t h e w e d d i n g

1.6K 94 9
                                    

Heey!
Nos gyermekeim...ide is elérkeztünk, ez pedig nem más mint az epilógus előtti rész :)
Az epilógus már csak 2016-ban kerül ki és egy kis írói utószó és információk is egyaránt. Talán egy kérdezz felelek is lesz...de majd erről ti döntötök.
Remélem ez a rész tetszeni fog nektek, mert én imádtam írni! Nos jó olvasást és ...BOLDOG ÚJÉVET! ♥

A további másfél hét úgy rohant el ahogy van.
Anya egyre idegesebb lett és egyre több dolgot csinált egyszerre, ezért egyszer majdnem le is égett a ház, mivel bent hagyta a sütőben a kaját és az...nos kicsit elszenesedett. Új sütőt kellett venni és alaposan ki kellett pucolni a konyhát.
Azon kívül amikor nem segítettem anyunak, akkor az időm nagy részét egy csomó sráccal töltöttem. Vagyis nem voltak annyira sokan, de ha belevesszük a két bátyám, a pasim és annak három haverját...akkor fogjuk rá. Na meg persze Rach is ott volt.
Egyszer - mindig és már sokadjára - Rach-nek szólítottam és aztán megkérdezte, hogy miért úgy szólítom.

"Ez jobban a számra jön. Baj?"

"Dehogy is! Csak eddig senki nem hívott így."

"Nah ne már, hogy 21 év alatt senki sem hívott Rach-nek!" nevettem el magam kínosan.

"Beletrafáltál."

Nos azóta még véletlenül sem hívnám Rachel-nek.
Azon kívül persze rengeteg dolgot kellett elintéznem.
Először is a kezemen lévő gipszet. Az orvos azt mondta, hogy leveszi, mert jónak látja, de kell hordanom rajta egy kis kötést, hogy azért így mégis biztonságosabb.
Aztán a költözést. Ideiglenesen anyáéknál lakok, de Luke úgy tervezte, hogy majd anyáék esküvője után kiköltözök onnan és ketten cuccolunk egy kertes házba, mivel itt lesz a gyerek. Beleegyeztem.
Azonban arra kevesen gondoltunk, hogy idő közben kiderül, hogy anyám terhes.
A legjobban én voltam ledöbbenve, mert ugye hát lesz egy öcsém aki egy idős lesz a fiammal. (Biztos hogy fiúk lesznek! - amúgy nem -) Azért mégis. És ráadásul ha Trev megházasodik ott is lesz csemete úgy egy héten belül, úgyhogy itt kész. Babazsúr meg mit tudom én mik. Na segítség!

Az utóbbi négy napban anya duracel-nyuszit játszott, Adam lenyugtatósat, Trev és Sophia nyalakodtak, Pet csak Pet volt és hozta a formáját. És én? Hát én olyan érdekesen éreztem magam, hisz ugye megtudtam a tesó dolgot, na meg aztán itt van nekem a nagy malac, a Hemmings és az is kiborít. Ráadásul valamikor be is fejeztem a könyvem megírását, úgyhogy mire megszületik a csöppségem, addigra lesz könyvem. Pluszba én is segítettem lenyugtatni anyámat...teljsen lefoglalt ez a sok dolog.
De amikor én azt hittem, hogy ez a négy nap pokol...na akkor még nem sejtettem, hogy ma reggel, az anyám esküvője hajnalán reggel hatkor már felkeltenek. Úgy terveztem, hogy tízig alszok...de nem jött össze.
Reggel hatkor a nappaliban volt a teljes létszámú 5 Seconds Of Summer - akik ez alatt a két hét alatt többet voltak itt, mint otthon -, Rach, Trev és Pet, Sophia, Adam, anya valamint én.
Halkan szólt a tv, amiben éppen engem és Luke-ot adtak.
Anya felállt és kinyomta.

"Na szóval gyerekek..." kezdte de nem igazán tudott mit mondani.

"Azt akarja mondani, hogy irány az esküvő helyszíne és mindenki segít amit tud. Leginkább nem rombolni." segítette ki anyát Adam.

Heves bólogatásokkal jelezték a jelenlévők, hogy megértették a lényeget.

Összeszedelőzködtünk és elindultunk a helyszínre három autóval.

Mikor odaértünk akkor mindenki elfoglalta az álláspontját és nekilátott igazítani a dolgokon, ami éppen neki jutott.
Én a virágcsokorokat ellenőriztem Luke-kal a templomban.
Épp egy padnál csináltam a virágot, amikor Luke hátulról megölelt és a nyakamba csókolt

Accidental ⭐ luke hemmings ⭐ befejezettWhere stories live. Discover now