s w i m m i n g

3.8K 157 4
                                    

Dommal nem az uszoda felé vettem az irányt, hanem a part felé. Most, a nyár közepén bűn lenne bent poshadni, mikor lehetünk kint a nyílt tengerre.

"Hogy hogy errefelé?" kérdezte Dom.

"Te komolyan uszodába akarsz menni ilyen jó időben?" néztem rá kerek szemekkel.

"Na jó kislány. Meggondoltam magam." csapott a seggemre miután kiszáltunk az autóból.

"Domenic! A csajod seggét ütögesd!" szóltam rá tetetett mérgességgel. Elröhögte magát majd elkezdett futni a tengerpart felé. Mondanom sem kell, hogy nem fogok valami szabadstrandra menni, helyette inkább a kedvenc kis öblömhöz mentünk amiről senki sem tud. Pontosabban csak én meg Dom.
Dom már rég bent volt a vízben. Nem zavartattam magam, elkezdtem vetkőzni. Úgymond a mellemre sosem voltam szégyenlős, ha valaki látta nem érdekelt. De a délebbi testrészemet igencsak nem szerettem közszemlére tenni.
Ledobtam a pólóm és a melltartóm egy kupacba, mire észreveszem, hogy Dom nyálcsorgatva bámul.

"Most mi van?" tárom szét karjaimat.

"Semmi." válaszolta majd a vízfelszín alá bukott.

Felvettem az úszós bikinifelsőm, majd törölköző alá rejtettem alsó fertájom és átöltöztem. A hajamat egyszerű konytba fogtam össze, majd én is a vízbe futottam. Rég voltam szabadon úszni; legutóbb az edzőm nem hagyta, hogy tengerbe menjek. Szerinte itt másabb a környezet. Persze, hogy másabb! Itt minden felszabadultabb, vidámabb és jobb. Alámerültem, kinyitottam a szemem és élveztem a sós víz marását. Eléggé érzékeny lett a szemem, de ezt az érzést ki nem hagynám soha.
A tenger szépsége. Oh Istenem! Az a sok színes élőlény, meg az úszkáló halak, amik egyszer-egyszer elsiklanak mellettem és az oldalamon végighúzva az uszonyaikat megcsikiznek. Felúsztam levegőért, de ne úgy képzeljetek el, mint a filmekben Angelina Jolie jön ki a vízből: tökéletes smink, haj a fej hátsó részén...dehogy is! A valóságban annyit tesz, hogy kapkodod a levegőt, a hajad mindenhol van csak ott nincs ahol kellene. Mikor kifújtam magam vettem egy óriási levegőt és beúsztam egy szikla menti barlangba. A barlangba csak egy úton lehetett bejutni. Lemerülni a homokos, iszapos talajhoz, lemenni a szikla aljához, majd egy résen beúszni. Legutóbb ilyet a H2O-ban láttam. Dom már ott volt a barlangban.

"Mi van te nagy írónő! Csak nem megtaláltál?" kérdezte szemöldökhúzogatva.

"Haha de vicces! És igen megtaláltalak, nagyfiú." kacérkodtam. Én nem tagadok semmit.

"Mi van Hudson? Hiányban szenvedsz?"

"Hát, nem tudom. Lehetséges, hogy elviselnék egy két dolgot." vigyorogtam.

"Na gyere bébi!" mondta. Odaúsztam hozzá, megtámaszkodtam a mellkasánál és megcsókoltam. Dom kikapcsolta a bikini felső részét, majd lehámozta rólam. Belemarkolt a mellembe, miközben még mindig csókolóztunk.

"Ahw!" nyögtem, amikor egy kicsit megcsipkedte a bimbóm. Dom egy rettenetesen beindító pasi. Egyik kezemet végig futtattam mellkasán, majd benyúltam a gatyájába, ahol férfiassága dárdaként feszült a kezemnek.

"Ezt kár lenne vizesen" morogta Dom, majd kirakott a kissé nedves homokos sziklára, majd ő is kipattant.

Tekintetét melleimre siklatta, majd egy villámgyors mozdulattal rá is cuppant. Szívta, szopta, nyelvével ostromolt. Jóleső nyögéseket hallattam. Ekkor megéreztem a hasamon lévő kezét. Egyre csak lejjebb csúszott, majd elérte a "bugyim" szélét. Formás ujjai nem álltak meg, végig simította szeméremdomban, majd benyult az alsónemű alá, és belém nyomta három ujját. Lassan kezdett pumpálni, de csak gyorsított a tempón, amikor a fejét jobban nyomtam a mellemre.

Accidental ⭐ luke hemmings ⭐ befejezettWhere stories live. Discover now