Hoofdstuk 10

448 10 1
                                    

Ze lopen de Mac in en gaan bestellen. Samuel is al klaar met bestellen en zit al aan tafel te eten. ' wij trakteren.' zegt Jai. 'Nee dat is niet nodig.' Zegt Roxanne. ' oké.' Zegt Jai met een knipoog naar zijn vrienden. iedereen zegt zijn of haar bestelling als iedereen heeft opgekregen dan zegt Jai voor dat Roxanne het kon zeggen :' Ik betaal.' Met een grijns van hier tot Tokio. ' haha wij wisten dat Jai dat ging doen.' Zegt Kaj. 'En dat zeg je niet even.' Zegt Roxanne. ' Nee want wij betalen ook mee en dit vinden wij eerlijk, een jongen hoort op zijn eerst date een meisje te betalen. Zegt Kaj. Jill begint te blozen. 'Is dit een date Jill?'vraagt Roxanne. ' Ja ik heb Jill mee gevraagd en de jongens wilden mee behalve Sam dan.' Zegt Kaj.

' Dat heb je ons ook niet verteld Jill. Zegt Roxanne. ' Klopt ik wou het als verrassing houden van dat de jongens (B-Brave) ook kwam.' zegt Jill. ' En van die date vertel je ook niet tegen mij met nog wel KAJ VAN DER VOORT.' Schreeuwt Roxanne. ' haha inderdaad.' Zegt Jill. ' waarom niet?' Vraagt Roxanne. ' Ik heb geen idee maar ik denk omdat ik niet wist of ik het mocht zeggen en ik voor deze verrassing denk ik.' Verteld Jill. ' ja dan snap ik het.' zegt Roxanne. 'Kunnen we nu eten want ik heb trek!' Roept Kaj. ' Kaj je bent een vreetzak.' Zegt Dioni. ' Dankje maar we staan hier te praten terwijl we kunnen zitten en praten en eten!' 'Daar heeft Kaj een punt.' Zegt Cassius.

'Ik ben klaar dus ik ga doei.' Samuel wil opstaan maar Jai houd hem tegen. ' je gaat nu niet weg we zijn met die meiden en die wil je toch ook leren kennen oké misschien niet maar Eline kon niet dus je kan daar niks aan doen.'zegt Jai. ' inderdaad ik wil die meiden niet leren kennen en Eline kon niet weg omdat zij de vorige avond te laat of die ochtend te laat thuis was en haar zusje weg moest.' Samuel kijkt Jill boos aan. ' Het is niet Jill haar schuld dat Eline niet kon.' Zegt Kaj. ' Neem het vooral voor dat stomme wijf op dat is nog zacht uitgedrukt, ik snap wel dat je het voor haar op neemt omdat je haar leuker vindt en belangrijker dan je beste vriend.' Zegt Samuel. ' Sam doe even normaal zeg je doet net of het het einde van de wereld is omdat Eline niet komt.' Zegt Kaj. ' Nou jij doet net of Jill je meisje is . 'Zegt Samuel. Kaj krijgt een heel rood hoofd. ' Jongens laten we het nou even gezellig houden.' Zegt Jai. ' Dat kan ik niet dus ik ga doei.' 'Sam luister nou even doe even gezellig ga niet en ga Jill ook niet de schuld geven net als wat Kaj zei Eline kwam zelf laat waar door Jill waarschijnlijk alles in huis moest doen.'zegt Jai. ' het zal wel maar ik kan niet vrolijk zijn.' Zegt Samuel met tranen in zijn ogen. ' Waarom moet je huilen Sam ?' Vraagt Dioni. Samuel rent snel weg. ' blijven jullie hier ik ga wel naar Samuel samen met Jai, Kaj kan nu toch niet helpen en met zijn tweeën is het genoeg.'zegt Dioni. Dioni en Jai lopen naar de wc toe waar Samuel naar toe liep.

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Where stories live. Discover now