2.

10.7K 509 16
                                    

Hosszú lábain fekete csőnadrág volt néhol kiszakadva,felső testén pedig egy fekete póló,karjai izmosak voltak és tele voltak ezer meg ezer apró tetoválással.Szememet arcára vezettem.Érzelem mentesen nézett rám és ebből már tudtam,hogy nem egy kedves személyiség.

„A többi alkalmazott legalább szeret engem."Jegyeztem meg magamnak és feljebb húztam az orrom.

Kezével hosszú,kócos,kissé göndör hajába túrt.

„Egek de szexi."Húztam oldalra fejem mintha csak meghallotta volna mire gondolok.

-Hello.-mondta semlegesen mély,reszelős hangján.

-Uhmm...szia.-köszöntem zavartan és az ajkamba haraptam.

„A francba már én is az ajkamba harapok mint a filmekben.Azonnal le kell szoknom,ez egy idegesítő szokás Nadia."Emlékeztettem magamat,miközben felálltam és közelebb sétáltam hozzájuk.Kisebb voltam nála,jóval kisebb.

-Nadia.-szólt rám apám mogorván,arra utalva,hogy még nem mutatkoztam be.

-Nadia Arms vagyok.-nyújtottam kezemet,de ő továbbra is csak a zsebébe pihentette,így gyorsan leengedtem a karomat.

-Most,hogy bemutattam a lányomat,ideje aláírni a szerződést.-szólalt meg apám.Ezzel visszacsalva a való világba,emlékeztetve,hogy ki is ő.Hirtelen elfogott a harag.Miért áll be egy ilyen srác apámhoz.Idegesen piszkáltam a karkötőimet,majd utánuk mentem apám irodájához.Még a lépcsőn utolértem őket.

-Ez itt...-mutatott a folyosó nyugati részére.-Nadia része,ide tilos a belépés.A keleti rész pedig az enyém,de ide is tilos a belépés kivétel... a végén az irodám,ha bármi kérdésed van ide mindig jöhetsz.-ecsetelte.

-Ide nem tilos a belépés?-játszotta a meglepődöttet.Tetszett a pimaszsága,így egy apró nevetés kitört belőlem.Apám szúrós pillantást vetett felém.

-Harold fiam.Tisztázzuk.-húnyta le a szemét.A francba Harry,bajban vagy.-Felém csak tiszteletet mutathatsz és engedelmességet,cserébe rugalmasabb vagyok.Új vagy még szóval,tőled várom a legnagyobb fegyelmet,hogy megtanuld ki a főnök.-tette kezét apám a fiú vállára.Viszonylag nyugodt volt,de ez csak a vihar előtti csend.

-Ha bármikor egy kibaszott pofátlan megjegyzésed lesz,vagy nem azt csinálod amit kérek...-lépett közel a füléhez.-...röpülsz a hullazsákba.

Harrynek az arcán nem játszódott le félelem és meg sem rezzent,nem szólalt meg.Apám felvonta a szemöldökét.

-Semmi reagálás?-lépett el apám a fiútól.Egyre kínosabban éreztem magam és féltettem a fiút.Talán,mert még túl fiatal volt mindehhez, amihez bekerült.-Haha.-röhögött fel apám és lazán előre ment,míg a fiú és én követtem őket.

-Bírlak öcskös.-mondta édesapám őszintén és felcsillant a szeme.Szimpatikus neki a fiú.

Bementek az irodába,így követtem őket én is,de mielőtt beléptem volna a helyre,ahova egyébként ritkán fáradok,-mert nem léphetek be ide-Joe az egyik alkalmazott kezével megállított.

-Nadia.Tudod jól...-kezdett bele szövegébe.

-...hogy nem jöhetek be ide...-folytattam és hátrálni kezdtem.Harry a válla fölött tett rám még egy pillantást,majd visszafordult.

Apám nem fordított rám nagy figyelmet,most a „munkájával" volt elfoglalva és néha fontosabb az mint én.Ez csak természetes.

