Βασίλισσα του δράματος

336 28 16
                                    

γεια σας και πάλι τυπάκια!!! ευχαριστώ που διαβάζεται και συγνώμη για λάθοι και τα σχετικά, μακάρι να σας αρέσει γιατί τώρα άρχισε να μπαίνει στην υπόθεση και ποιο μετά θα έχει και ποιο πολύ δράση!!τα λέμε σύντομα!!+)

 αν σας πω πως μου ήρθε να γράψω αυτό το βιβλίο δεν θα το πιστέψετε, έβλεπα ένα από τα Anime που λατρεύω το ''one piece'' και ήμουν στο επεισόδιο 610 που ο luffy συναντάει τον momonoske που έχει φάει ένα smile το οποίο δημιούργησε ο Caesar και είναι devil fruit που σου δίνουν τη μορφή κάποιο ζώου και έτσι ο momonoske είναι στη μορφή ενός δράκου και δεν ξέρω πως και τι αλλά αμέσως μετά το επεισόδιο αυτό έγραψα το πρώτο κεφάλαιο, έλεος μόνο εγώ είμαι τόσο κουλή και τώρα είμαι στο επεισόδιο 630 και να φανταστείτε ξεκίνησα αυτό το Anime το Πάσχα...το βλέπω ασταμάτητα μαζί με άλλα π.χ bleach, Naruto και πάρα μα πάρα πολλά ακόμα!!!

π.σ

έχω βρει ένα απόσπασμα στο ίντερνετ για το πως περιγράφουν το μυθικό πλάσμα ''δράκο'' δεν είναι απαραίτητο να το διαβάσετε, και τονίζω ότι το απόσπασμα δεν το έγραψα εγώ αλλά το βρήκα στο ίντερνετ το τονίζω!!

και φώτο του Δίηων δύπλα!!!

''Δράκος

Στην Ανατολή τον έχουν φανταστεί, με κεφάλι που μοιάζει κάπως με αλόγου, με ουρά φιδιού, με φτερά στα πλευρά του και με τέσσερις οπλές, που η καθεμιά της έχει από τέσσερα γαμψά νύχια. Τα κέρατά του δε διαφέρουν απ’ τα κέρατά του αρσενικού ελαφιού, το κεφάλι του από αυτό της καμήλας, τα μάτια του απ’ τα μάτια ενός διαβόλου, ο λαιμός του απ’ εκείνον του φιδιού, η κοιλιά του απ’ το κάτω μέρος του στρειδιού, τα λέπια του απ’ τα λέπια του ψαριού, τα νύχια του απ’ εκείνα του αετού, οι πατημασιές του από τα χνάρια της τίγρης και τα αυτιά του απ’ τα’ αυτιά του βοδιού. Υπάρχουν, όμως, Δράκοντες που ακούν με τα κέρατα, επειδή δεν έχουν αυτιά.

Συνήθως, ένα μαργαριτάρι κρέμεται από το λαιμό τους, πράγμα που μας παραπέμπει στον κυρίαρχο ‘Ηλιο. Εκεί κρύβεται όλη του η δύναμη κι αν τυχόν το χάσει ή του το κλέψουν τότε απ’ ευθείας αποδυναμώνεται. Τα οστά τους, τα δόντια και τα σάλια τους έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ορατός ή αόρατος. Την ‘Ανοιξη ανεβαίνει στους ουρανούς, το Φθινόπωρο καταδύεται στα βάθη της θάλασσας. Μερικοί Δράκοντες δεν έχουν φτερά, αλλά παρ’ όλ’ αυτά πετάνε με τη δύναμη της δικιάς τους ορμής. Ο ουράνιος Δράκοντας μεταφέρει στην πλάτη του τα παλάτια των θεών, διαφορετικά θα κατέστρεφε τις ανθρώπινες πολιτείες καθώς θα έπεφτε στη Γη. Από την άλλη ο θεϊκός Δράκοντας για το καλό της ανθρωπότητας προκαλεί τις βροχές και τους ανέμους.

Ancient Creatures (On Hold)Where stories live. Discover now