B.K.K.H / ben yapmadım elim yaptı.

412 46 66
                                    

Multi arya :) burda çirkin olabilir :)

"İn," sakin tavırları beni korkutuyordu. Ne sandınki ulaş ? Seni erkekden saymıyorlar, ne sanıyordun ah sağol beni korudun ulaş mı demesinimi ?

Avucunu yala ve münasip bir yere koy ulaş,

"Tamam.." kapıyı açıp arabadan indiğimde kapıyı kapadığım an gaza kökledi. Vay canına. Gidip dua falan etmeliyim yaşıyor olduğum için.

Evin içerisine girdiğimde kapıyı kapatıp odama ilerledim. Elimle papyonumu çözüp çıkardım. İçeri girdiğimde gömleğin düğmelerini açmış elimle saçlarımı geriye ittirdim. Güya bu gün çok eğlenecektik.

---

Kapının tıkırdama sesleriyle , rahatsız edici yatağımdan doğruldum ve kapıya ilerledim. Arya daha yeni mi eve geliyordu yoksa ?

Kapıyı açma cabaları başarısız olunca sesler kesilmiş bende kapıyı açmaya yetlenmiştim. Elim kapı kolunu aşşağı çektiğimde ardından gelen gıcırdama sesi ve koridorun soğuk apartman havası yüzüme vurdu.


Kollarımın arasına yığılan aryaya şaşırsamda içmiş olduğu aklıma gelince istemesemde belinden tutup kendime sıkıca yasladım. Açıkta kalan teni vücudumla temas edince derime işleyen soğukla irkildim. Bu kızın sorunları var ? Kendine hiç dikkat etmiyor.



Bir elimin sırtından tutması ve diğer elimin bacaklarından tutup beceriksizce kaldırmamla kendimi süpermen gibi hissettim (!) Kas namına birşey yok vücudumda. Ne bekliyorsunuz.



İlk defa görmüş olacağım odasının kapısına geldiğimizde kapıyı açma çabalarına girmiş en sonunda bir şekil dirseğimle açmış durumdaydım. Kapı hafifçe aralanırken odanın sıcak renk namına hiç birşey bulundurmadığını anladım. Gözlerim etrafı tararken siyah yatağına yaklaşıp bordo yastıklara kafasını yavaşça yerleştirdim. Ee bunu kıyafetlerini değiştirmemiz gerek. Hey ben daha bir kız la el ele bile tutuşmamış insanım.


Gözlerimi devirdim. Onu bu halde bırakamazdım ki. Üfleyerek dolabına ilerledim ve dolabı açtığımda pembe bir üst beklemiyordum. Şaşırtıcı. Elimle pembe şirin geceliğe göz gezdirirken bunu iydirirsem bana napardı diye düşünmeden edemedim. Ölüm şaka değil ulaş.

en fazla ölürüm yani abartılacak bir şey yok ortada.


Pembe üstü elime alıp alt çekmeceyi karıştırdığımda iç çamaşırları karşıma çıkınca yanaklarım morardı gibi oldu.
Hemen kapatıp sadece bu pembe üstü giydirmeyi düşündüm.


Yatağın yanına geldiğimde üstündeki deri ceketi çıkarmak için üstüne hafifçe eğildim.kollarından sıyırıp tamamen çıkardığımda üstündeki ince üstüde çıkardım. Bu arada kafam ona çevrili değil. Bir yanlışlık yaparsam ben yapmadım elim yaptı diye ordan uzaklaşabirim sanırım.


Üstünüde Kafasından geçirdiğim de onu da yere koyup elimle üstünü yokladım. Çıplak teni ile temas eden elim tüm vucudama dehşet bir şok dalgası yayarken yerinden oynamaya üşenen haylaz elime hayret ettim. Hiç bana çekmemiş.

Pembe ince ve şirin geceliği kafasından rahatça geçirip kollarınıda hallettikten sonra kafamı ona çevirdim ve belki ilk ve son kez göreceğim manzaraya bakakaldım. Ama bu..çok farklı. Masum ve pempe. Ama biliyormusunuz. O siyah. O siyaha aşık. Ve ne kadar tatlı görünsede bu gerçekleri değiştirmez.


İki bacağını bacaklarımın arasına alarak yatağa çıktım. Şşş fesat olmayın. Hafif uzun elbisesini hiç kaldırmadan elimi giydiği şortun düğmesie götürdüğümde altımda bir şeyin halinde memnun halde büyüdüğünü hissettim. Ah vücudum delirmiş olmalı.

Bir kötü kız hikayesi / siyah. #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin