Hoofdstuk 2

700 20 0
                                    

Toen Jill thuis kwam was Tobias ook al thuis. 'Waar zijn Lin en Tim.' Vraagt Jill. 'Ooh moest ik die halen.' vraagt Tobias. 'Ja Eline is weg!' 'Waar is zei dan heen. ' Vraag Tobias. 'Met haar vriend weg.' Zegt Jill. ' Heeft Eline een vriend.' 'Ja sinds gisteren geloof ik , met iemand van B-Brave. Zegt Jill. 'Dat meen je niet zij ook al,'Hoe bedoel je zij ookal? Vraagt Jill. 'Ja me ex Melanie ook al met Cassius ofzo iets. ' Ooh kan wel, iemand van B-Brave heet geloof ik wel zo.' 'Maar dat weet ik niet zeker, vraagt dat aan Eline of Sam.'zegt Jill.'Hij is een vuile bedrieger die Cassius.' ik heb nu over de hele groep gezegd dat ze bedrieger zijn op instgram gezet enz ,en nu heeft me zus er mee.' 'Daar hebben we het later nog wel over maar waar zijn Lin en Tim.' Vraagt Jill. 'Ooh op school.' 'Tobias het is vier uur Lin was al om half vier uit !' 'Weet je jij maakt het eten ik ga hun nu halen we eten aardappel met bloemkool en een gehaktbal, sorry moest gezond van Eline.' Zegt Jill. 'Oké ga jij Lin en Tim halen nu maar halen.' 'Oké doei tot zo.' Zegt Tobias.

Toen Jill de klas van Lin kwam was ze er niet meer. Ze vroeg waar Lin was maar de juf zei dat ze Lin met een vriendin heeft mee zien gaan. 'En met wie dan wel als ik vragen mag?' Vraagt Jill. 'Ik geloof met Emmy.' Zegt de juf. 'Oké bedankt. 'Als Tobias haar niet gewoon had opgehaald and ik dit ook niet gehad , ik weet toch niet waar die Emmy woont.' denk Jill. 'Ooh ja ik vraag de juf.'Denkt Jill.

Jill loopt weer naar de klas van Lin. 'Hallo, sorry dat ik u weer stoor maar weet u waar Emmy woont toevallig ik heb het adres niet meer.'

'Ooh hier.' De juf geeft het adres van Emmy en Jill gaat er naar toe.

Uiteindelijk is Jill bij het goede adres gekomen. Jill belde aan er deed een wat oudere jongen open van Tobias zijn leeftijd. 'Hoi.'zei hij. 'Hoi.'zei Jill wat verlegen. 'En wat brengt deze knappe meid hier?' vraagt de jongen. 'Ik kom voor me zusje Lin die is hier bij Emmy aan het spelen.' ' Ooh Emmy is mijn zusje aangenaam ik ben Kaj.' ' Jill.' 'Kom veder ze zijn buiten aan het spelen.' Zegt de jongen de Kaj blijkt de heten. Er kwam een vrouw naar binnen waarschijnlijk de moeder van Emmy en Kaj. 'Hallo ik ben de moeder van Kaj en Emmy. 'Zegt de vrouw. 'Hallo ik ben Jill de zus van Lin.' 'Hoe kon je je kleine zusje nou laten wachten we hebben haar maar meegenomen!' Zegt de moeder van Kaj en Emmy boos. 'Sorry het liep thuis allemaal heel raar ik zou me zusje ook niet halen en .. ' Jill wou haar zin afmaken maar Kaj kwam er tussen. 'Maakt ook niet uit, mam weet jij veel wat er daar thuis afspeeld dat zijn toch niet jou zaken.' 'Das waar lieverd , Sorry.' zegt de moeder van Kaj en Emmy . 'Ik ben Heleen de moeder van Kaj en Emmy zoals je al wist.'' Ja dat wist ik maar ik kom me zusje halen we moeten ook nog ons broertje halen en thuis staat het eten al bijna klaar.' Zegt Jill. ' Ooh wat jammer ze zijn net zo lekker buiten aan het spelen, anders haal je eerst je broertje Kaj wil je vast wel brengen.' Zegt Heleen. 'Ooh heel aardig maar dat hoefd niet ik heb zelf een fiets.' Zegt Jill. ' Ik heb een scooter dat gaat veel sneller.' zegt Kaj. ' Haha Dat is waar het zou fijn zijn als je me even heen en weer brengt.' Zegt Jill. 'Dat doe ik graag.' Zegt Kaj . 'Voor zo'n mooi meisje.'fluistert hij in Jill's oor. Jill boost.

Kaj en Jill lopen naar Achter en Kaj pakt zijn scooter en ze rijden weg. Wat is hij leuk!! denk Jill.

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz