Hoofdstuk 22

408 11 2
                                    

P.o.v Roxanne

Ik wordt wakker ik lig naast Jai. Ooh ja we hadden gister onze date:  Jai kwam me ophalen hij nam me mee naar een huis ,bleek zijn huis te zijn. Hij had midden in de woonkamer een tafeltje neer gezet met een kaarsje en her en daar rozenblaadjes. Hij had een drie gangen menu klaar gemaakt. Hij had alles zelf gemaakt. Het was heerlijk. Daarna hebben we een filmpje gekeken op de bank en we hebben gezoend en toen vroeg hij mij als zijn meisje, nu ben ik zijn vriendinnetje HIHIHI OMG zo leuk ik ben gewoon Jai's vriendinnetje.

'Goeiemorgen schoonheid.' Zegt Jai met een sexy ochtendstem.  'Goeiemorgen schat.' 'Heb je lekker geslapen?' 'Heerlijk , moet wel niet iedereen kan zeggen dat ze naast Jai wakker is geworden. ' 'Hahaha inderdaad. ' Eerst kleden we ons om ik douche me even en bende heeft Jai een heel lekker ontbijt gemaakt: croissantje, eierkoeken, gebakke ei, pannekoekjes, sinaasappelsap, chocoladebroodjes.
Heerlijk! Daarna hadden de boys een optreden en ik ging/mocht mee.
Om twaalf uur stond Giovanni ons halen en reden naar het optreden. Ze moesten in Rotterdam optreden.  Toen we daar kwamen en naar binnen liep stond Jill daar ook, ik ren op haar af. 'Ik wist niet dat jij hier ook was. ' 'Ik ook niet dat jij hier was.'zegt ze. 'Hihihi komt omdat ik bij Jai heb geslapen. 'zeg ik blozend. 'Is het aan?' 'JAA!'gil ik en daarna gillen we samen.

P.o.v Kaj

Opeens hoor ik gegil, wat is dat dan. Oooh het zijn Jill en Roxanne. 'Wat is hier aan de hand dan?'vraag ik. 'Roxanne en Jai hebben wat!'gilt Jill. Ik geef Roxanne een knuffel. 'Gefeliciteerd meid en dat jullie nog lang Gelukkig met elkaar zijn.' 'hahaha dankje Kaj.'
Dan loop ik naar de boys. 'Zo Jai wat hoor ik heb je een meisje. ' Jai begint te blozen. 'uuumh jaa...'zegt Jai. We geven hem allemaal een brohug. 'JONGENS JULLIE MOETEN OP!'roept Giovanni. 'JAA we komen!'roep ik terug. show time!

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt