29. Bölüm(M)

3K 172 76
                                    

İyi Okumalar

Kyungsoo Jongin'in üstünde yerini aldığında Jongin kalın dudaklardan ayrılmadan onu kucakladı ve odalarına götürdü . Nazikçe onu yatağa bıraktığında bacaklarının arasındaki yerini aldı . Kyungsoo'nun dudaklarını öpüyor , emiyor ve arada dişlerini işin içine katıp dudağını ısırıyordu . Soo'dan gelen derin inlemeyle diline giriş yolu bulup ağzını keşfetmeye başlamıştı.

Jongin Soo'nun gömleğinin düğmelerini açmaya çalışırken sabredemedi ve gömleği yırtarak üstünden çıkardı .

Soo Jongin'in bu yırtıcılığına kıkırdayarak cevap vermişti .  Sırtını dayadığı yatak başlığından kaldırdı ve Jongin'in yırtmış olduğu gömleğini çıkarmıştı . Soo bu işlemi yaparken Jongin de önce kendi gömleğini çıkarmış ve Soo'nun pantolonunu çıkarmaya çalışıyordu .

Jongin Soo'yu çıldırtacak şekilde pantolonunu çıkartıyordu . Soo buğulu gözlerle onu izlerken erekte olmuş penisinin acısıyla daha fazla dayanamayacağını düşündü .

" J-jongin .... Ahh.. Biraz daha hızlı olamaz mısın sevgilim ?"

Jongin pantolonu çekip çıkarttı ve odanın bir köşesine fırlatıp kendi pantolonuyla ilgilendi . Soo'nun ilgi dolu bakışlarını gördüğünde acele edip pantolonunu da çıkarabilmişti sonunda .

Boxerla kalan sevgilisine bakarken eğildi ve boynunu ısırıp emmeye başladı . Soo'dan gelen inlemelerle işine daha da asılıp boynunu diliyle yalıyordu .

Diliyle düz bir yol çizip meme ucuna kadar geldi . Elini meme ucuna götürüp sıkarken diliyle de diğer meme ucunu yalıyordu . Dişlerinin arasına aldığı meme ucunu sıkıp Soo'dan daha çok inleme duyuyordu . Soo'nun kalçasını kendisine doğru ittiğinde daha fazla bekleyemeden meme ucundan ayrılıp küçüğün boxerını çıkarmıştı . Şimdi küçüğün küçük penisiyle karşı karşıyaydı .

Nefesini penise üfleyerek Soo'nun çıldırmasına neden oluyordu . Daha fazla oyalanmadan penisin yarığına dilini değdirmiş ve başını yalamaya başlamıştı . Diliyle penisin köküne kadar iniyor ve başına kadar yalayarak salyalarını akıtıyordu . Penisi alabildiğince ağzına almıştı . Soo Jongin'e doğru kalçalarını iterek onun ağzını beceriyordu . Jongin ağzındaki penisin titremesiyle git-geller yaparak küçüğün boşalmasını sağlamıştı .

Jongin penisi ağzından çıkararak kendini yukarı çekti . Soo'nun dudaklarına eğildi ve kendi menisinin tadına bakmasına sebep oldu .

" Mpgh.. Jongin-ahh . Hadi gir içime .. Ahh .... Daha fazla dayanamıyorum . "

" Soo .. Emin misin ? İstersen .. Daha fazla ilerlemeyip bırakabilirim . "

" Hayır Jongin .. Ahh- İstiyorum bebeğim . L-lütfen o koca penisini ... İçime sok ..." Jongin Soo'nun arsızlığıyla güldü .

Parmaklarını Soo'nun ağzına soktu ve diliyle yalamasını izledi . Parmaklarını böyle yalamasıyla bile kendinden geçerken penisi onun ağzındayken düşünmek bile istemiyordu .

Jongin yeterince ıslandığını düşündüğü parmakları Soo'nun ağzından çıkardı ve Soo'nun kalçalarını ikiye ayırarak deliğin daha görünebilir olmasını sağladıktan sonra orta parmağını içine gönderdi . Orta parmağını ileri geri sokarken ikinci parmağını da eklemişti . Soo ikinci parmakla acı hissetse de dudağını dişleyerek ses çıkmamasını sağlıyordu  . Jongin'in üçüncü parmağını eklemesiyle Soo daha fazla dayanamayarak tüm evi inletecek bir şekilde çığlık atmıştı .

Jongin sevgilisinin dudaklarına öpücük kondurarak acısının hafiflemesine yardımcı oluyordu . Soo parmaklara alıştığında çığlıkları yerini inlemelere bırakmıştı .

ÜZGÜNÜM || KaiSoo ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin