15) Tegn på vårt vennskap

2.3K 132 74
                                    

Gjennom Kaspers øyne.

"Okei.." Sa jeg langsomt, mens jeg ventet på at hun skulle fortsette å forklare. Jeg måtte ikke vente lenge, for få sekunder setter lente hun seg over disken med et stort glis og sa,

"Jaja, det er den beste."

"Jeg tviler ikke.." Selvom jeg var litt skeptisk, men sant skal sies, jenta bak disken hadde mye mer peiling på dette enn meg. Hun lente seg enda litt mer over disken og jeg fikk en enda bedre utsikt inn i skjorten hennes.

"Så, hvis du er usikker på hvordan den ser ut på.." Dro hun ut og tvinnet en hårlokk rundt fingeren. Er det der virkelig lov, ekke hun på jobb a? Jeg så meg rundt i butikken, det var bare damer her, vel, og meg da. For i dette øyeblikket stod jeg i kassen i en undertøysbutikk.

Og akkurat nå hintet hun i kassen at jeg kunne få se hvordan bh'en jeg hadde valgt ut så ut på. Alle gutters drøm eller hva?

Men jeg visste ikke hva jeg skulle si for å være helt ærlig. Det var ikke det at jeg ikke satt pris på litt hud og sånt, men, eh, for det første var ikke dette rett tidspunkt og for det andre, og mest viktig, så var det ikke henne jeg ville se uten skjorte.

Det var nesten så jeg så meg rundt i tilfelle noen skulle skjønne at jeg tenkte på Julia i bare undertøy.

Uansett, det var ikke derfor jeg nå stod å kjøpte henne en bh, grunnen min var mye mer hederlig enn det, tro meg.

"Nei, eh, jeg tror jeg bare tar den jeg.."

"Sikker? Du er sikker på størrelse og fargen også?" Hun så på bh'en, det samme gjorde jeg. Det var en hvit bh med ender på, ikke ulik bøtten vi begravde tidskapselen i.

"Jepp, den er bra." Nikket jeg. Hun tok bh'en og begynte sitt kassaarbeid.

Nå lurer du kanskje på hvordan jeg vet at størrelse er riktig, vel, jeg er fortsatt gutt. Og selvom jenter tror at vi ikke har peiling på sånt... De tar feil. Vi har et øye for slikt.

Da jeg hadde fått posen og kommet meg ut av butikken skyndte jeg meg å putte posen i en annen pose. En fra XXL, jada, dette var nøye gjennomtenkt. Det dirret i lommen min, og etter en rask titt på hvem det var svarte jeg,

"Hallais."

"Hey, du, kan vi ta spillekvelden i dag istedetfor i morgen?" Noah hørtes like rolig ut som alltid. Eller vel, roligere enn da han fant ut om Julia og instagram. Det var forresten pågrunn av det at jeg var på undertøysbutikken i utgangspunktet. Noah og Julia hadde møttes i går, og jeg hadde enda ikke hørt hvordan det gikk. Dette var faktisk første gang jeg snakket med Noah siden da. Jeg hadde absolutt ingen peiling på hvordan det hadde gått, om det var sant at Julia var litt, eh, litt, øøh. Ja, uansett, jeg visste ikke om det var en falsk konto eller om den var ekte.

Men uansett, som den gode vennen jeg var. Kjøpte jeg henne en "Cheer up-gave", hvor er diplomet for årets venn? Hmm?

"Ja, klart. Alt bra?"

"Jepp, hos deg sant?" Kom igjen da kompis, gi meg noen juicy details..

"Stemmer det, men hey du? I går, det gikk fint?" Jeg hadde tenkt å spørre litt sånn diskre, men tja, vel, mission failed?

Det gikk noen sekunder uten at han sa noe, og enda noen. Jeg måtte sjekke skjermen for å se om han hadde lagt på eller noe, neida, samtalen var fortsatt i gang.

"Hallo?" Spurte jeg, dette var neppe et godt tegn.

"Ja, jeg er her.." Sukket han.

"Skal jeg kjøpe alkohol til i kveld eller?" Spurte jeg og rynket pannen. Jeg var på vei ut av kjøpesenteret men jeg tok en u-sving og satte kursen mot polet.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 02, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Love never failsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum