B.K.K.H | Sinirli bir ulaş

187 29 3
                                    

Bölümü yazarken arctic Monkeys-knee socksu dinliyordum. Böyle adrenalin verici birşey dinleyin sonuna kadar.

Yazar'ın anlatımından.

"Orospu çocuğu" diye gürledi tırnaklarını batırdığı elini çocuğun kafasına sertçe geçirerek. Çocuk yere düşünce arya iri gözleri ile ulaş'a bakıyordu. İlk defa böyle gördüğü ulaş. Ondan korkmuştu.

Aryanın bileğinden kavradığında kendini sıkıca çekti. Bileğini morartacak derecede kavramıştı. Bir süre gözlerindeki nefretle yüzüne baktı. Arya'yı setçe ettiğinde sendeleyerek yere düştü arya. "Ulaş! Ulaş bekle! " dinlemeden ilerledi ulaş. Tırnaklarını eline batırmış siyah kapıdan çıkmıştı. Lanet siyahdan nefret etti. Demir kapıya yumruğunu geçirdiğinde şans eseri geçen taksiye rastladı. Eliyle durmasını işaret ettiğinde arya arkasından sesleniyordu.

"Ulaş bekle! Manyak herif! Beklesene!" Dinlemiyordu arya'yı. Taksi gaza basıp gittiğinde arkadan Asır geldi. "Arya bırak gitsin!" Aryanın bileğini tuttuğunda arya bir bileğine birde asıra bıktı. "Siktirgit asır. Yüzünü yamultmadan Siktir git!" Hızla elini çektiğinde arabasına ilerledi. Ulaş..neden o kadar sinirlenmişti ? O kişi ulaş olmazdı değil mi ?

Elleri titrediğinden anahtarı deliğine spkamıyordu. Sinirle direksiyona yumruğunu geçirdiğinde korna sesi etrafta dolaştı. En son becerebildiğimde gaza köklemişti. Taksiyi takip ediyor bir yandan da korna çalıyordu.

"Aptal!" diye bağırdı arbada. "Aptal adam ! " taksi evlerine yaklaşıyordu. Bir süre sonra vardıklarında yulaş talsiciye bir miktar uzatıp arabadan hiddetle çıktı. Binanın içerisindeki merdivenleri koşar adım çıktığında kapıyı açtı ve sertçe duvara vurdu. Arya peşinden binaya girdiğinde eşyaların devrilme sesini duydu.

"Ulaş! Bir delilik yapma aptal!!" Kapıyı açık görünce içeri hızla girdi. Zarar vermesinden korkuyordu. Kapıyı kapatıp titreyen bedeni ile içeri girdi arya. Kırılma seslerini duyunca ulaş'ın odasına hızla girdiğinde ulaş aynaya elini geçirnişti. Arya gözlerini kapattığında ardın bir devrilme sesi daha duydu.

Ulaş yatağın üzerindeki siyah kıyafetleri görünce bağırdı. "Aptal siyah!"ellerine geçirdi kıyafetleri. tükürürcesine konuşuyordu. "İstemiyorum lan!" Tek tek kapıda gördüğü aryanın üzerine fırlattı kıyadetleri. "Senin siiyahına bulaşmak istemiyorum! O aptal hayatına!" Ayakkabılrı duvara fırlattığında devam etti. " sürtük gibi davranışlarına şahit olmak istemiyorum! "

arya gözlerini öyle bir açtı ki son sözüne. Burnundan soluyordu . Ellerini sıktıp ulaşın yanına yaklaştı. Bir elini ulaşun boynuna koyup yumruğunu yüzüne geçirdi. Gözlerindeki yaşlar akmamak için direniyordu. Ama yapamadı ulaş elini yumruk attığı gözüne götürdüğünde. Acıyı büyük bir şekilde hissetti. Doğrulup arya ya baktığında alayla güldü. "Ne oldu "sürtük " diyince damarına mı bastım sürtük!" Bir yumruk daha yedi yüzüne. Acımıyor ya da zevk almaya başlıyordu.

Bir yumruk daha yiyicekken bileğinden sıkıca tutup yatağa yapıştırdı arya'yı. Dizlerini yatağa koyup aryanın bacaklarını arasına aldı. Kafasının üzerinde birleştirip ellerini yatağa bastırdı. Gözleri doluyordu arya'nın "bırak!" Diye bağırdı çatallaşan sesi ile arya. Kurtulmaya çalışıyordu fakat bir fayda etmiyordu. Ulaş'dan korkuyordu. Gözleri dönmüştü.

