i n f o r m a t i o n

1.8K 42 4
                                    

Ssziiijasztok babáim!

Nos csak azért a fejezet után van rögtön az info mert nem akartam gonoszkodni, tudván, higy mennyire szar érzés amikor látod, hogy 'uu itt a könyv kövi része...rákattintok...ez csak info a francba!'.
Na szóval ha infó hát infó.

• első sorban szeretném megköszönni az 1000+ olvasást, a rengetek vote-ot és komit. Jó, lehet hogy nem rengetek de nekem sokat számítottak. ♥

• másodízben Luke-ról lenne szó. Nos tudjátok: A türelem rózsát terem, akarom mondani Luke-ot terem. Igazság szerint - lehet hogy lelövöm a poént...vagy mégsem? (Fogós kérdés xd)- Luke az én szememben csak egy mellékszereplő marad. Igaz lesznek részek amik kizáról róla - és Brooke-ról - fognak szólni, de még előre láthatólag addig még van két három rész. Vagy több. Igazság szerint muszáj volt odapászintanom, hogy Luke ff, mert mégiscsak egy mellőzhetetlen szereplő számomra. (Tényleg bocsi mindenkinek aki csalódott bennem :'( )

• gondolom, most hogy mindenkit elszomorítottam már nem maradtok itt...de ha mégis...nos mindenki tudja, hogy itt a várva várt iskola. Igazság szerint én várom is meg nem is (AAAAH MEGINT LESZ KÉMIA MENTSETEK MEG). A nyolcadik nálunk meg különösen is nehéz lesz, mert kisérettségi meg egyebek meg alapvizsgázok zongorából meg minden...na mindegy. A lényeg, hogy aki még kíváncsi a könyvre, megnyugtatom, hogy nem megyek el örökre és hétvégenként tudok részt hozni nektek.

• és negyedik egyben utolsó pont. Úgy gondoltam, hogyha befejezem ezt a csodás könyvet - még nem most lesz - akkor talán megírhatnám azt a fanfictiont amit Brooke ír ebben a könyvben. Ha esetleg érdekelne valakit. Ha érdekel valakit akkor légyszi azt jelezzétek, mert tényleg csak akkor kezdek majd neki.

Nos drágák ha van még egyéb kérdésetek/óhajotok/sóhajotok, akkor nyugodtan kommenteljetek vagy írjatok privát üzibe és megpróbálok mindent megválaszolni amire csak kíváncsiak vagytok! (Nem spoilerezek!)

U.i.: Suliidőben csak hétvégeken leszek elérhető, hétközben nem és ezért bocsánatot kérek előre is! ♥♥♥

U.i.2.: Megint új névvel vagyok ellátva :-D :-D :-D

Puszi, szvegjolokrumpli :-*

Accidental ⭐ luke hemmings ⭐ befejezettजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें