Hoofdstuk 4

534 14 2
                                    

'Zo zijn jullie daar weer.'zegt Heleen. Als Jill,Tim en Kaj weer er zijn.
'Ja zo als u ziet wel.'zegt Jill. 'Hahaha ja en zeg maar je hoor.' zegt Heleen lachend. 'Maar mijn broer wacht thuis op ons dus wij gaan maar weer eens.'zegt Jill.'gaat je dat lukken met die twee?'vraagt Heleen. 'Ja dat doe ik wel eens vaker.'zegt Jill. 'Oke dan maar, tot de volgende keer Lin je komt vast wel nog een keer spelen.'zegt Heleen. 'Ja tuurlijk het is hier leuk.'zegt Lin. 'Goed zo en kunnen jullie ook keer bij jou Lin.'zegt Heleen. 'Ja een keer bij jou Lin.'zegt Emmy.
'Ja leuk!!.'zegt Lin.' kom eens Jill ik heb nog wat voor je.'zegt Kaj. 'Lin loop maar met Tim naar mijn fiets ik ben zo terug.'zegt Jill. Ze loopt met Kaj naar de keuken. 'Heb je morgen wat te doen?'vraagt Kaj. 'We hebben morgen vakantie nee dan heb ik niks te doen.'zegt Jill. ' ik haal je morgen om half drie op hier mijn telefoonnummer  stuur je adres even door voor vanavond alsjeblieft.'Zegt Kaj. 'Oke is goed doe ik.'zegt Jill. Kaj geeft haar een kus op haar wang en lopen samen naar de fiets van Jill. 'Zo we kunnen doei .'zegt Jill. 'Doeii.'roepen ze allemaal.

'Hoi Tobias we zijn weer thuis,is het eten al klaar?'vraagt Jill. 'Hoi ja het eten is klaar jullie kunnen aan schuiven.'zegt Tobias.
'Wanneer komen papa en mama weer thuis?'vraagt Lin.
'Over een maand Lin maar oma komt over twee weken hier heen en helpt ons dan met het huishouden en voor ons zorgen.'zegt Jill. 'Yess omie! .'zegt Lin. 'Ooh ja Tobias na het eten ga ik naar Roxanne toe dat je dat weet.'zegt Jill. 'Ooh dus ik moet die kleintjes naar bed brengen.'zegt Tobias. 'sowieso Tim en waarschijnlijk doet Eline Lin.'zegt Jill. Na het eten gaat Jill maar Roxanne toe. 'Hoi Rox ik moet je echt iets vertellen, daarom ben ik hier nu.' Zegt Jill. 'Nou kom op vertel dan Britt komt straks waarschijnlijk ook nog even.'zegt Roxanne. 'Is goed ik kwam haar vanmiddag ook nog tegen.'zegt Jill.
'Nou kom op vertel je verhaal.' Zegt Roxanne. ' ik ging me zusje halen bij een vriendin en daar was haar broer.' En Jill verteld heel het verhaal aan Roxanne en later ook nog aan Britt over Kaj.
'OMG JILL ZOO GAAF.'zeggen Roxanne en Britt. 'Hahah.'lacht Jill. 'En Sem die vond je toch leuk?'vraagt Roxanne. 'Ja maar Kaj is veel leuker!'zegt Jill. 'Oke....'zegt Roxanne. *tring tring* 'Jill dat is jou telefoon.' Zegt Britt.' Ooh ja .'zegt Jill.

'Hoi met Jill.'

'Hoi met Tobias.'

'Wat is er broertje?'vraagt Jill.

'Eline is er nog niet en het is al half acht ik heb dus zo training.'

'Breng Lin dan even snel naar bed aub en dan bel ik Eline en kom ik er aan nu succes broer tot zo.'

'Wat is er?' Vraagt Roxanne. 'Eline is nog niet thuis terwel ze dat wel ga moeten zijn.'zegt Jill. ' das niet goed en leuk.'zegt Britt. ' nee inderdaad dus daarom moet ik nu naar huis Tobias moet ook nog naar de voetbal.'zegt Jill. 'Ooh bale je bent er pas net en dan nu al weg.'zegt Roxanne. 'Ja dat komt omdat me zus er nog niet is.' Zegt Jill. 'Oke ik snap het maar als nog bale, ik zie je morgen vast nog wel, doeg.'zegt Roxanne.

'Ben thuis!'roept Jill. 'Fijn zusje kan je Lin dan even over nemen ik heb om acht uur voetbal en moet me ook nog omkleden en er naar toe fietsen.'roept Tobias. 'Ja is goed kom er aan en ik bel Eline straks wel.' Jill brengt Lin naar bed en ondertussen gaat Tobias weg naar voetbal. 'Fijn Jill je bent een top zus en ik ben om tien uur weer thuis!'roept Tobias en weg is hij.

Als Jill bende komt gaat ze liggen op de bank en belt Eline op.
Maar die neemt tot vijf keer toe niet op." Af en toe wordt ik gek van me zus, ze komt haar afspraken niet na."denkt Jill. Jill zet de tv aan en maakt wat drinken en valt op de bank in slaap.
Jill wordt wakker om elf uur. " ooh ik ben in slaap gevallen en ik moet Kaj nog Bellen. Ze belt Kaj maar hij neemt niet op. Logisch want het is laat en dan zegt ze over haar zus over afspraken nakomen terwel ze het zelf ook niet doet. En waar is Tobias het is elf uur die moet toch al lang thuis zijn. Na het zal wel Jill staat op en loopt naar boven om te gaan slapen

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu