B.K.K.H / Kıssasa kıssas.

427 59 33
                                    


- ulaş koray keskin -

" ulaşş kalk yemek yap " ahanda şimdi Tam hizmetçi olduk. Niye kabul ettim lan ben anlaşmayı başka ev bulurduk. Zorun neydi ulaş?

Salondan bağırmayı kesince rahat bir nefes alıp mutfak masasını arya'nın dırdarıyla davul gibi şişen kafamı koydum. " Sonunda sesi kesildi. Ne biçim kızdır bu ya " dedim kendime söylenerek.

"Ne varmış lan halimde hayırsız şempaze, acım diyorum aç " gözlerimi devirdim. Hışımla yerimden kalktım ve karşısında dik durdum.

La oğlum götün mü kalktı senin napıyon sen iç ses kapa çeneni ayda yıldabir baş gösteriyoruz şurda bari rezil olmayalım.

"Bak arya senin hizmetcin değilim " yüksek sesim aryanın keskin bakışlarıyla sona doğru kısılımıştı.

"Şe şey  pi pizza isteyellim mi ? " bok ettin ulaş. Öldürür bu kız seni. biçer döver bir de gömer

Gözlerim bir an açıkda kalan göbeğine kayınca ağzım koca bir O şeklini almıştı.

Sende olmayan baklava kadında var lan utan

İç ses ? Aşk olsun lan. kalbim kırıldı. Bak pepeye bağlattırma beni -,-

Göbeğinden başka yerlerine kayan gözüme hakim olamadım. Neydi günahıım ? Evde böyle dolaşması hiç yararlı değildi. Özellikle benim için.

Kısacık şort ve yarım atletle geziyordu. Tamam beni de geçtim. Ya dışarısı ? Ben bile daha kapalı giyiniyorum.

"Ufaklık , beni taciz etmeyi kesmelisin " kafamı ona çevirdiğimde dudakları yukarı kıvrılmış halinden memnun bir şekilde kızaran yüzüme bakıyordu.

"Hazırlan,seni biryerlere götüreceğim"

Arkasını dönüp mutfaktan çıktığında yanaklarımı şişirdim.

" Ha bu arada biraz daha erkek gibi giyin, " işaret parmağını çarkı felek'teki gibi yapıp vücudumu gösterdiğinde kafamı istemsizce giydiğim kıyafetlerime çevirdim. Tamam, belki Kız haklı olabilir. Tamam haklı dövmeyin.

şişirdiğim yanağımda ki havayı koca bir üfleme ile dışarı üflediğimde güldü ve "10 dakka" dedi saatini gösterek. Gittiğinde bende mutfaktan çıktım ve odama doğru yol aldım.


Bir kere bende çekici bir kıyafet giyebilirim. Görürsün sen arya.
Dolabın kapağını açtığımda elimle askıdakileri karıştırdım. Bu kız siyaha takıntılıydı demi?

Siyah gömleğe gözüm iliştiğinde elimi ona attım ve yatağa fırlattım. Siyah dar pantolonu da elime aldıktan sonra bunları bana alan mine'ye sonra teşşekür ettiğimi iletecektim.

Zaten duşumu almıştım. Üzerimdeki
pijamaları çıkarttıktan sonra gömleği
Üzerime geçirdim. İlikleme işlemini sona bırakıp pantolonuda üzerime geçirdim. Çok dar lan bu.hiç alışkın değilim malesef.

Gömleği alttan üste doğru ilekledikten sonra dolabın çekmecesinden bordo papyonuma elimi attım. Papyonu takıp dağınık saçlarıma çok önem vermeden parfümü sıkıp sonra aynaya baktım. Bu benmiyim ?

Saati ve bileklikleri koluma geçirdikten sonra yeni aldığım ayakkabılara yöneldim.

Odadan çıktığımda muhteşem manzara ile ağzım yeri kazıyordu. Bana bakan arya şaşkın ifade ile bana yavaş adımlarla yaklaştı. Yüzüme ve kıyafetlerime göz gezdirdikten sonra bende gerilemiş olmalıyımki sırtım duvarla temas etmişti.

Boğazımda hissettiğim el ile nefes almakta zorlaşıyordum. Bu.kızın.amacı.ne ? Yüzüme o kadar yakındıki sıcak nefesini kendi nefesim hissedebilirdim.

Bir kötü kız hikayesi / siyah. #wattys2015Where stories live. Discover now