Τι κάνω για να φάω...!!

212 24 5
                                    

Γιο εκεί πέρα αξιολάτρευτοί μου αναγνώστες!!!
προειδοποίηση σε αυτό το κεφάλαιο έχω όχι και τόσο διακριτικό λεξιλόγιο!
Σας ευχαριστώ που διαβάζεται και ψηφίζετε και σχολιάζετε, σας λατρεύω όλους αφάνταστα και θα σας προτείνω κάποια ενδιαφέρων βιβλία αν θέλετε σε περίπτωση που νιώσετε μοναξιά : First love, Ζευγάρι κατα λάθος, Ο κατάσκοπος και εγώ, Αν τον θέλω ζωντανό !, Το δεκατο βασιλειο. Αυτα, εγώ τα διαβάζω και είναι πολύ ωραία, μπορεί μερικά να μην έχουν πολλά κεφάλαια ακόμα αλλά είναι ακόμα στην αρχή και με έχουν εντυπωσιάσει ίδη!!
Ότι και να θέλετε εκφραστείτε ελεύθερα στα σχόλια ή σε μνμ!
Τα λέμε ξανά και μακάρι να σας αρέσει, ας χαθούμε στην μαγεία των σελίδων!
~Νικ~
+)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΡΙΣ

Το σώμα και το μυαλό μου είναι έτυμα να εκραγούν, η ζωή μου άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε δύο μέρες, τόσες εκπλήξεις, αποκαλύψεις, πληροφορίες και ο λύγος ύπνος που είχα δεν με βοηθάει και πολύ. Αλλά τώρα που κοιμάμαι πάλι σκέφτομαι για αυτά τα τρελά πράγματα στη ζωή μου....τζιιιι δεν μπορώ απλά να κοιμηθώ στην ησυχία μου για μια φορά!!! Μετά από λύγο επιτέλους κατάφερα να κοιμηθώ....
........
.........
.........
Αρχίζω και νιώθω τα μέρει του σώματος μου να πονάνε...και είμαι αρκετά σίγουρη πως το δεξί μου χέρι έχει μουδιάσει...αυτό πάει να πει ατσούμπαλο ξύπνημα. Με το ζόρι ανοίγω τα μάτια μου...στην αρχή βλέπω θολά αλλά αφού ξεφορτώνομε τις ενοχλητικές τσίμπλες μπορώ και διακρίνω ένα δωμάτιο. Το κρεβάτι στο οποίο βρίσκομε είναι στρογγυλό και μαλακό έχει μαύρα σεντόνια, οι τοίχοι του δωματίου είναι κόκκινοι οι δυο απέναντι μεταξύ τους και οι άλλοι μαύροι Στο πάτωμα υπάρχουν διάφορα ρούχα πεταμένα...και εγώ σαν χαζή από περιέργεια πιάνω και σηκώνω ένα μοβ ύφασμα και με τα δύο μου χέρια το κρατάω για να δω καλύτερα τι είναι.....
''ΊΟΥ!!!!Ίου, Ίου, Ίου, Ίου!!!'' κλαψουρίζω και το πετάω άμεσος αντανακλαστικά.....δεν το πιστεύω ότι έπιασα ένα αγορίστικο μποξεράκι!!!
Τι θα κάνω με τα χέρια μου τώρα..... πρέπει να τα πλύνω...κοιτάω καλύτερα στο δωμάτιο και βλέπω, δυο πόρτες και κάτι σαν μπαλκονοείσοδο?! αλλά χωρίς πόρτα.
Πάω στην μια πόρτα την ανοίγω και αυτό που αντικρίζω είναι εξωπραγματικό..... υπάρχουν παντού ρούχα και μποξεράκια!!! Ποιος θέλει τόσα πολλά μποξεράκια !!!???? Για όνομα ποια!!! Κλίνω άμεσος την πόρτα με την έκφραση του προσώπου μου ακόμα σε σοκ για τον εφιάλτη με τα μποξεράκια!! Ανοίγω επιφυλακτικά την άλλη πόρτα...που πάλι καλά είναι το μπάνιο, ανακουφισμένη πηγαίνω στη βρύση και σαπουνίζω 7 φορές τα χέρια μου σαν μανιακή και τέλος τα ξεπλένω!!
Χαλαρωμένη αφού έπλυνα τα χέρια θυμάμαι ότι δεν με είχε πάρει ο ύπνος εδώ, δυο πράγματα είναι σίγουρα, ένα, αυτό είναι αγορίστικο δωμάτιο και δύο, ο τύπος έχει ψυχολογικά με τα μποξεράκια!!
Αλλά τώρα που το λέω αναρωτιέμαι ποιανού δωμάτιο είναι αυτό και πως ήρθα εδώ συν το πόση ώρα κοιμάμουν!!
''ΓΚΛΟΥΓΛ!!!'' ακούγεται σε όλο το δωμάτιο ο ήχος από το στομάχι μου, και κοκκινίζω αμέσως..... πεινάω πολύ.....
Πάω προς αυτή την έξοδο μπαλκονιού.....πάω να κάνω ένα βήμα έξω από το δωμάτιο...και
''ΑΑΑΑΑ'' τσιρίζω και τινάζομαι πίσω σέρνοντας τον εαυτό μου στο τέρμα του κρεβατιού!!!
Η ανάσα μου δεν λέει να ηρεμίσει και η καρδιά μου κάνει σαν ταμπούρλο σε πάρτι!!
Έτσι και έκανα ένα ακόμα βήμα θα βρισκόμουν στα θυμαράκια τώρα!! Βλέπετε αυτό εκεί το μπαλκονόπραγμα είναι απλά ένα μεγάλο παράθυρο που ούτε και εγώ ξέρω πόσο ψηλά από το έδαφος απέχει!!
Τέλεια, απλά τέλεια!!! Και τώρα τι Ίρις?? τι θα κάνεις??? τι θα κάνω???
Ψάχνω απελπισμένη το δωμάτιο για σκάλες, τσουλήθρα, κάτι να κατεβώ με ασφάλεια......μετά από λίγη ώρα η ενέργεια μου χάθηκε άδικα...βασικά...όχι τελείως άδικα...έτυχε να βρω και κάτω από το κρεβάτι ροζ όχι μποξεράκι αλλά βρακάκι...έλεος...ποιο είναι το πρόβλημα του τύπου με το δωμάτιο!!!!??

Ancient Creatures (On Hold)Where stories live. Discover now