EX VRIENDIN!?

313 35 3
                                    


Het feit dat ik nu een soort 'moeder' ben help wel met de opvoeding hoop ik. En zo vielen we samen in slaap.

POV ?

Ik loop hier nu al dagen, zeg maar weken. Ik ben mijn huis, familie EN vriendje kwijt. Ik mis hem echt heel erg. Als ik hem vind, zal ik er alles voor doen dat hij mij weer terug neemt. Maar dan moet ik eerst van de vrezelijke weerwolven af die me al dagen zoeken. Ik ben 1 keer zelfs bijna nock out geslagen. Ik moet hier snel weg. Gister achtervolgde ik nog een moeder en pup, maar die waren ontsnapt. De wolven die mij volgden hebben met hun afgehandelt. Ik zag het gevecht nog. Ik zat te wachten tot ze dood waren, dan kon ik hun bloed drinken. Maar toen kwam er een ander vampier meisje, ze redde de pup en dronk de moeder en andere wolven niet eens leeg! Wat voor een vampier ben je dan? Maar dat was allemaal gister. Nu loop ik hier nog. Het was me nog net gelukt om een eekhoorn te vangen. Maar het is nu al bijna ochtend. Dus daar had ik ook niks aan. Wat zie ik? Is dat? Een tent! Er komt iemand uit! Waar kan ik me verstoppen? Die boom daar! Snel... Wacht is dat wie ik denk dat het is? MICKEL! Mijn ex! 'MICKEL! MICKEL!' Riep ik en ik rende op hem af.

POV Mickel

'MICKEL! MICKEL!' Hoor ik een bekende stem achter me. Ik draaide me om en zag iemad op me af rennen waarvan ik nooit gehoopt had dat ik haar nog zou zien. Aaliyah (spreek uit als: Eeliejaa). Ze vloog me om de nek en gaf me een kus. Maar toen ze me losliet zag, ik een niet al te blije Kate staan.

POV Kate (Jasmine)

Ik werd wakker door luid geschreeuw. Ik legde Woezel nog even onder de deken en kroop naar buiten. Maar toen ik eemaal buiten was kon ik mijn ogen niet geloven! Mickel stond te zoenen met een ander meisje! Toen ze hem losliet keek ze me arogant aan. Mickel keek geschrokken en beschaamt. 'Het is niet wat het lijkt! Ik kan het je uitleggen!' Riep hij een beetje in paniek. 'Micky, wie is dit wicht nu weer? Vroeg het tutje op een mierzoete toon. Alleen bij het woord 'wicht' had ze een verafschuwend toontje. 'Hey ho eens tutje! Hij is MIJN mate! Hij is MIJN vriend!' Riep ik kwaad en moest me inhouden om Jedin niet haar ogen uit te laten krabben. 'Wat bedoel je? HIJ is MIJN vriendje!' Riep ze bitchy terug. 'EX vriendje bedoel je. Aaliya, het is nou al zo een 467 jaar uit. En ik neem je niet terug. Ik heb mijn mate al gevonden en ik hou van HAAR niet van JOU.' zei Mickel en hij ging naast me staan met zijn arm om mijn schouder. Ik keek hem nog altijd boos aan door die kus. 'Jasmi, ik bedoel Kate. Kijk ZIJ zoende MIJ! Ik kreeg haar niet van me af. Ze betekent ecjt niks meer voor me! Echt niet!' Zij Mickel. Toen kwam Woezel naar buiten lopen. 'Daar is mijn hapje dus.' Zei die Aaliya en keek met rode ogen naar Woezel. Hij deinsde bang achteruit. Ik pakte hem beschermend op en hielt hem vlak bij mij. Ik blaasde naar haar en ze keek bitchy terug. 'Wouw. Het poesje kan blazen.' Zei ze 'verrast' terug. Ik zette Woezel in de tent en deed het dicht. Ik liep met mijn hoektande en rode ogen op Aaliya af, ik wilde haar net in de haren vliegen toen Mickel tussen ons ging staan. 'Kappen nu meiden! Kate, relax. Aaliya, ga weg en laat je nooit meer zien. Uit onze ogen, NU!' Riep hij kwaad en Aaliya rende weg. Ik keek naar mickel, zijn ogen waren goud. Ik gaf hem een knuffel, hij duwde me een beetje van hem af en hielt met zijn vinger mijn kin omhoog. We keken elkaar recht in de ogen aan. Hij legde zijn handen op mijn heupen en ik de mijne rond zijn nek. Hij kwam steeds dichterbij met zijn hoofd. Nog maar 1 centimeter tussen onze lippen. Halve centimeter. Bijna... En toen hoorde ik Woezel krabben aan de tent deur, hij piepte zachtjes. Ik moest lachen toe ik een geërgerde zucht uit Mickels mond hoorde komen. Ik gaf hem een kus en liep naar de tent. Ik deed het open en een vrolijke Woezel sprong boven op me. Ik viel achterover en hij begon mijn gezicht te likken.

POV Marck

"Jasmine is nu al bija een maand weg. Ik mis haar heel erg. Ik heb haar nog 1 keer eerder gezien, maar toen was ze met een vampier. Ene Mickel. Blijkbaar was ze zelf ook een vampier geworden. En als ik het goed zag, heeft hij haar zelf al gemarkt. Als ze het proces afmaken, ben ik haar voor altijd kwijt. Ik zit hier maar en denk na over hoe ik haar moet overtuigen dan ze een weerwolf en Jasmine is. Mickel heeft haar wijsgemaakt dat ze Kate heet. Als ik hem ooit nog is zie, ik ruk zijn kop eraf!" En bij die gedachten gooide ik een stoel kapot. 'Ik ga een stuk rennen.' Zei ik tegen mijn beta Mex en ik veranderde. "Hij mist haar ook. We hadden een leuke tijd met z'n alle. Tim en Sandra helpen de roedel te onderhouden van voedsel. Sandra weet dat Tim haar mate is, maar ze kan het nog niet aan voordat Jasmine terug is. Het was haar beste en enigste vriendin." Die gedachten maakte me nog kwader en ik begon harder te rennen. Na een half uur kwam ik bij een poeltje, daar ging ik wat drinken. Ik keek op en zag een vampier meisje in de boom zitten. Bijna automatisch begon ik te grommen. 'Wie ben jij? Wat doe jij hier? Hier mogen geen vampieren komen.'  'En waarom morgen die andere 2 wel aan de rand binnen het gebied kamperen dan?' Vroeg het meisje kattig. 'Welke 'andere 2'? Zijn er andere vampieren hier!?' 'Niet hier, wel aan de rand zeg ik, het is mijn ex Mickel met zijn vriendin en hun weerwolf pup. Ik was zo blij hem weer te zien, maar door die andere tuthola wil hij mij nooit meer zien.' Zei ze, je kon het verdriet een klein beetje horen in haar stem. 'Als Mickel daar is, is... Jasmine daar ook!' Riep ik blij en begon als een pup heen en weer te springen. 'Relax pup. Dus jij kent dat meisje?'  'Ja! Ze is mijn mate! Alleen Mickel heeft onze vaders tegen elkaar op gezet waardoor we moesten vechten, ik wilde haar geen pijn doen, maar ze viel neer, ik wilde haar helpen maar Mickel duwde me van haar af en nam haar mee. Verder heb ik haar nog 1x gezien maar ze kende me niet meer en dacht dat ze Kate heete.' Zei ik. 'Dus Hij heef Jou mate?' Vroeg het meisje. Ik knikte. 'Ik heb dan maar 1 idee. We kunnen samenwerken om haar terug te halen, dan is Micky weer voor mij en mij alleen!' Riep ze blij uit. Alleen het woord samenwerken sprak ze op een verafschuwende toon. 'Ik ga akoord. Mijn naam is Marck.'  'Die van mij Aaliyah. En ik heb al een plan.'

Hey people
Weer een nieuw hoofdstuk.
De nieuwe personage: Aaliyah
Is bedacht door: Gemini-
Hiervoor wil ik haar bedanken voor de leuke toevoeging en het leuke idee. Kijk ook een keer bij haar, als je van weerwolf boeken houd☆♡☆.
Ideeën HEEL erg welkom☆☆☆
Like? Commend? Follow?
Bye people ♡☆♡☆♡
_XRobijntjeX_

Fantasy creatures are Real *compleet*Where stories live. Discover now