kısa alıntı

173 24 7
                                    

"Şimdi evlimiyiz ? "

"Malesef" diye karşılık verdim ulaşın sorusuna.ulaş kafasını eğdi yaslandığı duvara iyice kendini bırakarak. Issız bir sokağın tepesinsen cılız bir ışık yayılıyordu etrafa.

Onu sevmiyordum bile. Beni sevmiyordu..aramızda sevgi yoktu, sanki..sanki sadece Özgür'ün ölümünden sonra onun savunmasız bir çocuk gibi olması, onu korumamı gerektiriyor gibiydi.

Özgür..karanlık adam. Benim karanlığımı daha da karartan adam..Sadece onun olmamı isteyen adam..Sadece onun karanlığında yok olmamı isteyen adam..Sevdiğim adam. Akan gözyaşım, yeşilinde huzuru bulduğum adam. Rüzgar saçlı adam.. dokunduğunda cennet ve cehennemi tattıran adam.

Ulaş yerinden doğrularak"Evlilik oyuncak değil, neden böyle yaptık..ikimizde istemiyoruz neden birbirimize katlanalım ki " dedi.

"Çok abartıyorsun. Dedim ya..Sahte bir evlilik." Sakince konuştum yerden kalkarken. Aptal çocuk.

"Sonuçta ' karı-koca ' olacağız, herkes bilecek. Hele benden iyileri varken benimle evlenmem çok saçma, insanlar bunu pek hoş bulmayabilir." Dedi.elini inanılmaz bir olay söylemişçesine konuşurken sallıyordu.

Elime pantolonuma vurarak toz bulaşan yerleri silip ulaşa yaklaştım. Neden içimden bir ses benim gibi onumda acı çekmesini istiyordu..neden beni sevsin istedim..neden acı çeksin istiyordum..


"İnsanlar..umrumdamı sence ? " dedim kaşlarımı soru sorar gibi kaldırıp kendimi parmaklarımla gösterdip.


Ona her yaklaştığımda geriliyordu. Güzel..planlarım isteğim gibi gidiyor.
"Ben umursuyorum " dedi kendini göstererek. Sözleri umrumda değildi. Yüzüne odaklandım. Bu çocuğun duyguları ile oynamak zevk veriyordu.

" Umursama. " dedim sırtı duvarla buluştuğunda. Yavaşça ona yaklaşıyordum yüz ifademi ozmayarak. " umursarsan Senin bir önemin kalmaz, kafesdeki kuş gibi..özgüre uçmak varken.." ona yaslandığımda bedenimin küçük kalfığı farkettim. Elim ensesine gitti. "..kuşlar özgürdür...uçmak için hala vakit var."

Nefesleri düzenleşince bir an daldım geçmişe..tıpkı benim gibiydi. Bir zamanlarki ben gibi..

"Yüzünde hiç bir duygu yokken, uçamam..kanadı olmayan kuş uçamaz." Dedi gözlerime bakarken. Elim ensesini daha sıkı kavradığına soğuk bir şekilde güldüm. " Kanadım yok arya..Uçamam"

Kanadım yok özgür, uçamam.. geçmiş akmak istediğinde gözlerimden..sarıldım ulaş'a. Savunmasızdım. Güçlü görünen bir kızdım sadece. sadece kendimi kamufle etmeye çalışan bir kız.



Elini bana sardığında gözlerimi iyice yumdum..kokusu özgür gibiydi..Şuan ulaş değilde özgür'e sarıldığımı hissediyordum. "Seni çok özledim özgür " dediğimde daha sıkı sarıldım. Kokusunu içime çekiyor ellerimi saçlarında gezdiriyordum. O Özgürdü..Benim özgür'üm.




Dediğim lafa afallamış olacak ki kolları gevşemişti. "Sarıl." Dedim gözümden akan yaş kıyafetinde yok olurken. Sertçe sarıldı bana. Özgür gibi.. bedeninde kayboluyor gibiydim.

Sanki bedenim zaman geçtikçe ölüyordu. Belki özgürüme kavuşurdum ölürsem..

Kafamı yüz hizzasına getirdiğimde karşımda özgürün yüzü belirdi. Deliriyor olmalıydım. Bu yüzden seviyorum deli olmayı.. o muhteşem suratı karşımdaydı yıllar sonra..
Dudaklarıma yaklaştı özgür maskeli ulaş.. Dudaklarımı kapattığında hissettim ıslaklığı. Yavaşça öpüyordu. Gözleriimden yaş düştüğünde aptalca gülümsedim dudaklarının üzerinde.. Delirdiğimemi..Onun yüzünü hayal bile olsa hörmüş olmamamı..ulaşın incineceğini bile bile bunları yapmamaı.. Eski arya uyandı duvarlar ardından..Ne ara kötü olmuştu bu kız..



^^^^^^


şimfi bu bölümü cidden okumak zorunda bile değilsiniz aslında. Bunlar hep geçirtirme oldu :d

' Düğüne doğru' bir bölüm yazıyorum tatilden dolayı pek uğraşamıyorum ama uzun birşey olabilir :/

ZelalCyrus kardeşim gibidir :) beni seven onuda takip edebilir ;/ daha yeni katıldı :/ :p

SerhildanBey kaddeşin hası :D aklıma bir fikir geldi hdhsh bunların takipçisi artana kadar yb yayınlamıycam - bahaneye gel - neyse



İyi tatiller B.k.k.h ailesi ♥ :p

Bir kötü kız hikayesi / siyah. #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin