B.K.K.H / sübyancı mı? yüce isa.

245 21 28
                                    

Diğer bölüm 8 oy  + 40 küsür yorum. Uzun süredir bölüm yayımlamadığımdan şimdi oy'larım düştü. :( hadi amaa. Neys zuzun zaman oldu. Özlediniz demi :D

Haaa bu arada Bir'i var o kendini bilir, aptallık yapmayı kesip adam olmayı tercih dderse iki taraf için daha şifalı olur.

Bu arada bölümlerde bana yardım eden, arkadaş olan bir kız var. Bazı yerler ona ait :p özelliklede ' * ' yıldız işareti olan yerler.

.......

EVANESCENCE - GOİNG UNDER.  veya da piiz - fırtınam :D Serbestsiniz :p

"6 aydır ilk defa nefes aldığımı hissediyorum asi kız. Biraz susarmısın?" Asi?

"Bana edebiyat yapma ulaş," diyip gülerek kendimden uzaklaştırdım. elimi ceplerime sokup  öne düşen saçlarını kaldırmasını izledim. "Onca işin arasında hiç çekemem." 

Saçındaki eli durduğunda yerdeki bakışlarını bana çevirip donukça baktı. "Bu gün, " alt dudağını içe yuvarlayıp dişledi. "Öldürdüğün çoc-" lafını kestim.

"Sikeyim! İyilik meleği olma artık. " yere eğilip silahı aldığım an doğrulduğumda   devam ettim.  "O ölmeseydi ben ölecektim. Sence buna izin verirmiyim ?" Yüzüme çaresizce bakarken alt dudağımı ıslatıp devam ettim. "Ben diyeyim; Hayır."

İnsanlara zarar vermek hobilerimin ilk 5'inde olsada o çocuğu sebepsizce öldürmemiştim.

Kapşonlusunu kafasına geçirip yüzünü tekrar gölgelediğinde omzuma çarpıp ilerledi. Hafif bir sendelemenin ardından kaşlarımı alayla kaldırıp aralıklı ağzımda dilimi içeri yuvarladım." Nişanlını beklemiyormusun keskin. Çok ayıp "

Hafiften duraksadığında sırıtarak  parmağımda salladığım silah gibi salınarak yanına yürüdüm.  Yanına vardığımda adımları ile bana eşlik etti. Burnumdan sesli bir şekilde nefes alıp konuştum. "Geri dönmen lazım," nefesimi dışarı verip devam ettim. "Buralar fazla tehlikeli. Nişanlım olduğun öğrenilirse seni bana karşı kullanacaklardır. Babam'ın seni bilerek seçtiğini biliyormuydun ? Ona ısrar etmeme rağmen beni dinlemedi. Başına gelecek en ufak durum için şimdiden üzgünüm. "  Adımlarını kesip ellerini cebinden çıkardı ve bana baktı.

"Bilerek mi ? Baban.. beni bilerek mi seçti? ," elini saçına geçirdiğinde kapşonu kafasından çıkmış oldu. "Neden? Neden ben ? " mavi gözleri dumanlıydı.

"Bilmiyorum! Lanet olsun bilmiyorum,  Babam'a ne kadar yalvardım biliyormusun? Dinlemedi. Senin hayatını mahvetmeye devam edeceğim için üzgünüm. Sadece bir süre, bir süre baş et sonra ayrılırız. " bu aralar ne kadar da çok konuşuyorum ben. Nefesim kesildi.

Gözlerini kapatıp iki elini beline yerleştirdiğinde iç çekip kafasını yukarı kaldırdı. Adem elması iyice  belirgenlişirken gözlerimi alamadığım gerçeği vardı. 

"Büyümüşsün ufaklık. " ne diye söylediğimi bilmediğim lafın ardından kafasını eğip kaşlarını çattı. "Ufaklık mı? Öyleyse sübyancısın desene." Yüz hatları cümlenin sonuna doğru alayla boyanırken kaşlarımı çatma sırası bana gelmişti. "Sübyancı mı? Yüce isa."

Kafamı kaldırıp karanlık gökyüzünde gözlerimi gezdirdim. "Hristiyanmısın sen, ne öyle yüce isa falan? " kafamı ona çevirip kaşlarım 'ciddimisin?' Halini aldı.

Bir kötü kız hikayesi / siyah. #wattys2015Où les histoires vivent. Découvrez maintenant