Tanıtımsı./ Bir kötü kız hikayesi.

1.1K 85 33
                                    

Lana del rey - Dark paradise

"Ben Beyaz değilim! Hikayedeki o saf masum kızlar dan değilim!"Ellerimi sırtımda birleştirip kendine yasladı. Nefesini kulağımda hissediyordum.

"Bu bizim hikayemiz , Başkasının değil" dedi ve beni daha sıkı kavradı. Ondan kurtulmak için haraktler yapıyordum. Çenesini boyun girintime koydu ve karşıdaki yansımamıza odaklandı.

"Aynada ne görüyorsun?" Ellerimi serbest bırakıp kollarını belime sardı. Cevap vermedim. Kafamı başka tarafa çevirdim. Ben onu haketmiyordum.
Neden hala inat ediyordu!

"Arya...Aynaya bak!" Eli çenemi kavrayıp aynaya bakmamı sağlarken konuşmaya devam etti " Bize bak..Biz varız. Bu hikayede biz varız.." daha fazla dayanamayıp belime koyduğu kolunu çevirdim ve onu ittim. ani haraketle arka cebimden küçük bıçağımı çıkarıp ona doğrulttum.

"Beni tanımıyorsun!" Bağırdığımda gözleri irileşti. Elimi saçlarıma geçirip sinirle geri ittim. kelimeler ağzımdan yavaşça dökülürken ona doğru ilerleyen ayaklarıma engel olmadım.

"Bu sadece benim hikayem. Sadece ben varım. Sadece karanlık." Elimdeki bıçağın yönünü saptırmadan aramızdaki mesafeyi daha da kısalttım.


"Benden uzak durmalıydın , en baştan beri seni uyarmıştım," aramızdaki mesafe daha çok kapanırken bir adım geriledi.

"Ama sen n'aptın, beni dinlemedin." Aramızdaki mesafe tamamen kapandığında kendimi ona yasladım. Düzensiz nefes alış verişi odada rahatça yankılanıyordu.

yakasından tutup yüzünü kendime yaklaştırdım. Çatallaşan sesi ile " arya lütfen," desede duymamazlıktan geldim.Bıçağın ucunu boynuna hafifçe bastırdım. O'na zarar vermek yapmak isteyeceğim son şey olurdu. Ama mecburdum. Belki canı yanarsa benden uzak dururdu?

"Biliyorsun gözümü kırmadan kafanı kopartabilirim. " Dediğimde histerik bir şekile güldüm. Bıçağı daha çok bastırdığımda acı ile inledi.

Kan bıçaktan hafifçe süzülünce durdum ve bıçağı dudağıma yaklaştırdım. Akan kanı dilimle yaladıktan sonra dudaklarına yaklaştım ve dilimi alt dudağında gezdirdim. Gözlerini yumdu. Dudağını ısırdıktan sonra ellerimle omuzundan tutup duvara hızlıca itekledikten sonra ondan uzaklaştım. Vucüdu daha fazla dayanamayıp duvardan aşşağı süzülüyordu.

Unutmak istemediğim yüzüne son kez baktım ve belkide son cümlelerim olarak sarf edeceğim kelimeler istemesemde ağzımdan çıktı.

"Unutma. Ben kötü bir kız'ım." Dediğimde acıyla güldüm ve devam ettim. " Biz yokuz, "

×××××××××××××××××××××××

İlk kitap.yazım hataları olabilir , beğenirseniz oy larınızı ve düşüncelerinizi belli ediniz :) ;)
















Bir kötü kız hikayesi / siyah. #wattys2015Where stories live. Discover now