Hoofdstuk 34

290 9 0
                                    

P.o.v Fiona

De bel gaat. Wie is dat dan. Ik kijk door het raam. OOH NEE HE Cassius. Daar heb ik nou echt geen zin in. Maar ik moet wel open doen hij is teslote me vriendje. Ik loop naar bende. 'Heey schatje.' Zeg ik. 'Hey.' 'Wat is er met jou aan de hand? ' 'Jai loopt te zeuren.' 'Waar over? ' 'Dat je het niet meent dat je van me houd en dat we niet bij elkaar passen. ' **t denk ik die Jai moet ik even aan gaan spreken. Hij komt niet tussen mij en Cass hahaha lach ik in mezelf. 'Wat lach je? ' 'Ooh gewoon. ' 'Maar Cass ik heb een afspraak bij Beautysalon  dus ik kan nu niet praten enz.' 'Oke is goed spreek je nog. ' hij geeft me een zoen. Ieeel wat zoent hij slecht.

P.o.v Samuel

Kaj en ik wachten op Eline.'duurt wel lang zeg moest ze haar goeie mes nog pakken ofzo?'zeg ik.  'Doe nie zo gek tuurlijk nie!'zegr kaj. 

*5 min later*

De bel gaat. 'Doe jij maar open.'zeg ik tegen Kaj. 'Nee jij gaat.' 'Waarom dan rent ze gelijk weg.' 'Het is jou huis.' 'Ja dus het is jou idee.' 'Ik hoor het al je bent te bang bang voor Eline. ' 'is dat dan zo gek met wat ze bij Jill heeft gedaan. ' 'Ja het is je ex.' 'Ik loop al!' Zeg ik.

Ik doe de deur open en daar sta Eline. Wat heb ik haar tijdje niet meer gezien. Ze ziet er goed uit maar hoe is het met haar innerlijk. 'Hoi.' Zeg ik. 'Hoii.' Zegt zij. 'Kom binnen Kaj zit in de woonkamer je weet het vast nog wel te vinden.' 'Ja.' zegt ze zacht.

'Wil je wat drinken?'vraag ik.
'Water.' 'We willen graag met je praten over de situatie. ' zegt Kaj. 'Snap ik, ik slaap nu ergens anders elke nacht denk ik er aan het klinkt misschien raar maar ik heb er spijt van ik heb me vreselijk gedragen ik had het toen niet door ik was er zo kapot van dat met Sam en thuis nu ik daar slaap heb ik door hoe ik me heb gedragen tegen jullie en natuurlijk tegen Jill.' Wooh dit had ik niet verwacht van Eline heel goed dat ze dit door heeft ik ben toch wel trots op haar. 'Wooh Eline dit wouden we uit je mond krijgen maar we dachten dat we eerst een heel verhaal moesten aan hangen en dan dit zou zeggen maar dit is wat makkelijker. 'Zegt Kaj. 'We wouden ook met je praten want het kan nie langer Jill durft niet meer naar huis en bij mij voelt ze zich ook al niet meer heel veilig door wat je heb gedaan, Tobias is alleen thuis moest op Lin en Tim passen enz en dan ook jullie oma nog verzorgen en dan ook nog met Roxy problemen en Sam Sam vindt ...' ik kijk hem boos aan. 'Zeg het maar ik heb ook iemand anders.' Ze kijkt verlegen. 'Ik vindt Britt leuk maar ze durft het niet met mij aan omdat ze bang voor je is dat je wat bij haar doet net als bij Jill.' 'Is dat die vriendin van Jill?' 'Ja.' 'Ik zal tegen haar zeggen dat jullie je niet zorgen hoeven te maken om mij.' 'Dankje Elin.' 'Ik geef haar en knuffel.' 'Maar hoe gaan Jill en jij het goed maken? ' 'Al maken wij een afspraak dat ik langs kom en dan moet Jill er ook zijn en dan praten.' Kaj's telfoon gaat af.
'Met Kaj.......wat...waar neer.......ik kom er nu aan.' 'Kaj wat is er?' Vraag ik.

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Kde žijí příběhy. Začni objevovat