1.Bölüm

8.1K 419 447
                                    

Gözleri gözlerimle buluştu ve bana tebessüm etti . Zaman benim için o an durdu . Gülüşü sanki cennetten bir armağandı .

" Bana neden öyle bakıyorsun ? " sorgular bir şekilde bana bakması bile benim onu sevmem için bir sebepti . O kaybetmek istediğim son insandı .

" Çok güzelsin. "

" Ben bir erkeğim Jongin . Erkekler güzel olmaz ."

" Sen güzel bir erkeksin Soo . " başı omzumda yüzünü göremesem de tebessüm ettiğini biliyordum . Omzumdaki yerine iyce sokulup gözlerini televizyona çevirdi . Yine o en sevdiği komedi programı Weekly İdol u izliyordu . Ben ise en sevdiğim manzarayı yani onu. Soo ile yaklaşık 1 yıldır sevgili olmamıza rağmen el ele tutuşmak dışında daha ilerisine gidememiştik. Ne zaman ona yakınlaşsam anında uzaklaşıyordu . Bundan sıkılmadığımı söyleyemem. Bu canımı acıtıyordu .

Düşüncelerimden sıyrılıp miniğime baktığımda çoktan uyuyakaldığını gördüm . Kucağıma alıp odama götürdüm . Evet benim odama , bizim değil . Evde tek yaşamama rağmen yanımda kalmaya razı olmadı . Soo hayatta gördüğüm en inatçı insan diyebilirim . O bir şeyi istemiyorsa bitmiştir .

Minik Soo'yu yatağa bırakmaya çalışırken boynuma dolanan ellerini iyice sıktı . Gözlerini hafif araladı ve " birlikte yatalım." dedi . Onu kırmayacağımı da biliyordu . Yanına yattığımda bi elini belime atıp sıkıca sarılmıştı . Sanki bıraksa kaçıp gidecekmişim gibi .

" İyi geceler Soo."

" İyi geceler Jongin ."

Sabah doğan güneşin yüzüme vurmasıyla yataktan kalktım . Sola doğru döndüğümde Soo'nun yerinde olmadığını gördüm. Yataktan çıktım hatta fırladım desem daha doğru olur . Endişeyle odalara bakarken mutfaktan gelen seslerle o tarafa doğru ilerledim . Mutfak önlüğünün içinde adeta yiyilesi gibi duruyordu . Biberleri doğrayıp tavaya attı ve daha sonra karıştırmaya başladı . Daha sonra tezgaha döndü ve domateslerini soyup doğramaya başladı ve aynı biberler gibi yapıp tavaya attı . Bu kadar yeter gözetlediğim diyip arkasından sarıldım .

" Korkuttun Jongin !" dedi elini kalbine götürerek .

" Özür dilerim . Sadece biraz romantizm yaşatmaya çalışıyordum sevgilim ." dedim . Ellerimi tezgaha koydum ve Soo'yu kendimle tezgah arasında sıkıştırdım. Tam yanağına bir öpücük konduracakken beni itmesiyle birkaç adım geriledim . Elbette bu durumlara alışıktım ama yine de .. Kalbimin kırılmasına engel olmuyordu bu durum . Sevdiğime dokunmak bile imkansızdı ve bu oldukça zor bir durumdu benim için.

" Sevgilim ben üzgünüm ama biliyorsun böyle şeyler için .. "

" Ne ? Daha erken mi ? 1 yıl oldu Soo ."

" Bunu sürekli söylemene gerek yok . Ne kadar zaman olduğunun farkındayım ama sende beni anlamaya çalış . Hazır hissetmiyorum sadece . "

" Daha ne kadar beklemeliyim Soo ? Sana zarar vermemden mi korkuyorsun ? Ciddi misin ? Benimle sevgili oldun sen . Beni senden daha iyi tanıyan yok Soo . Nasıl biri olduğumu biliyorsun ? Benden neden korkuyorsun ? "

" Jongin ben senden korkmuyorum . "

" YA NE O ZAMAN SOO ? NE ? "

" Bunları konuşmak istemiyorum . " dedi ve mutfaktan çıktı , ardından da evden .

Ocakta pişen menemene baktım ve bağırarak yere devirdim . Uzun zamandır katlanıyordum ve daha fazla dayanamayacağımı biliyordum . Elbet bir yerde bende patlayacaktım . Ne bekliyordu ki sanki ?

Telefonumun sesiyle kendime geldim ve cebimden çıkardım . Sehun arıyordu .

" Alo?"

" Efendim " dedim buruk bir sesle .

" Sen iyi misin Jongin ? Sesin kötü geliyor . "

" Kyungsoo'yla biraz atıştık sadece . Sen neden aramıştın ? "

" Bara gidelim mi diyecektim ama anlaşılan pek keyfin yerinde değil . "

" Yo hayır biraz kafa dağıtmış olurum bende . "

" İy o zaman 1 saate orda olurum ."

Odama geçtim ve dolabımdan bir kot pantolon aldım . Beyaz bir tişört aldım ve üstüne de buz mavisi bir gömlek . Saçlarımı da arkaya doğru yaptım ve artık hazırdım . Kapının çalmasıyla Sehun'un geldiğini anladım .

" Hazırsın değil mii ? Hadi çıkalım . "

" Bekle telefonumu alıp geliyorum ."

Telefonumu aldıktan sonra Sehun'un arabasına doğru ilerledim .

" Bara sol taraftan gitmiyor muyduk ? "

" Başka bir yere gidiyoruz. Gay bara değil . Kızlarında olduğu barlara . "

" Seçiminin erkeklerden yana olduğunu düşünüyordum ."

" Öyle de zaten ama değişik şeyler denemekten de zarar gelmez Jongin . "

Geri kalan yolda daha fazla konuşmadık .

******

" Soo ona her şeyi anlatmanın zamanı gelmedi mi sencede ? "

" Onu kaybetmekten korktum Baek . "

" Şimdi de kaybetmedin mi sanki ? Sonuna kadar bunu bekleyeceğini mi düşünmüştün ? Onunla konuş ."

" Bunu düşüneceğim . "

" Düşünme Soo . Onu kaybetmek istemiyorsan anlat her şeyi ."

" Tamam . Yarın sabah evine giderim . Geç oldu şimdi ."

*****

Sanırım içkiyi fazla içmiştim . Ne zaman eve geldim hatırlamıyorum . Yanımdaki kıza dönüp bakarken daha fazla dayanamayacağımı anlayıp dudaklarına yapıştım . Biriyle öpüşmeyi bile özlemiştim . Kızı yatağa yatırıp üstüne çıktım . Dudaklarından boynuna doğru ilerledim . Kız ardından beni durdurdu .

" Seni yönetmek istiyorum . "

" Pekala bebeğim istediğin gibi olsun ."

Kız üstüme çıktı ve ardından gömleğimi ve tişörtümü çıkardı . Boynumu emerken duyduğum haz bir başkaydı . Bunu yapmayalı gerçekten uzun zaman olmuştu . İnlememek için kendimi zor tutarken birden " Seni seviyorum Soo." dedim . Kız önce bi durdu ama daha sonra kaldığı işe devam ederken yaptığımın yanlış olduğunu fark ettim ve kızı üstümden ittim .

" Üzgünüm ama benim bir sevdiğim var ve ben .. Sadece çok sarhoş olduğum için ne yaptığımı bilmiyorum ."

" Sorun değil . Sadece uyuyabiliriz." dedi ve yatakta yanıma uzandı .

Sabah uyandığımda başım çatlayacak gibiydi . Gözlerimi açtığımda bi yanımdaki kıza bi de .. Kapıda duran kişiye baktım. Soo.. Benim biricik Soo'm .. Dolmuş gözlerle bana iğrenerek bakıyordu . Bi bana bir kıza bakıyordu . Gözünden bir yaş süzüldü . Ben onun kırmaktan korkuyordum . Ben onu kırmayacağımı söylerken şimdi onu en çok kıran da bendim .

" Soo .. Ben açıklayabilirim ."

" Senden nefret ediyorum . " dedi ve odadan çıktı. Yataktan çıkıp peşinden koştum . Kolundan tuttum ve kendime çektim .

" Sandığın gibi değil Soo . Beni dinle lütfen ."

Minik elleriyle elimi kolundan uzaklaştırdı .

" Bitti Jongin . " ardından kapının sesi duyuldu . Meleğim çoktan gitmişti .

ÜZGÜNÜM || KaiSoo ✔️Where stories live. Discover now