Εμ...τι ακριβώς έγινε?

163 22 2
                                    

ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΊΡΙΣ

Βλέπω το κάστρο από μακρυά, πρέπει να πω πως θα μου λείψει αυτό το μέρος, δεν ήταν για πολύ, αλλά το ένιωσα σαν σπίτι, και τα άτομα σαν οικογένεια. Γύρισα την πλάτη μου στους τοίχους του κάστρου και άρχισα να βαδίζω στην αντίθετη μεριά, ένα μικρό σφίξιμο στην καρδιά να με ενοχλεί αλλά το αγνοώ. Η σκιά των φύλλων από τα δέντρα κάνει ποιο εύκολο για εμένα το περπάτημα και εμποδίζει τον καυτό ήλιο να με κουράσει. Πρέπει να είναι καλοκαίρι τώρα στην κάτω Γη, αναρωτιέμαι πως είναι η μαμά μου, μου λύπει, να και κάτι καλό! Θα μπορέσω να την δω!^^

Μετά από ώρες περπάτημα επιτέλους και τονίζω ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! βλέπω το τέλος της πάνω Γης. Όσο πλησιάζω τόσο ποιο άγριος και επιθετικός γίνετε ο άνεμος. Έφτασα στην άκρη και κοιτάω από κάτω, έχει πολλά σύννεφα, είναι τόσο πυκνά που το μόνο που βλέπω είναι άσπρο, δεν μπορώ να δω ποιο πέρα, δυνατός αέρας με παρασέρνει και με δύναμη πέφτω στο έδαφος.

''Αουτσ!'' αναφωνώ, αυτό πόνεσε

Σηκώνομαι και τρίβω απαλά τον πισινό μου.

''Φιουυυυυυυυυυ'' αμέσως πετάγομαι

''Τι ήταν αυτό?'' ακούστηκε ένας ήχος σαν....σφύριγμα?

''Φιουυυυυυυ''

''Να το πάλι!" κοιτάω τριγύρω, αλλά από την μία υπάρχει γκρεμός και από την άλλη μόνο δέντρα.

''Φιουυυυυυ'' ο ήχος γίνετε όλο και ποιο διαπεραστηκός, αρχίζει και πονάει το κεφάλι μου.

''Φιουυυυυ''

''ΑΑΑΑΑΑ'' φωνάζω ενώ καλύπτω τα αυτιά μου με τα χέρια μου και πέφτω με τα γόνατα στο έδαφος!! Σκατά!! Τι στο διάολο είναι αυτό!! Νιώθω λες και θα ματώσουν τα αυτιά μου!!

''Φιουυυυυυυυυυυ''

''ΑΑΑΡΓΧΧΧ!!''Θα εκραγεί το κεφάλι μου!!

''Φιουυυυυυ'' Η όραση μου αρχίζει να θολώνει, το μόνο πράγμα που ακούω είναι αυτό το σφύριγμα, νομίζω ότι βλέπω μια σκιά, μια φιγούρα να πλησιάζει και μετά δεν θυμάμαι τι έγινε.





ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΚΌΣΜΟΥ



''Χμ..αχαχαχαχαχα...χεχεχε'' δεν μπορώ να συγκρατήσω το γέλιο μου, επιτέλους! Περίμενα τόσο καιρό για αυτό! Έστειλα και το κατάλληλο άτομο για την δουλεία. Ξέρω πως δεν θα αποτύχει....η Μαύρη Σόναρ ποτέ δεν έχει αποτύχει, για αυτό την έστειλα άλλωστε.

Ο ήχος από σταγόνες να χτυπάνε το έδαφος ρυθμικά ''τικ—τικ—τικ-τικ—τικ—τικ-τικ''

Ancient Creatures (On Hold)Where stories live. Discover now