YENİ BİRİ.

59 1 0
                                    

Yatağımda dönüp duruyordum uyuyamıyor dün olanları aklımdan çıkaramıyordum küre elimde patlamıştı sırtımın o kadar kötü duvara çarpmasına rağmen hiç acımaması çok tuhaftı sihir gibi bir şey kullanmış olmalıydı benim ne olduğumu söylemişti
-melek ve iblisin güçlerine sahip olduğumu mu-
Bu gerçekten çok saçmaydı veya ben bunlara inanmak istemiyordum.

Söylediği farklı hem bir iblis hem bir meleğin güçlerine sahip olmam hem melek hem iblis olduğum anlamına mı gelir? bence öyle. ikisi birbirinden çok farklı nasıl olabilir ki? evet saçma böyle bir şey olması mümkün değil. Hem ailemizde öyle bir şey olması gerekmez miydi? veya güçlerim olsaydı bunları kullanıyor olurdum. Ama öyle bir şey yoktu. Hiçbir şey yok diyemem ama söyledikleri şeyler normal değildi. Bir arayış içerisinde ilerliyordum kendimi bulma yolunda

kötü biri değilim veya ben öyle sanıyorum....

sabah olmuş güneşin keskin ışığı yüzüme çarparken uyandım. gözlerim kısık kısık aralanıyorken aniden gelen annemin sesini duyduğum an yataktan fırladım dün gece uyumadığım için okula da geç kalmıştım. pijamalarımla merdivenden inip annemin sesine doğru koştum. Annem yerdeydi anneme doğru eğilerek ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Ağlıyordu acı çekiyordu. zemine damlayan kan damlalarını gördüğümde korkmuştum avuçlarını sıkmıştı.

"anne ne oldu?"

"neden böylesin?"

"anne neden konuşmuyorsun?"

sorularıma cevap vermiyordu kapının açılma sesinden korkmuştum gelen kimdi? hızlı ayak seslerinin ardından babam annemi gördüğü gibi

"lanet olsun" dedi yüksek sesle ve içeri doğru koşmaya başladı biraz sonra geri döndü ve eğilerek annemin yanına oturdu. Babam annemin sıkmış olduğu avuçlarını açarak kendi elindeki taşı kanayan avcunun içine koydu.

Annemin elindeki kanlar yok olmuştu dün bana söylenen şeyler doğrumuydu ailemde böyle bir şeyin olmadığını düşünüyordum yanılmışım bana söylenmeyen sırlar vardı. Annem kendine gelmişti yerden babama tutunarak kalkmıştı ve ikisi bana kötü kötü bakmaya başlamışlardı.

"ne zamandan beri bizden birşeyler gizliyorsun"

"Gavin kim"

annem ve babamın soruları karşısında donmuştum nereden öğrenmişlerdi herşeyi

"Anlamadım neyden bahsediyorsunuz" dedim kısık bir sesle

soruya soruyla karşılık verme neyden bahsettiğimizide çok iyi biliyorsun dedi annem karşlarını çatarak.

"Buradan gidiyoruz"

"nereye"

"başka bir şehre gidiyoruz."

"Ben gelmiyorum baba"

"geliyorsun hatta bugün sen önden gidiyorsun biz annenle işleri halledip sonra geleceğiz."

"Bana ne zaman anlatmayı düşünüyorsunuz"

"gideceğimiz yerde "dedi annem üzgün bir şekilde bana bakarak ellerini omuzlarıma koydu

"senin için zor biliyorum ama bugün gitmelisin buradan geldiğimizde her şeyi sana anlatacağız söz veriyorum "diyip yanımdan ayrıldılar.

odama gidip benim için önemli olan eşyaları çantama koyarak elbiselerimi de giyip aşağıya indim.Annem ve babamdan arkadaşlarımdan ayrılmam için zaman isteyecektim.

annem ve babamı ararken bodrum katın açık olduğunu gördüğümde gelen sesleri dinlemeye başladım annem ve babam biriyle konuşuyordu ve o kişi onlara kızıyordu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

GİZLİ GERÇEĞİM (duzenleniyor)Where stories live. Discover now