B.K.K.H / işim var, işi var.

274 43 59
                                    


:)

Muziksiz okumayın! :)

İYİ OKUMALAR..:P

***

"

neden haber vermedin? "

" sürpriz yapmak istedim. Hata mı yaptım ? " dudakları aşşağı sarkarken, çenesi ile ulaşı gösterdi hazal'a. Hazal , içtiği sodanın ağzında parmağıyla yuvarlaklar çizerken kafasını ulaşa çevirdi ve aptalca sırıttı.

" sevgilin değil demi ? " arkasına yaslanıp elindeki biradan bir yudum aldı arya. Bira kutusunun içinde kalan sıvıyı kutuyla haraket ettirdi bir an uzaklara dalarken. Kafasını hazal'a çevirdi . " 'sevgili' işi bana göre değil, biliyorsun."

Ulaş'ın yüzünü inceledi hazal. Bir çocuğu andıran yüzü vardı. Arya ile ne işi olabilirdiki. "peki, aranızda bir şey geçmedi değil mi ? " yüzü pembeleşti ufaktan ufaktan hazal'ın.
Arya içinden gelen kahkahayı bastıramadı. " ne geçtiğini bir görsen. Çok büyük." Gözlerini büyütüp eli ile büyüklüğünü gösterdi. Hazal yerine gömülüp kafasını masaya koydu. Utanıyordu. Arya..bana öyle şakalar yapma. " boğuk çıkan sesi yüzünü sakladığındandı.

" Ama Çok büy-" kafasını kaldırıp hızla ayağa kalktı hazal. Utangaç sesi ile çıkan sesiyle "Aryaa" diyebildi ve kendisini aryanın gösterdiği odaya yöneltti. Aryanın kahkahası tüm evde yankılanıyordu. Böyle konularda çok utangaçtı.

***

" Ben Hazal," dedi elini dostça ulaş'a uzatırken. Utangaç ve samimi bir gülüş yerleştirdi yüzüne ulaş. Hazal'ın yaptığı gibi. " bende ulaş," elini kavradıktan sonra bir birlerine baktılar yarım yamalak.

Aryanın tam tersi giyiniyordu hazal. Cıvıl cıvıl renkler. Üstünde beyaz bol bir üst, altında mavi bir şort vardı. Bileklerinde renk renk bilekliler. Sarı saçları beline salık bırakılmıştı.

Ellerini halan sıkıp selamlaşıyorlardı sanki anlaşma yapıp fiyat meselesini uzattıkça uzatan adamlar gibi. Kapının eşiğinde ellerini kollarına birleştiren arya durumdan rahatsız olunca hızla yerinden doğruldu ve ulaşın elinden tutup hızla çekti kendisine. Hazal ses çıkarmadan takip etti onları arkalarından. İlk defa bir erkek ona böyle geliyordu. Farklı.

Önde ilerleyen arya ulaş'ın elini sıkmıştı. Oysa farkında bile değildi. "Arya?" Sesi duyunca ulaş'a yöneltti. " Ne? " diye çıkıştı. Çenesi ile sıkıca tuttuğu ellerini gösterdi arya'ya. Oraya bırakınca güldü arya. " Kaybolmanı istemem,"

Bir süre nereye gittikleri bilmeselerde bir arabanın önünde durmuştular sonunda. Araba arya'nın değildi. Hazal'ın galiba diye düşündü ulaş.

" Anahtarı at, Ben kullarnırım." Dedi arya şoför tarafına geçerken. Kendisime atılan anahtarı havada kapıp arabaya bindi. Hazal öne geçince ulaşda arkaya oturdu.

Telefonu çalınca hemen kulağına götürdü ulaş. Ne zamandır kimseye haber vermiyordu. " Yaşıyon mu lan, kaç kez aradım seni!" Arkadaş dırdırı. Ne kadar da güzel. Özlemişti ulaş zaten. " egehan , çok meşguldum kusura bakma."

"Çok moşgoldom karı mı attın la her gün eve insan arkadaşınıda çağırır"

" Beni tanımıyormuşsun gibi konuşma ege" dedi gözleri devirerek.

Bir kötü kız hikayesi / siyah. #wattys2015Where stories live. Discover now