Het Plan

299 32 4
                                    

'Ik ga akoord. Mijn naam is Marck.' 'Die van mij Aaliyah. En ik heb al een plan.'

POV Marck

'Oke, wat is het plan?' Vroeg ik nieuwschierig. 'Jij en je honden,' 'Wij zijn geen honden!'  'Oke soryy hoor, wolven. Jij en je 'wolven' tegen mij en een groepje vampieren. Waaronder Mickel en Jasmine. Jij neemt haar apart en ik houd iedereen tegen die jullie wil storen. Jij haar haar over. En als ze je herkent en je knuffelt omdat ze je gemist heeft geef je haar een kus. Als alles goed is moet die kus de mark weghalen en het vampier deel van haar. Zoniet, weet ik het ook niet. Maar het is dan wel zo dat je weer met haar zult moeten vechten.' Legde Aaliyah uit. 'Ik snap het, wanneer gaat het van start?' 'Mijn vampieren weten ervan, ze zullen proberen je roedel niet al te erg te verwonden. En soms, om het als een echt gevecht te laten lijken, moet 1 van de vampieren en weerwolven zo genaamd 'dood' neer vallen. Ik hou Mickel tegen. Vertel het je roedel en kom morgen middernacht naar de weide. Daar zullen we zijn. Succes hond.' En weg was ze. Ik rende terug naar de roedel en vertelde alles aan Mex en Lisanne, ze vonden het maar gekkewerk, dat was ook zo, maar het was om Jasmine te redden. En zo ging het de hele roedel rond.

POV Kate (Jasmine)

Ik was lekker met woezel aan het spelen, toen er een groepje vampieren aan kwam rennen. 'Mickel! Bezoek!' Riep ik terwijl mijn ogen nog gericht waren op het groepje. 'Koning! Koning! De weerwolven willen oorlog! Het gaat om ene Jasmine! Ze willen haar terug.' 'Maar wij hebben haar niet! Wij hebben alleen Kate!' Antwoorde Mickel. 'Maar koning, de wolven zijn ervan overtuigt dat Kate, Jasmine is en willen haar.' Zei een andere vampier weer. 'Dan kunnen ze me krijgen ook. Wanneer is het?' Vroeg ik. 'Morgen avond om middernacht op de weide.' Zei die ene weer. 'Dan zullen we er zijn.' Zei ik en ik liep weer naar Woezel. Het wordt oorlog.

POV Aaliyah

"Hehe. Daar komen ze eindelijk." 'Waarom duurde het zo lang?' 'We konden ze niet vinden baas.' Zei de 1. 'En? Doen ze mee?' Vroeg ik ongeduldig. 'Ja baas. Ze doen mee.' Zegt een ander. 'Mooi, is kijken of ons hondje zich ook aan de regels heeft gehouden. Allemaal mee komen. We gaan even langs de weerwolven met dit goede nieuws.' Zei ik en we rende naar ze toe. Toen we aankwamen bij het dorp liepen we door naar het alpha huis. Alle weerwolven keken ons bang en waarschuwend aan. Het deed ons niks. We liepen gewoon door. Toen we bij de voordeur kwamen deed de wacht gelijk de deur open. 'Ze wisten dus dat we zouden komen.' Zei 1 van de groep. 'Mooi toch?' Antwoorde ik arogant. We liepen door naar de vergader ruimte. Het zag er vrezelijk uit. Allemaal 'vrolijke' kleurtjes en felle bloemen. "Ieeeuww" dacht ik. "Veel te vroklijk en gezellig hier." 'Ah, vampieren. We hadden jullie al verwacht. Wat is het nieuws?' Vroeg de alpha. 'Ze doen mee.' Zei ik met een glimlach gemeen. 'Maar Marck. Ik zal goed op-passen voor Jasmine. Ze is erg kwaad op de weerwolven en is bereid om alles te geven. Je moet goed op haar letten en laat je niet afleiden, want dan slaat ze toe.' Zei ik al waarschuwing. "Ik zei het eigenlijk liever niet. En liet de ellendige weerwolven gewoon sterven. Maar ik wil mijn Micky terug!" 'Ik zal op-passen.' Zei Marck. 'We gaan weer. Maar bereid jullie voor. Mickel en Jasmine/Kate zullen niet verzichtig doen.' Zei ik nog, en weg waren we.

POV Marck

'Vader, ik ga zelfverdediging en concentratie trainen.' Mijn vader knikte en ik rende weg. Buiten veranderde ik en begon mijn training. Morgen is het dan zover, morgen krijg ik mijn Jasmine terug.

POV Kate (Jasmine)

Het werd al bijna avond. We hadden al gegeten en Woezel lag op bed. 'Ik ga trainen voor morgen, ik ben nog voor de ochtend terug.' Zei ik. 'Ik ga met je mee.' 'Nee, jij moet op onze pup letten. Ik ben pas sinds kort weer vampier dus ik moet goed trainen, al wil ik de weerwolven stoppen.' En met die woorden rende ik het bos in. Ik trainde tegen bomen, en mijn snelheid tegen de konijnen en eekhoorns. Toen het rond 5 uur s'ochtends was keerde ik terug. Ik deed mijn pjama aan en kroop naast Mickel en Woezel. Het was een schatig gezicht zo samen. Mickel lag bijna helemaal onder de dekens en Woezels kopje stak er net onderuit. Ik ging liggen en viel al snel in slaap, met de gedachten naar morgen. Morgen nacht zullen de vampieren over winnen.

Hey people
Ooooeeeeeh spannend! Hoe zal het gevecht gaan? En zal het Marck lukken om Jasmine weer terug te krijgen? Dat lezen jullie morgen.
En pls mensen. Ideeën zijn nu HEEL erg welkom☆☆☆
Like? Commend? Follow?
Bye people ♡☆♡☆♡
_XRobijntjeX_

Fantasy creatures are Real *compleet*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu