Καινούριος Κόσμος

301 26 12
                                    

Και άλλο κεφάλαιο, σε αυτό εξηγώ για το πως λειτουργεί λίγο η πάνω γη, άμα δεν καταλάβατε κάτι πες τε μου!!!! Καλή συνέχεια και μακάρι να σας αρέσει!!!Ευχαριστώ που διαβάζεται !!! +)

φώτο δράκου Αίθερον δίπλα 

ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΊΡΙΣ

ΟΥΆΟΥ!!!πετάμε εδώ και ώρα....ώρες βασικά, αρκετά γρήγορα μπορώ να πω, να φανταστείτε περάσαμε ένα τζετ που πήγαινε σε φουλ ταχύτητα, αν δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και δεν ήταν τόσο όμορφα στον ουρανό, θα είχα φρικάρει...αν και αποφεύγω να κοιτάω κάτω! Ο ουρανός καθαρός χωρίς σύννεφα και στην απόχρωση ενός σκοτεινού μπλε, η βραδιά είναι πανέμορφη-ήρεμη, μικρά φωτάκια λαμποκοπάν και φωτίζουν το σκοτεινό μπλε, το φεγγάρι λαμπυρίζει και το φως του είναι ο οδηγός μας.

Καθώς άρχισα να επανέρχομαι από τις σκέψεις μου για την ομορφιά του ουρανού παρατηρώ ότι έχουμε σταματήσει.

''Εδώ είναι ένταξη'' λέει ο Δίων, ο Αίθερον γυρνάει και μου λέει

''Μην ανησυχείς, δεν θα πέσεις, απλά κρατήσου γερά γιατί θα πάμε πολύ ποιο γρήγορα''

από το πουθενά μαύρη και κόκκινη χρυσόσκονη άρχισε να περιτριγυρίζει το Αίθερον σαν ανεμοστρόβιλος μέχρι που δεν μπορούσα να δω πέρα από αυτή...όταν επιτέλους εξαφανίστηκε έμεινα με ανοιχτό το στόμα, τα μάτια μου είχαν ανοιχτεί όσο δεν πάει άλλο και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα...απλά πάγωσα....στη θέση του Αίθερον βρίσκετε ένας γιγαντιαίος μαύρος δράκος....μα τα μπισκότα δεν μπορώ καν να υπολογίσω πόσο τεράστιος είναι.......σαν δύο ελέφαντες?.....όχι αυτό δεν είναι τίποτα....σαν αεροπλάνο....ένα μεγάλο αεροπλάνο.....!!! Τα φτερά του είναι γιγάντια...καμιά σχέση με το μέγεθος που είχαν πριν, έχει μακρύ λαιμό και στην ράχη κάτι σαν μαύρα μακρυά ..πράγματα?...δεν ξέρω πως να το περιγράψω...θα πω τούφες αν και δεν νομίζω ότι είναι η σωστή λέξη....εξέχουν......έχει κάτι σαν λέπια στο εσωτερικό του λαιμού του που συνέχιζαν και κάλυπταν το στομάχι του, η ουρά του μακριά, γαμψά μαύρα νύχια, μυτερά δολοφονικά δόντια, και μεγάλα πανέμορφα κόκκινα μάτια με το μαύρο του ματιού μακρόστενο σαν και αυτό της γάτας αλλά ποιο πολύ!! Ο δράκος...αμ..Αίθερον, γυρνάει το κεφάλι του και κάνει νόημα να ανέβω......

Ancient Creatures (On Hold)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin