[13]

183 21 4
                                    

LUKE

S Michaelem jsme se ruku v ruce vraceli zpátky do kempu. Celou cestu tam jsme si zase povídali. I když se na to Mike nezdá je hodně ukecený, ale to je dobře, protože nemusím zas tak moc mluvit já.

Kousek před kempem jsme se zastavili. Mike se usmál a pustil moji ruku. Chápal jsem to. Jack s Benem a vlastně všichni tam by asi nebyli moc nadšení, kdyby jsme náš vztah přiznali.

-----------------------------------------------------------------

,,Michael našel Luka!" slyšel jsem holčicí hlas. Byla to nejspíš Tori. Po chvíli přiběhla a objala mě. Když to viděl Mike, zase nadhodil svůj žárlivý pohled.

,,Ani nevíš, jak jsi nás vyděsil!" Řekla mi Tori, když mě pustila. Za chvilku už u mě byli všichni. Vyslechl jsem si asi 20 pouček o tom, že už to nemám nikdy udělat a asi 30 vět o tom, jaký měli všichni strach. Bylo, ale příjemný vědět, že jim na mě záleží.

-----------------------------------------------------------------

Byl večer a já jsem ležel ve stanu s Tori a zkoušel usnout, ale nemohl jsem, nešlo to. Koukl jsem se na Tori a ta už spala. Přemýšlel jsem, že půjdu navštívit Michaela do karavanu, ale mám docela strach. Co když Mike bude chtít něco, na co já ještě zatím nejsem připravený? Myslím, ale že Mike to pochopí. Pomalu a potichu jsem otevřel stan a vylezl jsem z něj. Venku byla taková tma, že nešlo nic vidět. Akorád jsem slyšel, jak teče řeka a občas i houkání sovy. Poslepu jsem došel ke karavanu, trvalo mi to tak 10 minut a nebudu lhát, začínal jsem se v té tmě docela bát.

,,Miku?" řekl jsem, když jsem vešel do karavanu. Byla tady stejná tma jako venku. Najednou se rozsvítila malá lampička a já viděl Mika, jak se na mě usmívá.

,,Doufal jsem, že příjdeš" uchechtl se a rukou mi ukázal, ať si k němu lehnu.

,,Chci se tě na něco zeptat" zašeptal jsem, když už jsem ležel v Mikově objetí.

,,ptej se" zašeptal Mike stejně potichu jako já.

,,No, jen tak jsem přemýšlel....Kdo z nás je ten dole....Jako chápeš? Kdo z nás je něco jako...holka" cítil jsem, jak červenám.

Michael se začal strašně smát a řekl: ,,Myslím, že kdo z nás je "holka" je víc než jasné Luku" ze smíchu se pomalu začal chytat i za břicho.

,,Hele to není vtipné" řekl jsem s urážlivým hlasem. Věděl jsem, že za ''holku'' budu já, ale prostě jsem se musel přesvědčit.

,,Tak Promiň, Hemmo"

,,Jak jsi mi to řekl? Hemmo?" nechápal jsem.

,,Kluci svým holkám obvykle vymýšlejí přezdívky a Hemmo je ta tvoje" usmál se na mě Mike.

,,Taky ti vymyslím přezdívku" řekl jsem nadšeně. Mike, ale zas tak nadšeně nevypadal.

,,Už to mám" usmál jsem se

,,To jsem zvědavý, co jsi vymyslel" řekl Mike a sedl si. Já jsem se samozřejmě posadil taky.

,,Mikey" uculil jsem se na něj.

,,Přezdívky nesnáším, ale tahle se mi líbí" usmál se.

Po chvilce ticha se ke mně Mike víc přitulil. Bylo to příjemný. Miluju, když mě objímá. Koukl jsem se mu do očí a úplně jsem se v nich ztratil. Jeho oči mají tak neobvyklou a krásnou barvu. Pak mi oči sklouzly na jeho rty a já neodolal a začal ho líbat. Mike začal hned spolupracovat. Už jsem se od Mika chtěl odlepil, ale on nepřestával, právě neopak začal přidávat. Položil mě na gauč a přilehl mě. Neodlepoval naše rty a jeho ruka začala nebezpečně kroužit kolem mého rozkroku a vlastně po celém mým těle.

,,Michaeli" zašeptal jsem. Zkoušel jsem ho odstrčit, ale byl silnější. ,,Miku!" zařval jsem a on konečně přestal.

,,Promiň" zašeptal Mikey provinile.

,,To je v pořádku. Já....nemysli si, že to nechci...chci, ale prostě ještě nejsem připravený"

,,Chápu tě" usmál se. Úsměv jsem mu oplatil.

Oba dva jsme si pak lehli zpátky na gauč a přikryli se dekou. Měl jsem hlavu na Mikově hrudi a cítil jsem, jak mu bije srdce. Bylo to pro mě jako ukolébavka.

,,Miluju tě" zašeptal jsem.

,,I já tebe" šeptl Mikey a dal mi pusu do vlasů.

To mě zahřálo u srdce. Vědět, že miluju někoho, kdo mě taky je asi ten nejlepší pocit na světě.

LOSERWhere stories live. Discover now