cinquante-deux

3.1K 208 16
                                    

Mina ben förde mig upp till mitt och Ogges sovrum och jag öppnade dörren och tände lampan i taket. Min blick vandrade vidare mot sängen och såg att någonting låg där men att det inte var Felix bärbara laddare. Jag gick fram till sängen och såg att det var en lapp där det stod Ebba skrivet på. Sakta tog jag upp lappen och läste på den.

Hello gorgeous!
Som du märkt är du ensam med Felix och Oscar, mig får du träffa senare ikväll. Det jag vill att du gör nu är att du går till badrummet och kollar vid handfatet. Det finns någonting där till dig.
Älskar dig
Ogge

Jag log lite och lade lappen på sängen igen innan jag gick till badrummet och tände lampan så jag såg någonting. På handfatet stod ett paket inslaget med en lapp på. Det stod på lappen klart och tydligt att den skulle läsas efter att jag öppnade paketet. Jag lade ifrån mig lappen och öppnade sedan paketet. Till min förvåning var den full av smink, allt från Maybelline till Mac och Benefit. Ett leende dök upp på mina läppar.

Jag tog sedan upp lappen och löste resten som stod på lappen.

Hello gorgeous!
Detta smink ska du ha på dig senare ikväll och tyvärr kan jag inte ta åt mig all ära för detta paket för jag har verkligen ingen aning om vad allting är. Så tacka Katia för detta paket.
Efter detta vill jag att du ska ta med dig paketet ned till vardagsrummet och där väntar ännu en överraskning åt dig.
Älskar dig
Ogge

Ännu ett leende dök upp på mina läppar. Jag gjorde som Ogge hade skrivit och tog med mig paketet ned till vardagsrummet. När jag gick i trappen ned hörde jag hur surrandet som kom nedifrån tystnade och när jag klev in i vardagsrummet stod Felix och Oscar och log med hårborstar i händerna, plattänger och locktänger. Allt man kan tänka sig i hårväg. Oscar lade ned sina hårverktyg och gick fram till mig och gav mig en lapp som jag genast vecklade upp och läste.

Hello gorgeous!
Detta är varför Felix och Oscar var hemma idag. De två tillsammans ska styla ditt hår så sätt dig ned och njut och va inte rädd, de är faktiskt ganska bra på att styla tjejhår.
När de är klara så ska du sitta kvar på stolen.
Älskar dig
Ogge

Ett tveksamt leende uppstod från mig innan Oscar tvingade ned mig på en stol och de började dra och fördela upp mitt hår i olika sektioner. Under flera tillfällen brände de mig med ett värmeverktyg men ju längre tiden gick desto bättre blev de.

Efter att suttit i en timme i stolen var jag äntligen klar men jag fick inte titta mig i spegeln, men av det jag kunde känna hade de lockat mitt hår.

Felix och Oscar önskade mig lycka till och försvann sedan och lämnade mig sittandes på stolen. Jag hörde hur de gick ut ur ytterdörren och stängde den. Eftersom jag fortfarande kunde höra deras röster lite svagt så chansar jag på att de endast gick till framsidan av huset.

Efter någon minut hörs ytterdörren öppnas och smällas igen. Fotsteg hörs och snart är de vid mig. Jag tittar upp och ser Katia stå framför mig och le. Även hon räcker fram en lapp åt mig.

Hello gorgeous!
Som du märkt är Katia framför dig och det är nu sminket kommer in i bilden. Luta dig tillbaka i stolen och tänkt på att du snart får träffa mig. När Katia är klar med dig vill jag att du går upp till vårt rum igen och kollar i garderoben.
Älskar dig
Ogge

Ännu ett leende dök upp på mina läppar. Katia började genast att sminka mig, att vara nervös var ingenting jag funderade på. Jag visste att Katia var duktig på att sminka sig och att jag var i goda händer.

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now