tien jaar later

304 10 0
                                    

P.o.v Jill

vandaag komen de gezinnen bij elkaar. bij Kaj en mij thuis. gezinnen? ja:

Jai & Roxanne en hun dochtertje Rozie 5
Maaike & Dioni en hun zoontje Max 3
Sam & Britt met hun tweeling Zoontjes Bram en Stan 5
Cassius & zijn nieuwe vrouw Mandy die vorige week zijn getrouwd en Mandy is zwanger 15 weken
Eline &Koen en hun zoontje Tom 7 en Eline is al weer in verwachting.
Tobias& Roxy en Hun dochtertjes Lara 2 Lisa 8

en natuurlijk ik en Kaj met ons zoontje Vince 1 en dochtertje Saar 5

'Kaj hoelaat komen ze?' vraag ik. 'rond 4 uur schat.' het is nu half vier. Kaj is met Vince en Saar buiten in de tuin. we hebben al tien jaar een super mooi huis Kaj had hem toen als verrassen voor ons gekocht. heel groot vrijstaand grote tuin met zwembad gras terras bbq. 5 jaar later kwam Saar onze grote trots en vorig jaar Vince onze kleine trots. Kaj is een top vader ik had altijd al van zo'n man gedroomd en nu heb ik hem al 6 jaar als mijn man. De jongens Kaj, Sam, Dioni, Jai en Cassius zijn nog steeds druk bezig met B-Brave maar wel minder als eerst ze maken tijd vrij voor hun gezin en dat snappen de fans super fijn! Met Lin en Tim gaat het ook top Tim is nu 13 en Lin 15 ze wonen nog gewoon bij me ouders die na hun reis terug kwamen en erg geschrokken waren van wat er allemaal was gebeurt en gaan daarom niet meer weg en anders nemen ze Lin en Tim mee en soms met heel het gezin mij Tobias en Eline heel soms. Ze waren wel gelukkig dat alles goed is gekomen en dat ik zo gelukkig ben met Kaj zijn ze super blij mee. Ook zijn ze gek op hun kleinkinderen net als de moeder en vader en zusje van Kaj. Kaj zijn vader had een wereldreis gemaakt daarom was hij vanaf Kaj zijn 14 tot 20 leeftijd er niet. Kaj was blij zijn vader te zien en Kaj zijn vader is trots op ons en zijn kleinkinderen.
Kaj zijn zusje en die van mij hebben ook een vriendinnen groep wij lachen er om want begon het ook bij ons we weten dus hoe het afgaat lopen.

P.o.v Britt

'jongens in de auto we gaan naar Vince en Saar.' zeg ik. Ik zet Bram en Stan vast en ga zelf ook in de auto zitten ben best moe, maar weet al waar door dat komt. 'zit je schat? 'vraagt Sam. 'ja ik zit we kunnen. '
aangekomen bij Jill en Kaj rennen Bram en Stan naar de voordeur. Sam en ik schieten in de lach. die jongens zijn allebei gek van Saar. Jill doet open. 'heyy jongens, Saar is achter met Vince en Kaj loop maar.' zegt ze en geeft ons een knuffel. 'dit word nog wat met al die families .' zeg ik. 'Hahah ja Cassius en Mandy zijn er al de rest nog niet maar ga rustig zitten achter plek genoeg.' zegt Jill. zeg dat wel Jill en Kaj hebben echt een groot huis wij ook maar niet zo groot als hun.

P.o.v Roxanne

Rozie & Jai huppelen samen naar de achterdeur van Kaj en Jill. we doen hem open en iedereen is er al een gezellige drukte. 'Heey allemaal!' zeg ik en geef iedereen een knuffel. Max komt op me af lopen ' jij ook hier.' zegt hij. 'ja ik ben er ook en jij ook samen met papa en mama.' 'jaa!' en hij loopt lachend weg. Zo schattig Rozie is al weer wat groter. ik ga zitten de bbq staat aan. 'gezellig zo weer bij elkaar moeten we echt vaker doen!' zegt Maaike. 'inderdaad! ' zegt Cassius. 'nu we bij elkaar zijn kan ik jullie wat vertellen.'zegt Britt. 'nou Britt brand los.' zegt Jai. 'ik ben 12 weken zwanger.' zegt ze. als ze dat zegt staat ze er echt als en gelukkige moeder. 'Britt Sam zo leuk!!' zegt Jill. 'wij krijgen een baby , wij krijgen een baby!' roepen Bram en Stan.
Iedereen geniet van dit moment.

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Where stories live. Discover now