Ulaşın eli arya'nın pantolonuna gittiğinde düğmesini açıp üzerinden sıyırdı. Arya'nın gözleri korkuyla açılmıştı. Ulaş üstünü çıkarıp fırlattı bilmediği bir yere rastgele. Bir elini kurtarmışdı arya.ulaşın göğsüne eliyle vurup ittiriyordu. "ulaş yapma! Bırak! " sinek vızıltısından bir farkı yoktu cümleleri ulaş için. Kurtardığı bileğinden tutup diğer yanına götürüp yatağa bastırdı ulaş. Bileğini çok sıkıyordu.


Kafasını boynuna gömdü. Sertçe ısırınca acı ile inledi arya. Bedeni titriyordu. Aryanın üstünü eliyle yırttı ulaş. Arya hıçkırarak ağlıyor onu bırakması için yalvarıyordu.boynunu öptükten sonra göğsüne doğru yol aldı . Bir elini bel boşluğuna götürüp diğier eli ile südyenin kopçasını açtı. "Ulaş yapma !" Hıçkırarak ağlıyor onu ittirmeye çalışıyordu. Südyenini sertçe çıkarıp etrafa fırlattı. Kafasını göğüs arasına gömüp uçlarına doğru yol aldı. Ağlamaktan sesi kısılmıştı arya'nın. Bel boşluğundaki elini kalçalarına götürüp sıktı. Dizinin altından tutup aryanın bacağına beline sardı. Kendini arya'ya bastırdığında arya hıçkırarak ağlamaya devam edyordy. Kendini kadınlığının girişine daha çok bastırınca arya "yalvarırım dur '! " diye bağırdı. Elini iç çamaşırının lastiğine götürdüğünde konuştu.

"Senin için ne fark ederki! " diye keskin bir şekilde konuştu.

Daha çok ağlamaya başladığında konuşmak istiyor ama göz yaşlarından konuşamıyordu. Elini pantılonuna götürüp düğmeyi açtığında kendini doğrultup üzerinden çıkarmıştı. Bokser'ını aşşağı çektiğinde. Elini aryanın iç çamışırının lastiğe götürüp sertçe çekti. Yırtılmıştı. Arya artık ağlamıyordu. Ölü gibiydi. Ruhsuzca ona bakıyordu. Ummadık taş baş yarar mış. Hiç beklemediği kişi ona tecavüz ediyordu.

"Bakireyim" çatallaşmış sesi ulaşın kulağına döndüğünde arya'nın yüzüne baktı. Sanki kenine gelmişdi. Etrafa baktı boş boş. Arya ya baktı. Yaptığı şerefsizliğe baktı. Babasından bir farkı kalmamıştı şimdi. Gözleri doldu. Kalbinde hissettiği baskı konuşmasını engelliyor. Ağlama isteği konuşmasını engelliyordu. Bokser'ın yukarı çekip arya'ya sarıldı. "Özür dilerim. Kajretsin! Arya özür dilerim. Ağlamaya balşladığında aryanın ruhsuz yüzü gözleri dolmaya başlayınca yok olmuştu. Haylan o olduğu inanmıyordu.

Çıpkalak bedenlerini umursammadan sarıldı ulaş ona. Göğsüne yasladığı kafasını. Aryanın bedenini sıkıca sarmıştı. "Özür dilerim. " bu laf tekrar tekrar duçuştu havada hıçkırmalarıyla. Arya'nın haykırışları yeni duymuş gibi kulağına dolduğunda daha sıkı sarılı gözlerini yumdu sıkıca. "Ben babam değilim " "ben o değilim " ben babam değilim " hıçkırıkları ile konuşuyordu. Göz yaşları aryanın çıplak göğsünü ıslatmıştı.

"Özür dilerim..özür dilerim..affet et beni." Arya ellerini ulaşa sardığında konuştu.

"Sen o değildin, sen baban değilsin"

***

Yazarken ki halimi görmeniz lazımdı jsjdjs :D neyse hadi yine iyisiniz ;)

Okuyup yorum yapanlar :3 sizi tatlı şeyler :3

Bir kötü kız hikayesi / siyah. #wattys2015Kde žijí příběhy. Začni objevovat