Hoofdstuk 39

292 9 0
                                    

P.o.v Britt

Ik verveel me kapot want zal ik gaan doen. Ik kan niet naar Jill die zette net op snapchate dat ze met haar zus. Wie dan Sam nee geen Sam of toch wel.

Ik:

Heb je iets te doen? X

Sam:

Nee hzo? X

Ik:

Zin om aftesprek? X

Sam:

Tuurlijk wnnr en hoelaat? X

Ik:

Nu bij mij?x

Sam:

Is goed ik doe ff andere kleren aanx

Ik:

Ik hou van je zonder kleren :p x

Sam:

Oke ik kom er nu aan x

Ik:

Hahah tot zox

Ik zit hier in me joggingpak maar als hij zegt ik kom zonder kleren zal hij vast ook in joggingpak komen. Gekkind ook nog zeggen oke tot zo.

*5 min later*

Sam zit op de bank. 'Heb je nog iets van Eline gehoord?' Vraagt hij. 'Nee ik weet alleen dat ze nu bij Jill is dus het zal wel goed zijn tussen hun.' 'Klopt Eline ging het goed maken we hadden afgesproken dat ze met Kaj en mij ging praten en ze ging kapot tranen hier tranen daar ze ging zelfs jou bellen dat je gewoon tegen mij kan doe en ze toch een nieuwe vriend heeft.' Zegr hij hij bloost er bij zoo schattig. 'Hihi oke.' 'Britt wil je als je als je blieft me vriendin worden.' Hij kijkt me recht in me ogen aan ik druk mijn lippen op de zijne. 'Is dat genoeg?' 'Helemaal.' Ik kruip tegen hem aan. 'Sam?' 'Ja?' 'Ik hou van je al vanaf de dag dat ik je zag.' 'Ik ook van jou ookal deed ik toen zo bot.' 'Haha inderdaad.' We kijken elkaar aan en ik voel zijn lippen op de mijne zo fijn gevoel zo lang geduurd tot dit moment.

P.o.v Jill

Zoo dat is ook weer goed tussen mij en Eline daar ben ik zo blij om eindelijk niet meer bang hoef te zijn. En tussen Tobias en Roxy is het ook weer goed. Roxy haar ouders hebben blijkbaar in de bak gezeten en daar schaamde ze zich voor ze heeft de politie uit gescholend en alles er op en er aan nu is alles weer goed ze zit in een pleeggezin en alles is duidelijk en Tobias vond het totaal niet erg. Zo'n lieve broer heb ik. Straks ga ik langs me oma kijken hoe het met haar gaat. Ze is gisteren wakker geworden ik was zo blij toen ik dat hoorde! 'Jill? ' roept Kaj van boven. 'Ja?' 'Me moeder belde net ze komt zondag dus overmorgen naar huis.' 'Gezellig toch.' Ik loopt maar boven. 'Nee want dan ben ik niet meer alleen met jou in huis.' 'Hihihi das wel zo.' 'Maar ik ga je voor zondag nog een verassingen geven.' Kaj lacht geheimzinnig. 'Doe niet zo eng Kaj, trouwens ik ga zo naar me oma en daarna naar politiebureau voor die man en voor Roxanne met Ricardo enz.' 'Is goed doe wel voorzichtig en als je terug ben is Dioni hier waarschijnlijk.' 'Oke is goed tot zo.'

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Where stories live. Discover now