18.Bölüm

2.6K 185 140
                                    

İyi Okumalar

Jongin çaresizce bekliyordu . İçeridekinin Soo olmamasını ummaktan başka çaresi kalmamıştı . Bir yandan ağlayıp bir yandan da yalvarıyordu . Morgdan çıkan görevlileri görünce heyecanlanmıştı ama bu heyecan korkudandı . Baekhyun ve Chanyeol de onunla birlikte kalkmışlardı .

Jongin eliyle onların beklemesini söyledi ve tek başına içeri girdi . Ne kadar korksa da - bunun sebebi birçok ölünün içinde bulunacak olmasıydı - onları istemiyordu . Teşhis edecekse bunu tek başına yapacaktı . Görevliyle birlikte içeri girdi . Görevli yatan cesede doğru ilerledi . Yüzündeki örtüyü kaldıracakken Jongin onu engelledi .

" Bırakın. Ben yapacağım . S-siz çıksanız iyi olacak ."

Görevli başıyla onayladı ve morgdan çıktı . Görevli Jongin'e minnettardı . Bir ölünün daha yüzüne bakacak olmak onu ürpertiyordu ve Jongin bundan kurtarmıştı onu .

Jongin titreyen ellerine hakim olmaya çalıştı . Elini kaldırdı ve karşısındaki cesedin üstüne örtülen örtüyü tuttu . Gözlerini kapattı ve bunun bir an önce bitmesini istedi . Gözlerini açmadan örtüyü açmıştı . Cesareti yoktu bakmaya . Korkuyordu . Ya biricik sevdiğiydiyse . Dayanamazdı . Yapamazdı Jongin . O da ölürdü o an . Jongin korka korka açtı gözlerini . Ardından birkaç damla yaş süzüldü gözünden . Elini yumruk yapıp ağzına götürdü . Hıçkırıklara boğulmamak için zor duruyordu . Aslında yapması gereken tek şey içinden derin bir 'oh' çekmek olmalıydı ama Jongin karşısında tanımadığı bedenin ailesini düşününce üzülmüştü .

'Kim bilir onun ailesi ne durumdadır ? Onu arıyorlar mıdır ? '

Jongin Chanyeol ve Baekhyun'u daha fazla bekletmeden dışarı çıkmak için ayaklandı . Dışarı çıktığında Chanyeol ve Baekhyun'un kendini beklediğini gördü . Gözlerinden merak akıyordu adeta ikisinin de . Jongin kafasıyla 'hayır' işareti yaptı . Daha sonra koridorda bir çığlık sesi duymuşlardı . Jongin o yöne döndüğünde bir kadının çığlık atıp yerde süründüğünü gördü . Morga doğru zorla ilerletiyordu yanında duran çocuklar . Morgun kapısını açıp içeri girdiğinde kadın daha fazla bağırmaya başlamıştı . Sesin kesilmesiyle kadının bayıldığını düşündü Jongin . Büyük bir ihtimalle Soo diye sandıkları çocuğun annesiydi . Jongin kadına acımıştı . Chanyeol'un omzuna elini koymasıyla o yöne döndü .

" Hadi gidelim Jongin . Soo hala yaşıyor ve bize ihtiyacı olabilir . "

Ve üçü de hızla bir daha gelmeme isteği üzerine hastaneden ayrılmışlardı .

***********

" Getirdin mi istediklerimi ?"

" Evet dostum . Buyur bu Xiu Luhan ile ilgili bilgiler . "

" Bakalım bir . " dedi ve arkadaşının uzattığı dosyaları aldı . Yanını işaret ederek arkadaşı Tao'nun oturmasını sağladı .

" 21 yaşında . 20 Nisan'da doğmuş . Anne adı Lei . Baba adı  Ken-zhi . Bunlar sıkıcı . Bana detay lazım Tao ."

" Arka sayfalarda görebilirsin . Mesela ilk sevgilisi . Şurada olacaktı ." diyerek dosyayı karıştırmaya başladı .

" İşte burada . "

Sehun merakla aldı dosyayı eline . Luhan'ın hayatını öğrenmek onun için önemliydi .

" İsmi Mei-xie .  20 yaşında . Luhan'ı liseden tanıyor . Bir alt sınıfındaymış ama Luhan isteyerek sevgili olmamış . Kızın arkadaşlarıyla konuştum . Kız okulun belalı tiplerindenmiş ve tehdit yoluyla sevgili olmuş . Zaten Luhan'ın başka sevgilisi de olmamış . "

ÜZGÜNÜM || KaiSoo ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu