Hoofdstuk 3

543 17 0
                                    

Jill zit bij Kaj achterop richting de kinderopvang van Tim. 'Kaj hoe komt mijn broertje dan weer thuis?' Vraagt Jill. 'Tussen ons in.'zegt Kaj. Bij het woord ons begint Jill te blozen.

Ze komen bij het dagverblijf van Tim aan. ' Kaj wacht jij dan hier op ons?' Vraagt Jill. 'Nee.'zegt Kaj. 'Je zou ons toch ook weer thuis brengen?' 'Ja.' 'Maar dan wacht je toch hier op ons.' 'Nee.' 'Kaj ik snap jou niet waarom breng je me wel thuis maar wacht je niet?'zegt Jill. 'Omdat ik mee ga naar binnen.' Zegt Kaj lachend. 'Kaj je liet me schrikken sukkel.' 'Ooh nu ben ik een sukkel?' zegt Kaj. 'een lieve sukkel.'zegt Jill.

Ze lopen samen het dagverblijf, op naar de groep van Tim. Onder het lopen voelt Jill dat iedereen naar hun kijkt wat raar waarom kijken ze allemaal zo. Nou ja het zal wel en ze loopt veder zonder iets te zeggen.

Jill zetten een stap in de groep of Tim kwam al op haar afgerend.

'Heey lekkerding van me.'zegt Jill. Tim kijkt heel raar naar Kaj.

'Haha dat is Kaj.'zegt Jill. 'Tim was vandaag heel gezellig.' Zegt de juf van Tim. 'Gelukkig maar.'zegt Jill. 'Is dat je vriendje ?'vraagt de juf aan Jill. 'Hahaha ne..... Jill wordt onderbroken door Kaj.

'Misschien wordt ik nog wel haar vriendje.' Jill bloost weer. 'Jij boft maar al die gillende meiden staan voor hem in de rij en hij zegt dit gewoon tegen jou.'zegt de juf van Tim.'Uuuh hoe bedoeld u gillenden meiden, in de rij?' Jill kijkt de juf van Tim raar aan. 'Ja hij is toch van een bekende boyband?'vraagt de juf van Tim.

'Ik geloof dat u iemand anders bedoeld.' Zegt Jill. 'Ooh dat kan wel ja ik vergis me wel vaker.'zegt de juf van Tim. Jill en de juf van Tim maken nog een praatje over Tim en dan gaan Jill,Tim en Kaj weer richting de scooter.

Ze lopen het lokaal uit en Britt een oud klasgenootje en een hele goeie vriendin van Jill komt op Jill af rennen. 'OMG JILL DAT IS KAJ VAN OMG B-BRAVE.'schreeuwt Britt. 'Begin jij nu ook al Britt, de juf van Tim ook al.'zegt Jill. 'Ja omdat het Kaj van OMG B-BRAVE is!'gilt Britt. 'Jij bent toch Kaj van B-Brave?' Vraagt Britt aan Kaj. Kaj kijkt Jill aan en knikt. Ondertussen is Tim naar het speel gebeuren in de hal gegaan hij vond het te lang duren. 'Maar waarom heb je niks gezegt ik vond al zo raar dat iedereen zo keek naar ons toen we naar binnen liepen.'zegt Jill. 'Nou de meeste meiden nemen mij omdat ik beroemd ben en jij had het niet door dat ik van B-Brave ben jij nam/neemt me zoals ik ben en niet omdat ik van B-Brave ben.' 'Oke daar heeft hij  een punt.' Zegt Britt. 'Dus ik had gelijke hè Jill nou veel plezier samen hou Me op de hoogte Jill.' Zegt Britt en en geeft Jill een knipoog. Jill lacht. Hij heeft wel gelijk. denkt Jill.

Jill,Tim en Kaj lopen maar de scooter van Kaj. 'Gaat dit passen met zijn drieën?'vraagt Jill. 'Ja maar officieel mag het niet dus moeten we wel omrijden.' ' oké.' zegt Jill. Daar rijden ze , Kaj achter het stuur Tim er tussen Jill achterop. net een klein gezinnetje........

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Where stories live. Discover now