Hoofdstuk 40

286 10 1
                                    

P.o.v Roxanne

Jill is nu nog bij haar oma, ze was helemaal blij via de app haar oma is namelijk uit coma. Straks ga ik met jill naar het politiebureau ze hebben de uitslag over Ricardo en de dader die op Jill heeft geschoten moet zij excuses aan bieden en ze durfde niet alleen en ik moest toch. Ik neem Jai ook mee want dan voel ik me veilig tegen over Ricardo, Jill zou dat echt niet erg vinden.

* op het politiebureau*

We zitten in een kamer Jill moest buiten wachten alleen Jai mocht mee. Er komt een politie binnen.

'Ricado heeft alles toegeven. ' 'oooh gelukkig. ' zeg ik. 'Hij moet vijf jaar in de jeugdcel en als hij je toch weer lastig valt kom gelijk naar ons, hopelijk goed nieuws? ' 'super! !'zegt Jai. 'Dan neem ik jou morgen mee naar Ibiza.' Zegt Jai. Ik kijk em met grote ogen aan. 'Ja je hoort het goed vanvond koffers pakken en weg van dit gedoen alleen wij twee.' Ik ren op hem af en knuffel hem kapot. Ik ren gillend op Jill af. 'JAI EN IK GAAN MORGEN NAAR IBIZA! 'gil ik. 'Super leuk!" Zegt Jill. Jill en ik worden in een kamer gezet waar vier big mannen staan. Er komt een man binnen ik zie Jill schrikken. 'Is dat hem?' Vraag ik. Ze knikt stil. 'Zeg het dan.'zegr een van de big mannen. 'Sorry dat ik je heb neergeschoten en je oma en dat ik je oma heb verkracht en betast.' Zegt de man. 'Dankje. 'Zegt Jill die zo normaal mogelijk probeert te doen maar van binnen gaat ze kapot vam zenuwen ik zie het aan haar.

De man wordt weg gebracht en wij mogen gaan. EN IK GAAN MORGEN NAAR IBIZA!!!

P.o.v Maaike

Ik zit bij Dioni thuis we hadden afgesproken ik ben zo zenuwachtig waarom ik heb geen idee. Oke wel beetje ik zit gewoon bij Dioni van B-Brave thuis mijn idool mij stille love.

'Ben je zenuwachtig? ' Vraagt hij. 'Misschien. 'Zeg ik. 'Hahah ja dus waarom.?' 'Ik zit gewoon bij jou thuis.' 'Ja dus....?' Ik begin te blozen. 'Om dit?' Ik voel zijn lippen op de mijne. Ik voel me vrij helemal geweldig ik wist niet dat het zo voelde zo wauw! 'Daarom?' ' hihihi ja.' 'Ik vindt je al vanaf het de dag dat ik je zag springen bij ons concert leuk.' 'Zag je mij!?' 'Haha tuurlijk en toen dat afspraakje bij de mac ik dacht yes eindelijk zie ik haar weer!'' Aaah Dioni!' Ik druk mij lippen weer op de mijne. 'Ja maaike Jurado-Gomez.' 'Ja idd.' Ik lach en ga tegen hem aan liggen.

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt