☆XXL☆

321 23 6
                                    

Ik wordt moe, maar blijf rennen. Mijn benen willen nietmeer. Ik val en alles wordt zwart.

POV Jasmine

Ik wordt wakker en zie dat ik niet meer in het bos lig. Ik lig in een besneeuwt bos. Ik sta op en kijk om me heen. Ik zie een boom met een ijs-spiegel erin. Ik loop erheen. Ik zie een sneeuw witte wolf vorm me staan. Ik kijk naar mijn poten en draai mijn hoofd om mijn vacht te kunnen zien. Maar, ik ben die witte wolf! En mijn ogen... Ze zijn rood inplaats van diamant blauw. Ik draai me terug en zie de witte wolf weglopen. Niet veel later verschijnt er een zwarte met diamant blauwe ogen. Ik kijk weer naar mijzelf. Ik ben helemaal zwart. "Wat betekent dit?" Denk ik bij mijzelf. Ik draai me om en zie bijde wolven zitten. Alleen zit er nog 1 wolf in het midden, ze is half wit, half zwart.(Media). Ze kijkt me vragent aan. 'Waarom ben ik hier? En wie zijn jullie?' Vraag ik. 'Wij zijn jou, wij zijn jou wolven.' Zeggen ze alle 3. 'Maar ik heb al een wolf. En waarom heb ik er 3?' 'Dat was niet je echte wolf. Dat zijn wij. Wij zijn gestuurd door de maan. De witte wolf is Alba Lupus. (Witte wolf in het Latijn). De zwarte wolf is Nigra Lupus. (Zwarte wolf in het Latijn). Ik ben Levittown lupus. (Midde wolf in Latijn). Wij zijn jou nieuwe wolven. Nigra gaat je helpen in de nacht en bij donkere stukken. Omdat zij zwart is val je dan niet op. Alba gaat je helpen in sneeuw en in de bergen. En ik ga je verder helpen en ben je vaste vorm.' Ik kijk even omlaag om alles op een rijdje te zetten. "Dus ik heb nu 3 innerlijke wolven... Apart." Ik kijk op om wat te vragen. Maar ik zie nog maar 1 wolf. Het is mijn tijdelijke wolf. 'Hallo. Fijn eindelijk kennis te kunnen maken.' Zegt ze. 'Hey? Ehmm. Wat is je naam en waarom was je maar tijdelijk?' Vraag ik maar. 'Mijn naam is Temporaria Lupus. (Tijdelijke wolf in het Latijn. Ps wolf is lupus is het latijn♡). Ik weet zelf ook niet waarom ik tijdelijk was. Maar dat is gewoon mijn werk. Ik ben altijd al een tijdelijke wolf geweest. Ik had eigenlijk gehoopt dat ik is een keer een vaste wolf zou worden. Maarja, dat hoop ik nu al bijna 20,000 jaar.' Zegt ze met een glimlach. 'O, dat is al erg lang. Maar ik weet zeker dat je ooit een vaste wolf wordt. Zolang je er zelf maar in blijft geloven.' Zeg ik troostend. 'Dankje, voor je vertrouwen. Ik moet nu helaas afscheid nemen. Ik moet naar mijn volgende lichaam. Verwel.' En ze vervaagt. Alles vervaagt. Ik word wakker.

Ik open langzaam mijn ogen. Ik ben weer in het kasteel. "Shit!" Denk ik. "Zit ik nog hier.' Ik sta voorzichtig op en kijk naar mijzelf. Ik ben Levittown. "Levittown? Ben jij mij?" Vraag ik. "Ja, ik ben jou nu en jij mij. Zo te zien ben je nog bij die vampier." "Weet ik, we moeten hier weg. Het wordt trouwens zo avond zie ik. Komt Nigra dan? Ben ik haar dan?" Vraag ik. "Ja, in de avond ben jij haar en is zij jou. Je kan het herkennen als je haar wordt, als je zicht beter wordt in het donker en je een snelle zwarte rookwolk om je heen krijgt, dan verandert je vacht van kleur. Bij Alba is het hetzelfde alleen dan witte rook en dat je gehoor beter word. Verder zijn we alle 3 even snel en kunnen we alle 3 even goed ruiken." "Oke! Gaaf!"
Ik hoor een klop op de deur. "Onder het bed!" Roept Levittown in mijn hoofd. Ik doe wat ze zegt er ren onder het bed. Als de deur open gaat zie ik Mickel binnen komen. Ik was net op tijd. Ik hou mijn adem in, met de gedachte dst hij mij anders zou ruiken of horen. 'Waar ben je puppy van me? Kom maar bij Mickel!' Roept hij plagerig. Ik heb hem door. Hij wil me boos maken zodat ik ga grommen en dan kan hij me vinden. Ik moet Levittown in bedwang zien te houden.
Ik kijk snel naar buiten door het raam. Ik zit nog onder het bed. Mickel zit op een stoel naadt de deur. Shit! Het word avond! Dan komt Nigra zo! "Levittown, kan je alsjeblieft Nigra nog niet laten komen? Als ik verander komt er rook en dan zijn we er bij." "Ik zal mijn best doen. Maar ze heeft een sterke wil. Ik kan proberen het haar uit te leggen. Maar ik kan haar maar hooguit 15 minuten laten wachten. Anders gaat alles fout." "Oke, heel erg bedankt!" En ik verbreek de conectie. Hij zit er nog.

Fantasy creatures are Real *compleet*Where stories live. Discover now