Hoofdstuk 11

444 10 0
                                    

Even later komen Dioni, Jai en Samuel weer terug. Samuel gaat gewoon zitten en Dioni en Jai lopen naar Kaj en Jill. 'Lopen jullie even mee.'zegt Jai. Ze lopen even naar buiten. ' dit is wat Sam tegen ons zei.' Begint Dioni het verhaal.' Zoals Jill al wist was Eline vannacht bij Samuel, ze hebben veel ruzie gehad maar het is ook weer goed gekomen. Sam heeft niet kunnen slapen en alleen maar kunnen denken. toen hoorde die ook nog dat hij uit eten moest om het zo te zeggen met jullie en toen zag hij Britt en is onderste boven van haar toen wist hij het zeker ik moet het uit maken met Eline tot hij zich afreageerde op ons, omdat hij stiekem nog niet honderd procent wist. hij wilde op het laatste snel weg om naar Eline te gaan en het uit te maken want hij wist dat ze alleen thuis is maar hij wilde het niet laten merken dat hij het uit wil maken.' Eindigde Dioni zijn verhaal. Jill en vooral Kaj zijn er stil van. 'Maar waarom zegt hij dat dan niet tegen mij ik ben nog steeds zijn beste vriend.'zegt Kaj. ' omdat hij niet tussen jou en Jill wou komen tot je bot tegen hem ging doen ging hij lelijk terug doen.' Zegt Jai. Ze horen opeens gesnik. 'Jill niet huilen het moet onze date zijn en dan moet je niet gaan huilen.'zegt Kaj zacht. ' ik dacht dat het leuk zou worden en dat iedereen vrolijk zou zijn, maar ik wist niet dat mijn zus zo erg als vriendin is en dat Sam daar zo mee zit.' Zegt Jill verdrietig. Kaj geeft Jill een knuffel en zegt :' het komt allemaal goed.' ' kom we gaan weer naar binnen en dit mag je tegen niemand zeggen en Kaj jij moet het nog wel uitpraten met Sam.'zegt Dioni. ' ja is goed. ' zegt Kaj.

Als ze binnen zijn is Sam gewoon er bij komen zitten. ' gaat alles goed?'vraagt Roxanne. ' ja hoor ik mag niks zeggen over wat er net is gezegd , sorry' zegt Jill. ' oké geef niet ooit hoor ik het wel een keer, denk ik.' Zegt Roxanne. Ze eten hun eten op en dan gaan ze allemaal naar huis. ' ik ben op me scooter ga je achterop dan breng ik je wel thuis dat is veel makkelijker.' Zegt Kaj tegen Jill. ' hihihi oké is goed.' Zegt Jill. ' meiden ik ga niet mee terug , Kaj brengt me.'zegt Jill met een roodhoofd. ' zo zo Jill.' Zegt Roxanne met een lach. ' Maar is goed tot morgen ofzo we zien wel doei.'zegt Roxanne. 'Doeg.' Zegt Jill. 'Ja we kunnen.'zegt Jill tegen Kaj.

Na een half uurtje is Jill weer thuis onder tussen is het al tien uur. ' zie ik je morgen weer ?'vraagt Kaj. ' misschien ligt aan de thuis situatie.'zegt Jill. ' oké is goed.' 'Ik vond het wel heel gezellig ondanks dat Sam zo deed.' Zegt Kaj. 'Inderdaad.' Zegt Jill. Ze geven elkaar een knuffel. Als Jill naar binnen loopt ziet ze Samuel binnen.

Mijn zus heeft een vriendje en nu?!Where stories live. Discover now