Vissza ballagtam a télikertbe,ami hamarosan megtellik szebbnél szebb növényekkel a télnek köszönhetően.Sassy már nem volt ott,ahol hagytam így inkább visszamentem a szobámba tanulni és tételeket kidolgozni.Szeretek előbbre lenni a tanulással.Kb.negyed órát tölthettem a tanulni való felett mikor nagy nyögéssel lecsaptam a tollam.

Harry volt előttem és nem bírtam kitörölni a fejemből.Nem gondolhatok rá semmilyen formában,hisz ő egy maffiának dolgozik-most már-rossz ember és én ezt messziről elakarom kerülni.Igaz ilyenek között nőttem fel,de Harry nagyobb nyomást gyakorolt rám mint a többi ember a DarkSide-ba.Így cselekedtem.Felhívtam Clariet apám tanácsára.

-Hey Nadia!-köszönt vidáman.

-Szia Clarie.Boldog szülinapot!Van kedved megünnepelni?-csaptam a közepébe.

-Köszönöm Nad.Oh wow bulis kedvedbe vagy?-nevetett.

-Igen és nem tart sokáig,szóval emeld fel a csinos kis segged és készülj mert este kilépünk London utcáira.

-Ez nem te vagy Nadia!-éreztem hangjában a bizonytalan kacajt.

-Clarie.Menjünk.Kérlek.-mondtam,egyetlen barátnőmnek és unokatesómnak.Ő legalább tudta mi a családi hátterem...hátterünk.

-Oké Msr.party face.Este várlak.-tette le ezzel a telefont.

Boldogan nyugtáztam,hogy Clarie belement a buliba.Szó szerint.Ki kellett szellőztetnem a fejem,igaza volt apának.

Ajtómat feltépve vonultam át a folyosón egészen apám irodájáig.Az iroda előtt Leo állt,a spanyol alkalmazott.Ha valaki állt az ajtó előtt az mindig azt jelentette tárgyalás folyik és tilos a belépés.Na nem mintha én beléphettem volna,de nyomós okom volt rá.

-Hola,belleza.Most nem lépni be.-köszöntött kedvesen.

-Tudom Leo,tudom.-tettem a vállára a kezem és szúrós szemekkel,majd egy csintalan mosolyra húztam a számat.

-Nem belleza.Nem játszani ki engem,megint.-lépett hátrébb ezzel az ajtónak ütközve.

-Ugyan Leo,fontos ügyben vagyok itt.

-Mint múltkor?Az életemmel játszani.Apád lenni rám nagyon dühös akkor is és most is az lenni.-fogta meg a kezem,így megtudott pörgetni a másik irányba és előre tolt a folyosó felé.

-Ha nem engedsz be többet nem látod Titust.-utaltam a terráriumába tartott hüllőre.

-Te is olyan lenni mind az apád,o el mal(gonosz vagy).-játszotta a megsértődöttet,majd elállt az utamból.

-Gracias Leo.-simítottam meg alkarját.Talán még is belém szorult egy pici apámból.

Vettem egy nagy levegőt majd kopogás nélkül benyitottam.Mint vártam apám először meglepődött,majd mérges fejet vágott.Harry még mindig bennt volt.A kandallónak támaszkodva nézte a következő jelenetünket,ami számításaim szerint pár másodperc múlva el fog kezdődni és ha nem kontrázom gyorsan le rosszul sülhetnek el a dolgaim.

-Nadia!-szólt rám feltámaszkodva az asztalra és a lehető leg meggyőzőbb arcát vette elő.

-Apu,várj,mielőtt elordítanád magad...elmegyek.-mondtam félve.-Elmegyek Clare-vel megünnepelni a szülinapját.

A velem szemben álló férfi arca széles mosolyra húzodott.

-Na ez a beszéd.-ült vissza helyére.-Harry már is itt egy kis munka.-igazította meg nyakkendőjét.-Nadiat kell elkísérned bulizni.

***

Sziasztok!

Ne utáljatok amiért itt hagytam abba,de építenem kell az arculatomat.Remélem tetszik amit hoztam.

Olvass,szavazz,kommentelj. xx

DarkSide-h.s./befejezettWhere stories live. Discover now