13.Bölüm(M)

4.1K 201 112
                                    

İyi Okumalar

*Sehun*

Luhan ile eğlenceli bir vakit geçirdikten sonra Luhan'ın ' Bende de kahve içelim ' demesiyle onlara geçmiştik . Evine girdiğimde inanılmaz derecede düzenli bir ev karşılamıştı beni . Tıpkı ona benzeyen bir evi vardı . Küçük ,şık ve oldukça sevimli . Oturma odasına geçtiğimizde etrafı bir sürü fotoğraf kaplıyordu . Fotoğraflara olan ilgisi beni şaşırtmıştı . Birkaç fotoğrafın yanından geçerken dönüp baktım ve incelemeye başladım . Fotoğraflarda ailesi , kendisi ve daha çok manzara vardı .

" Doğaya bu kadar ilgili misin ?"

" Ben doğa bilimciliğini okuyorum Sehun . Sence de normal değil mi ?"

" Birbirimiz hakkında ne kadar az şey biliyoruz . "

" Yeni tanışan insanlar için gayet normal . Ben kahveleri yapıp geliyorum ."

Luhan mutfağa doğru ilerlerken ben de onun tatlı kalçalarını izlemedim tabi . Yani belki biraz ucundan bakmış olabilirim ama hepsi bu kadar . O kalçalarını sallayarak ilerlemesi .. Luhan'da daha önce yaşamadığım duygular yaşıyordum . Ben daha çok gay barda takılan playboy hayatı yaşayan biriyim . Giderim birkaç erkeğe bakar onları etkiler ve gün sonu da onlarla yatardım . Ama bunun aksine Luhan ile o anı yaşamaktan çok eğlenmek istiyordum . Tıpkı Kai ile yaptığım gibi . Ama arkadaşça değildi bu . Ona beslediğim duygular sevmekten de ileriydi  . Ona aşık olma ihtimalim var mıydı ?

Kafamı 'bu olamaz' dercesine sağa sola salladım ve kalkıp Luhan'ın bulunduğu birkaç fotoğrafa baktım . İlkokul fotoğrafları , lise fotoğrafları , mezuniyet fotoğrafları , ailesiyle gittiği piknikler .. Hepsinde de eğleniyor görünüyordu . Ama fotoğraflarda en çok dikkat ettiğim şey şu anına dair tek fotoğrafının bile olmamasıydı . Luhan elinde kahvelerle dönerken gülümsüyordu .

" Sana bir şey sorabilir miyim?"

" Tabi sor ."

" O kadar fotoğrafın var ama şu ana dair neden hiç fotoğrafın yok ?"

" Aslında bakarsan doğadan çok sevdiğim şey fotoğrafçılıktı . Ailem fotoğrafçı olmama karşı geliyordu ve onları 2 sene önce kaybettim . Onların isteği üzerine fotoğrafçılıktan vazgeçtim ve bir daha da fotoğraf çekmedim . Onlardan nefret etmeme sebep oldular."

Luhan yaşadıklarını anlatırken aynı zamanda gözyaşlarıyla da savaş veriyordu . Şu an için istediğim tek şey ona sıkıca sarılmak ve destek çıkmaktı . Elimde duran fotoğrafı yerine koyduktan sonra ona doğru ilerledim. Elindeki kahveleri yanımda duran sehpaya bıraktıktan sonra ona sıkıca sarıldım . Başını omzuma koydu ve ağlaması şiddetlendi . Onun ağlamasına dayanamıyordum . Ona aşıktım evet . Artık daha iyi anlayabiliyorum bunu . Daha seçimlerinin erkekler olduğunu bile bilmediğim birine aşıktım .

**********

**Smut Uyarısı **

Chanyeol dudaklarının üstündeki narin dudaklardan ayrılmadan onu kucağına aldı ve odasına doğru ilerledi . Baek'i incitmeden yatağa bıraktı ve üstündeki yerini aldı . Baek'in o vazgeçilmez dudaklarına eğildi ve öpmeye başladı . Ona zarar vermemek için elinden geleni yapıyordu . Bir yandan Baek'in dudaklarını sömürürken bir yandan Baek'in sertleşmiş üyesini okşuyordu . İstemese de Baek'in dudaklarından ayrıldı ve önce kendi üstündekileri çıkardı . Baek'in de üstündekileri çıkardıktan sonra karşısındaki mükemmel vücuda baktı . Gerçekten de kusursuzdu . Şimdi ikisinin de üstünde yalnızca boxer vardı . Chanyeol'un bakışlarından rahatsız olan Baek yerinde kıpırdadı . Yeol bakışlarını karşısındaki vücuttan çekti ve tekrardan Baek'in dudaklarındaki yerini aldı . Dudaklarını emiyor ve dişliyordu . Dilini karşısındakinin dudaklarına sürtüyordu . Baek ağzını açtı ve Yeol'un dilini karşıladı. Yeol'un dili Baek'in ağzını keşfederken Yeol bir eliyle göğsünü sıkmakla meşguldü . Baek Yeol'un dudaklarından ayrıldı ve nefes nefese konuşmaya çalıştı .

ÜZGÜNÜM || KaiSoo ✔️Where stories live. Discover now