Začínal jsem být unavený, tak jsem si lehl. Taky zády k Michaelovi. Už jsem skoro spal, ale najednou mi Mike dal kolem pasu jeho ruku a tisk se ke mně ze zadu. Bylo to příjemný. Nikdy jsem nespal v něčím objetí, tedy když nepočítám mámu.

,,Dobrou noc Luku" zašeptal mi Mike do ucha, tak že jsem s toho dostal husí kůži.

,,Dobrou Michaele"

LOSERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum