Όνειρο

809 35 0
                                    

Γεια σας!!!! θέλω να ξέρετε ότι εκτιμώ και με κάνει χαρούμενη μου αρχίσατε να διαβάζεται αυτό το βιβλίο, είναι το δεύτερο βιβλίο που γράφω ενώ παράλληλή γράφω και το πρώτο μου βιβλίου με τίτλο Κρυμμένα ένστικτα, αυτό το βιβλίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο μου αλλά αν διαβάζατε και τα δύο θα με έκανε ακόμα ποιο χαρούμενη...τέλος πάντων να μην σας κρατάω, μακάρι να σας αρέσει και συγνώμη για λάθοι κτλ κτλ.....ότι θέλετε μπορείτε να σχολιάσετε και όταν το δω θα απαντήσω με χαρά είτε είναι θετικό είτε αρνητικό σχόλιο!

Πόσες φορές πρέπει να το πω για να σταματήσουν να με ρωτάνε!!

''Χέι, γεια σου εκεί πέρα'' μια κοπέλα μου είπε

''Α..εμ...γεια?!?'' α ωραία, στοίχημα μια σακούλα κόκκινες καραμέλες ότι και αυτή θα με ρωτήσει για τα μαλλιά μου.....όπως συνηθίζουν όλοι όσοι με βλέπουν για πρώτη φωρά!

''Είμαι η Ελένη''

''Ίρις''

''Ε, τι είπες??''

''Ίρις'' αυτή είναι ποιο χαζή από ότι νόμιζα λολ

''Δεν κατάλαβα, τι σημαίνει αυτό?''

''Δεν σημαίνει, αυτό είναι το όνομά μου....'' ειλικρινά δεν δείχνει να το πιάνει

''Ε...ε...??''

''Αρχ...το όνομά μου είναι Ίρις, δεν πειράζει αν δεν μπορείς να το πεις, έτσι και αλλιώς ήρθες να με ρωτήσεις κάτι...σωστά?'' και σηκώνω το δεξί μου φρύδι ενώ την κοιτάω με την άκρη του ματιού μου, έχει καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο και μαύρα μάτια μάτια

''Α...εμ...για την ακρίβεια ναι...'' τα βλέπετε, όχι γιατί η μαμά μου μου λέει ότι υπερβάλω!!

''Άντε ρίχτο''

''Τα μαλλιά σου τα βάφει ή αυτό είναι το φυσικό τους χρώμα?'' μπίνκο!που είναι οι καραμέλες μου παρακαλώ!?!

''Α μην ανησυχείς τα βάφω, θα ήταν ανατριχιαστικό αν ήταν ο φυσικό μου δεν συμφωνείς??'' γυρνάω και χαμογελάω στην κοπέλα...όσο μπορώ δηλαδή γιατί δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά!!

''Ναι για αυτό σε ρώτησα, θέλω να πω ποιο φυσιολογικό άτομο έχει τέτοια μαλλιά από φυσικού θα ήτανε φρικιό'' μου λέει γελώντας,.....το ήξερα ότι δεν θα καταλήξει ευχάριστα!!

''Ναι είδες, τώρα αν δεν σε πειράζει πρέπει να πάω σπίτι'' έκλεισα το φερμουάρ στην τσάντα μου και σηκώθηκα από την καρέκλα

''Οκευ, τα λέμε'' μου χαμογελάει

''δεν το νομίζω'' ψιθύρισα κάτω από την ανάσα μου καθώς απομακρύνθηκα.

Ancient Creatures (On Hold)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang