Nog niet voorbij

293 25 4
                                    

'Ik hou van je, sweety.' 'Ik ook van jou, sweetheart.'

POV Jasmine

Ik wordt wakker met een sterke arm om mijn middel. Ik open voorzichtig mijn ogen, wachtent op het felle licht door de tentdoek. Maar als ik mijn ogen open, is het nog aardig donker. Ik kijk, voor zover het kan door Marcks arm, om me heen en zie dat ik niet meer in de tent lig. Ik lig in een vederzacht hemelbed in een prachtige kamer. Ik draai me voorzichtig om, en kijk recht in Marcks glinsterende ogen. 'Goejemorgen Sweety.' Zegt hij met zijn sexy ochtent stem.
'Goejemorgen Sweetheart.' Zeg ik terug en geef hem een kus.
'Waar zijn we?' Vraag ik. 'We zijn in mijn huis. Mijn vader is er niet meer. Hij is vanacht weg gegaan voor zijn Alpha dingen. Het is zijn laatste gesprek met een andere roedel. Daarna ben ik de Alpha. Hij zei nog wel, toen hij zag dat ik binnen kwam lopen met mijn slapende Mate in mijn armen, jou dus, dat het hem erg speed dat hij mij jou aan liet vallen. Mijn moeder is is nog hier. Ze wil graag kennis met je maken.' Ik knik instemment. 'Ik ga even douchen Sweety.' Zegt hij, geeft me kus op mijn voorhoofd en stapt uit het bed richting, blijkbaar, de badkamer. Ik rol mezelf ,onder de dekens door, naar de lege warme plek waar Marck lag. Zijn heerlijke geur is nog duidelijk te ruiken.
Ik ga rechtop zitten tegen de bedleuning aan, en kijk rond. De muren zijn licht blauw/groen achtig. De vloer was bedenkt met zacht wit tapijt. Het bed ik van een lichtkleurig hout gemaakt, en de dekens en kussens zijn dezelfde kleur als de muren. Recht tegenover het bed is een lichte deur, aan de linker muur is nog een deur, Marck ging net door die deur, dus ik denk dat daar de badkamer is. Tegen de rechter muur staat een grote licht houte kast.
Ik stap rustig uit het bed en loop richting de kast. Ik open de deuren van de kast en zie geen kleding voor mij hangen. Ik loop richting de badkamer en klop op de deur, en loop naar binnen. Marck staat voor de spiegel zijn haar staat goed te doen. Zonder shirt! 'OMG OMG OMG! Hij heb geen shirt aan, en hij heb zo een perfecte six/eightpack!' Zwijmelt Levittown. 'Bedankt voor dat compliment Levittown.' Zegt Marck ineens. 'Zei ze dat hardop?' Vraagt ik lachent met een frons. Marck knikt, en ik barst in lachen uit. 'Goed bezig Lev.' Zeg ik lachent tegen haar. 'Je weet dat je dat hardop zei, toch?' Vraagt Marck. Ik knik. 'Maar ik ben ook deels jou gedachten, dus jij vind het ook.' Zegt Levittown grijnsend. Mijn hoofd word knal rood en Marck begint hard te lachen. 'Het is zo makkrlijk om de controlle te nemen over wat je zegt. Zo kan ik gewoon tegen iemand zeggen wat ik wil, alleen het is soms wel dat ik het vergeet en sommige dingen hardop zeg.' Zegt ze lachent. Ik grom naar haar waardoor Marck nog harder moet lachen.
Ik duw Levittown ver in mijn hoofd weg, zodat ze geen controlle meer kan nemen. 'Maar wat wilde je vragen?' Vraagt Marck. 'Oja, heb je mischien wat kleding voor me? Ik denk dat de mijne of, kapot geschurd zijn bij het veranderen of nog in het kamp liggen.' Zeg ik een beetje beschaamt.
'Tuurlijk, mijn moeder was zo blij toen ze je mark zag toen ik binnen kwam dat ze gelijk kleding voor je gekocht heb. Ik zal het wel even pakken.' Zegt hij en hij loopt de badkamer en slaapkamer uit. Ik loop terug naar de slaapkamer en loop naar het grote raam. Ik schuif de gordijnen open, en mijn gezicht word verwarmt door het zonlicht.
Niet veel later komt Marck weer binnen met 5 tassen vol kleding.
'Veel plezier met passen.' Zegt hij lachent. Ik pak 2 tassen aan en loop naar de badkamer.

*2,5 uur later*

Eindelijk ben ik klaar met alles passen.
Het setje dat ik vandaag aandoe is een donkerblauwe spijkerbroek met een zwart hemt met een zilverkleurige afbeelding van een huilende wolf erop.
Ik doe nog even snel mijn haar en loop naar beneden. Marck zit aan de tafel met een bord met 4 boterhammen met ei. Zijn moeder, denk ik, staat nog 2 eieren klaar te maken. 'Staat je leuk Sweety.' Zegt Mack als hij me ziet. Zijn moeder draait zich om en kijk me lachent aan. 'Dus jij bent Marcks Mate. Ik ben Chantal. (Spreek je uit als: Sjantall)
Ik ben de moeder van Mack. Dus jij neemt binnenkort mijn Luna taak over? Veel plezier. Zorg goed voor de roedel.' Zegt ze lief. Ze loopt weer naar de eieren en komt niet veel later terug met een bord met brood en ei.

*anderhalve week later*

We zijn klaar met eten en lopen door het bos van Marck zijn roedel.
Je hoort het goed. Marck is nu Alpha en ik ben de Luna. 6 dagen geleden zijn zijn ouders gestopt.

We lopen als wolf en het is heerlijk. De rust die het geeft.

Opeens ruik ik vreemde geuren.
"Ruik jij dat ook?" Vraag ik via mindlink. Marck knikt en we rennen op de geur af.
We komen aan bij een open plek aan de rand van ons terretorium. We zien aparte wezens. Een elf meisje half paard met witte wezentjes op haar rug. Marck begint te grommen en loopt naar haar toe. Ik volg hem maar grom niet. Het meisje kijkt geschrokken op, maar blijft staan.
'Alsjeblieft doe me niks, ik kom jullie waarschuwen.' zegt ze. Ik leg mijn snuit in in Marcks nek en hij stopt met grommen. Ik loop naar de bosjes en verander terug. Blij dat ik dat rekbare jurkje aan heb gedaan.
Ik gooi de tas van me rug en leg de kleding klaar voor Marck. Ik loop terug naar het meisje terwijl Marck zit aankleed.
'Wie en wat ben je, wat voor gevaar is er? Ik ben Jasmine trouwens, en die andere wolf is mijn Mate Marck.'

'Ik ben Cindy, ik ben een Centaur en dit zijn mijn vrienden de Natuur Geestjes. Ik kom van een wereld ver onder deze. Mijn volk en de Elemars willen grondgebied op het mensen oppervlak. Ze vallen elke roedel aan. Jullie moeten nu terug!' Roept ze opeens wanhopig. 'Waarom help je ons?' Vraag ik ineens. 'Ik heb nooit zo een sterke band gehad met mijn volk. Ik heb wel 1 vriend. Maar hij moest mee vechten. Ik wil hem redden. Ik wil vechten voor jullie.' Zegt ze standvastig. Ik knik.
Uit het niks hoor ik allemaal gegrom en strijd kreten. Marck en ik veranderen en rennen naar het dorp waar het geluid vandaan komt. Als we er bijna zijn dringt de geur van bloed mijn neus binnen.
We komen aan bij aan bij het dorp. Het is 1 groot slagveld. Overal liggen levelozen lichamen.
Dit is het. Dit is oorlog.

Heeeeeey people ♡☆♡
Jullie gaan het niet denken. Maar dit is het einde van dit boek. Ik ben mischien wel een beetje gemeen door mijn open einde, maar ik zit al heel lang vast. En het boek werd niet zo goed gelezen. Ik ben al bezig met een soort vervolg. Alleen dit boek gaat dan over Cindy de Centaur.
Ik hoop dat jullie erg hebben genoten van mijn 1e boek. Laat pls weten wat jullie ervan vonden. Erg bedank aan alle mensen die gestemt hebben op mijn boek.
Bedankt aan al mijn lezers ♡☆♡
Voor de laatste keer in dit boek:
Like? Commend? Follow?
Bye people ☆♡☆♡☆♡☆♡☆
_XRobijntjeX_
Ps, kijk nog heeeeeeel even naar de volgende pagina pls ;)

Fantasy creatures are Real *compleet*Where stories live. Discover now