soixante et onze

2.5K 176 15
                                    

1 ÅR SENARE

Där står han, lika fin som jag kommer ihåg honom. Hans hår har blivit längre, men det är fint. Jag springer mot honom och kastar mig i hans famn. Jag har precis kommit hem från USA. Först åkte jag dit i en månad, träffade musikproducenter, låtskrivare, sedan blev jag ett nytt stjärnskott. Alla vill höra mina låtar. Pressen kallar mig för The New Queen B. Jag och Katia åkte tillbaka till USA för 6 månader sedan för att skriva nya låtar till mig, ha lite konserter och sprida ryktet om mig ännu mera, även om jag är ganska ompratad.

"Hej Superstar" sa Ogge när jag hade kysst honom klart. Jag log mot honom och hälsade på honom. Vi har inte sett varandra på ett halvår och allt jag vill just nu är att umgås med honom, ha hans armar omkring mig. Någon bakom honom harklade sig och jag kollade över hans axel, ett glädjetjut kom från min strupe när jag såg vem det var.

"Oscar" skrek jag och släppte Ogge och sprang mot Oscar och slängde mig i hans armar. Jag kramade om honom så hårt. Jag har saknat min bästa kompis. Bakom mig hörde jag hur Ogge skrattade tillsammans med Katia och jag log. Oscar släppte taget om mig och vi började gå mot utgången. Munnen på mig gick hela tiden, de andra fick inte säga nästan någonting. Jag pratade om allting som hade hänt, alla jag träffat, hur mycket jag saknat dem och vad jag vill göra när jag är här igen. Alla skrattade bara åt mig och jag log. Jag har verkligen saknat dem, och mer sakna dem kommer jag göra. Fan!

Tiden gick, jag låg i Ogges säng och kollade på honom när han satt och spelade Xbox. Han körde något bilspel och när han svängde bilen så svängde han på kroppen, så som man brukar göra. Det har ingen effekt men man gör det automatiskt. Jag tog upp min telefon, tog ett kort och tittade på det. Jag kommer komma ihåg denna stund. Jag satte mig bakom Ogge och lade mina armar runt hans hals, började kyssa honom lätt på halsen. Jag flinade i kyssarna och jag kände på mig hur Ogge log. Han stängde av Xboxet och tv'n och vände sig om, lade sig över mig och började kyssa mig. Ogges händer vandrade på min kropp, hittade mina bröst.

Han drog ifrån, jag drog av mig tröjan. Hans blick granskade mig, vi har inte sett varandra på sex månader.  Jag lutade mig fram och drog av honom tröjan, smekte hans magmuskler. Våra händer trevade på varandras kroppar och vi njöt av varandra. Det är här jag vill vara, bara jag och Ogge, tillsammans.

Ogge ligger och sover, jag granskar hans bröstkorg som åker upp och ned för varje andetag han tar. Under de senaste sex månaderna när jag har arbetat med min karriär så har jag verkligen saknat att ligga här, ligga här i samma säng som Ogge och bara titta på honom. Få känna hans närhet. Jag tänker ta vara på den här tiden vi har tillsammans. Få in allting i min hjärna, aldrig glömma detta. För du betyder för mycket för mig Ogge.

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now