Heks?

276 25 0
                                    

En ze geeft me een likje op mijn neus. Ik kijk met grote ogen naar haar terwijl ze weg rent. Ik hoor hoe mama achter me gniffelt. 'We gaan volgende week wel even langs, oke?' Vraagt ze. Ik knik blij zo ren ik dolblij naar huis. Dit was de beste dag uit mijn LEVEN!!!

POV Woezel

*1 week later*

"Vandaag is het zover! Vandaag gaan we naar mama's roedel! Eindelijk zie ik Ilse weer! Ik ben al vroeg wakker. Nu nog wachten tot papa en mama wakker worden..."
"Het is nou al 9 uur! Ik zit nu al 2 uur te wachten.. Ik ben het zat." Ik loop naar de kamer van mama en papa en spring op hun bed. Ik begin druk te keffen. 'Wakker worden! Wakker worden!' Roep ik. 'Jij ook goede morgen Woezel.' Zeg mama met een glimlach. Papa mompelt wat, maar ik kan het niet verstaan. 'Kom op! Ik wil naar de roedel en naar....' ik hou maar snel mijn bekje. 'Ilse?' Vraagt mama met een lach. Ik kijk verlegen naar beneden. Mama begint te lachen en papa geeft me een aai. 'Pak maar vast wat mooie kleding. En doe ze maar in je rugtasje.' Zegt mama en ik ren naar boven. Na een klein half uur ben ik klaar. Ik ren weer naar beneden zie papa en mama al klaar staan. Als ze mij zien beginnen ze al te rennen. Ik ren sneller en ga naast mama rennen.
'Zijn we er al?' Vraag ik na een uur. 'Bijna, nog maar 5 minutjes, kijk daar is het dorp al.' Zegt mama. Ik begin nog harder te rennen. Ik ben er als eerste. Ik laat een huil klinken om Ilse te roepen. Er komt een meisje aan gerend, ze heeft lang blond haar en blauwe ogen. 'Woezel!' Roept ze en verandert gewoon in haar wolf. Ik ren ook naar haar toe en we rollen samen over de grond.

*een paar uur later*

'Laten we naar het bos gaan!' Roep ik blij, en we rennen weg.
We komen aan in een donker bos. 'Moeten we niet terug? We mogen hier niet komen... Ik heb gehoord dat hier een heks leeft.' Zegt Ilse bang. 'Komaan, heksen bestaan niet.' Zeg ik om haar gerust te stellen. 'Dat dacht ik ook van vampieren, maar toen werd mijn oom er door vermoord.' Zegt ze nu boos. Ik loop gewoon door. Uiteindelijk geeft ze het op en rent naar me toe. 'Stil is, ik hoor wat.' Ik loop wat vooruit. Ik hoor een enge lach en een gil van Ilse. Ik ren terug maar zie haar niet meer. Niet veel later voel ik een harde klap en word alles zwart. Het enigste wat ik nog hoor is een enge heksen lach.

Hey people♡☆♡
Sorry voor dit kortere hoofdstukje, maar ik had weer is zin in een cliffhanger *kwaadaardige lach*
Like? Commend? Follow?
Bye people☆♡☆♡☆♡☆♡☆
_XRobijntjeX_

Fantasy creatures are Real *compleet*Where stories live. Discover now