Το αγόρι που έπεσε από τον ουρανό

345 31 0
                                    

Γεια σας και πάλι τι νέα? εγώ εδώ γράφω....ευχαριστώ που διαβάζεται και συγνώμη για λάθοι!!καλό διάβασμα...ερωτήσεις και ότι άλλο θέλετε σχολιάστε =)

π.σ

φωτο Αίθερον δίπλα!

~Νικ~

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΡΙΣ

Η μαμά μου στέκεται στην πόρτα του δωματίου παγωμένη και εγώ έχω γυρίσει το κεφάλι μου και κοιτάω αυτήν ...

''Μαμά!!!!ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙΣ!!'' ναι σίγουρα την έπεισες τώρα...όλοι ξέρουν ότι αυτή την ατάκα όταν είναι αυτό που νομίζουν....αλλά τι μπορεί να νομίζει...δεν είναι λες και είμαι μαζί του στο κρεβάτι!!

''Ωου! με συγχωρείς γλυκιά μου, να πηγαίνω τώρα αν με χρειαστείς κάτι πάρε με τηλ. '' κοιτάει το αγόρι και χαμογελάει περίεργα ''αν και δεν νομίζω να με θες εμένα !!'' ε? κάτσε τι??

''Ε? μαμά περίμενε δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλήθεια...'' την ακολούθησα στο σαλόνι ''απλά έπεσε από τον ουρανό αλλά έβγαλε φτερά και έζησε και δεν ήξερα τι να κάνω έτσι τον έφερα εδώ όσο για το ότι είναι ημίγυμνος δεν έχω ηδέα γιατί....σε παρακαλώ άκουσέ με...βασικά πίστεψε με!! ΜΑΜΑ''

σταματάει και έχοντας την πλάτη της γυρισμένη σε εμένα μου λέει ''γλυκιά μου.....σε πιστεύω....θα τα πούμε όταν ξυπνήσει, βασικά αύριο ή κάτι τέτοιο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να σου πω, πάω έξω, θα αργήσω να γυρίσω''

''Α...ε....εμ?!! ένταξη?'' και έφυγε από το σπίτι.

Γύρισα στο δωμάτιο και άρχισα να παρατηρώ το αγόρι, πρέπει να το πω! είναι ωραίος ο τύπος!!έχει μαύρα μαλλιά....με με κόκκινες τούφες....και το δέρμα του είναι λίγο ποιο σκούρο από το δικό μου...το δικό μου είναι πάλε, οπότε και αυτός είναι λίγο πάλε αλλά όχι τόσο!....πάω να δω τηλεόραση.....

-2 ώρες μετά- 

Σηκώνομαι από το καναπέ και κατευθύνομαι ξανά στο δωμάτιο για να τον τσεκάρω...καλού κακού είχα πει στον Ηχώ να κάτσει μαζί του σε περίπτωση που ξυπνήσει για να με ειδοποιήσει.

Α ωραία από ότι φαίνεται ο Ηχώ κοιμάται και αυτός και συγκεκριμένα πάνω στο στήθος του αγοριού...

''εκ'' το αγόρι κουνήθηκε λίγο....ο θεέ μου!!!!!!!!!!!ξυπνάει !!!!!!!!!!!!!τι να κάνω!!!!ένταξη είμαι και επισήμως σε πανικό τώρα!!!!

Ancient Creatures (On Hold)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora