twenty

1.2K 75 19
                                    

iyi okumalar:)

ve please comment cause thats what i like about you;)..

MAY ALLEN

Calum'un annesi onu arayıp acilen eve gelmesini ve oğlunu özlediğini söylemesi ve calum'un gitmesi üzerine bir saat geçmişti. Dudaklarıma küçük bir öpücük bırakıp gitmişti.

Patlamış mısırımız için luke'un üzerine atladıktan sonra kendimizi odama kilitlemiştik ve birbirimize sarılmıştık, ne zaman abur cubur' umuz bitse o zaman çıkmıştık.

''cuma için biraz süslen tamam mı? Ama hey, istersen yine de o eşofmanlarını da giyinebilirsin.'' Göz kırpıp beni son kez öptükten sonra gitmişti. O gittikten sonra odamda durup milyon kez izlediğim american horror story 'nin bölümlerini bitirmeye çalışmıştım ama sonra televizyonumu kapatıp aşağı inmiştim.

''selam!'' diye cıvıldadım kardeşimin yanına oturup. Beni süzdükten sonra ağzına bir avuç dolusu cips daha tıktı.

''iğrenç.'' Diyerek yüzümü buruşturdum.

''ugh'' homurdanıp bir avuç daha cips aldı ve ağzıma tıkmaya çalıştı. Ağzımı açmadığımda cipseleri ağzıma yapıştırmıştı ve kırıntıları kucağıma düştü.

''lucas!'' diye onu azarladım çocukmuş gibi.

''kes sesini!'' bana kızgınca gözlerini dikti. Gözlerimi devirdim ve televizyonu açarken kucağımı temizledim. Televizyonda eski bir bölüm ''keeping up with the kardashian'' oynuyordu. Luke 'a bakmak için döndüğümde bana çoktan orta parmağını kaldırdığını gördüm. Onunla şakalaşacağımı bilmesine güldüm.

''burada ne arıyorsun?'' diye sordu program reklama girdiğinde.

''çün-''

''sevgilin seni bıraktı.'' Diyerek kaşlarını çattı.

''hayır!'' diye yalan söyledim. ''o benim sevgilim değil!''

Bu sefer o gözlerini devirdi. '' ikiniz sürekli öpüşüp koklaşıyorsunuz. Ve yemin ederim ikinizi tanımasam sizi yatak arkadaşı sanardım.''

''hayır değiliz! Belki birbirimize çok dokunuyor olabiliriz ama öpüşüp koklaşmıyoruz.'' (make out diyor yani aynı zamanda ön sevişme gibi bir anlamı var)

Kimsenin bana ve calum'a bu kadar dikkat ettiğini düşünmemiştim bu yüzden yanaklarım alev alev yanıyordu.

''hmm doğru.'' Dedi alayla.

''calum demişken sen nereden tanıyorsun onu?'' diye sordum gerzek kardeşime. Gözleri büyüdü ama program tekrar başlayınca rahatlayıp beni tekrar susturdu. İç çekip, odama döndüm. Amacım onun ,michale'ın calum ile geçmişi hakkında bilgi edinmekti ama bu saçma program yüzünden onun dikkati bir sincabınki kadardı.

Mutlu olmadığımı vurgulamak için kapımı çarpıp kendimi yatağıma attım. Bu kadar küçük bir şey yüzünden bu kadar üzgün olmak belki saçmaydı ama iki kardeşimi ve bir şeyler yaşamayı umduğum çocuğu içeriyordu. Telefonum çalıp dikkatimi çekti.

Calum'un ismi ve resmi ekranda yanmaya başladı. Telefonu cevaplayıp kulağıma götürdüm.

''size nasıl yardımcı olabilirim nazik beyefendi?'' dedim .

''evet, bu nazik beyefendinin size harika haberleri var.'' Diye devam ettirdi oyunu.

''bu ne olabilir?'' dedim sesi karşıdan gelince yüzüme bir gülümseme yayıldı.

''elbise giyinmen gerekmiyor ve bana bununla rahat hissetmediğini söylediğin için kot pantolon ya da başka bir şey giyinebilirsin.''dedi. gülümsemekten yanaklarım ağrımaya başladı.ona bunu ne zaman söylemiştim hatırlamıyordum ama bu kadar küçük bir ayrıntıyı hatırlaması karnımdaki kelebeklerin uçuşmasına neden olmuştu.

beautifully curved || c.h (türkçe çeviri)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin