3.

10.1K 456 22
                                    

-Igazán?-kérdezte Harry nem túl boldogan.Hasonló érzelmekkel, vele együtt ledöbbenve álltam.

-Mivan?-kérdeztem,de éreztem,hogy mindjárt megkapjuk a választ minden kérdésünkre.

-Nadia nem mehet felügyelet nélkül bulizni és valakinek el kell kísérni,de mivel az alkalmazottaimnak ma fontos dolgokat kell elintézni,úgy gondoltam kezdj egy kis lazább feladattal.Veled fog menni Louis is.-magyarázott meg mindent.

-Komolyan?Leszerződök egy maffiához és az a feladat,hogy...-kezdett bele Harry,de mikor apám lesütötte a szemét gyorsan váltott.-Milyen remek móka lesz.-javította ki magát szarkasztikusan.

Elakarok menni bulizni,hogy kiverjem ezt a srácot a fejemből, helyette ő is jön velem,na meg Louis.Louis egy kibirhatatlan alkalmazottja apának.Talán Harrynél picit idősebb,vicces,bolondos srác,de ha a „munkáról" van szó jobb ha elkerülik jó messziről.Louis az én fogadott bátyám,se apja se anyja,helyette itt vagyunk neki mi.Itt vacsorázik hétvégente néha itt is alszik és egyszer se volt olyan még,hogy apa valamiért megkínozta volna.Igen!A szó szoros értelembe.Louis előtti alkalmazott Max egy ujját hagyta itt,amiért apának ellenszegült,egyszer.Aztán másnap már nem jött munkába,mire megérdeklődtem édesapám,hogy hol van,csak annyit mondott „az ujja után ment".De ennek már mind 4 éve.Akkoriban még Lou volt a legfiatalabb.És ez csak egy bájos történet a sok közül.

-Mikor indulunk?-nézett rám unottan Göndörke.

-9-kor.-morogtam,majd rá sem nézve mentem ki az irodából.Miért kell ilyen faroknak lennie miközben kibaszott helyes?!Sosem értettem de ez a két dolog a legtöbbször vonzza egymást, vagy a rosszabbik eset a helyes,de buta párosítás.

Mielőtt készülődni kezdtem volna lementem a konyhába.Moria a házvezetőnő és Louis egy hatalmas tál süti előtt ültek és azt majszolták.

-Sziasztok.-ültem le melléjük.

-Csá Nadia.-mondta tele szájjal a fiú.

-Louis.-vettem magamhoz egy sütit.-Van kedved bulizni?-néztem rá eszelősen.

-Naná.-bólogatott,majd felállt és rám támaszkodva a levegőbe kezdett mutogatni.-Főcím:Louis és Nadia partyzni indulnak.-merengve nézett a semmibe vele együtt én is.

-Meg Harry és Clarie.

-Meg Harry.-tette hozzá Louis.-Ő az új alkalmazott igaz?

-Így van.-mondtam nem túl kedvesen.

-Várj!Mit is mondtál?-gondolkodott el a fiú.-Clarie?Na nem édesem.

-Louis,tudom,hogy ki nem állhatjátok egymást,de ma van a szülinapja.-néztem rá kiskutyaszemekkel,mire ő csak egy szemforgatással elintézte az egészet.

-Vigyázz magadra Nadia.-mondta Moria majd felvette a hatalmas tálat és elvitte magával.

-Majd Louis és Harry figyelnek rám.-üvöltöttem utána.

-Na várj?!Nem is bulizni megyünk,helyesbítek,te és a pincsi megy bulizni mi csak bambulunk?-kérdezte felháborodottan a fiú.

-Igen,apa utasítása Louis,én nem is akartam,hogy gyertek.Vagy is úgy,hogy figyeltek rám.-mentegetőztem.

-Mondjuk Nadia,megértem Tomot.Még is csak egy maffiavezér lánya vagy és bárki tehet ellened rossz lépéseket.Csodálom,hogy elengedett.

-Louis,szerinted miért jártam önvédelmi órákra és szerinted kik tanítottak meg a fegyverrel bánni?-néztem rá értetlenül.-Ezeket mind tudom alkalmazni.

-Teljes mértékben megértelek,de azért még is jobb ha mi ott leszünk,szórakozunk,néha rád nézünk nem-e csuklottál holtan össze a földön...-adta alám a lovat,szándékosan.

-Jól van Tomlinson.Inkább most menj a dolgodra.-hesegettem el.

***

Szobám gardrób részlegére mentem és elkezdtem kiválogatni a ruháimat,hogy még is mibe menjek én el.A kis stokedlire álltam,fel,hogy felérjem a magasabb polcokat.Így se volt még tökéletes rálátásom a holmikra,így kezemmel lehúztam az egész sort.A ruhákkal együtt egy kis barna zacskó is földet ért.Leugrottam a székről és fürkészve néztem a kis tasakot.Kezembe vettem és kinyitottam.Egy ezüst karkötő díszelgett benne,tele kicsi,lógó medálokkal.Volt rajta egy kis szásszorszép,egy pisztoly-milyen ironikus-és egy N betű.Kétség kívül ez az enyém,de akkor miért nem emlékszem rá és még is mit keres itt?

Hosszas nézegetés után felraktam magamra.Gyönyörűen csillogott a karomon.Boldogan folytattam a kis szerzeményemmel a ruhák közti búvárkodást.

Egy fekete,pántos,toppra esett a választásom és egy magasított derekú farmerra.Cipőnek egy karamell színű,magasított talpú szandált választottam.

Elégedetten tettem az ágyamra,majd befáradva a fürdőbe kezdtem el a csajos készülődésem egyik hosszadalmas munkáját.Fürdés,haj,smink.A szőke hajamat hosszas variálások után simán,egyenesen hagytam,hogy lógjon a vállamon.Felkaptam magamra a kikészített ruhát és már libbentem is ki a folyosóra.Pont ekkor lépett ki apám irodájából Harry,Louissal az oldalán.

-Tökéletes időzítés.-állapította meg Louis.Én Harryre kaptam a tekintetem.Tetőtöl talpig végig mértük egymást.Most mást viselt.Volt rajta egy zakó és bakancs helyett egy csizmát vett fel.Legutoljára tekintetünk akadt össze egymással.

- Csinos vagy Nadia.- mondta Louis,majd lesétált a lépcsőn én pedig nyomába. Harry komótosan baktatott utánam.

A hallba érve kivágódott a hatalmas fa bejárati ajtó és unokanővérem tipegett be rajta vörös magassarkújába.

- Üdv DarkSide.- tette ki kezét drámaian.

- Szervusz Clarie.-ment ki mellette a barna, bozontos hajú srác.

-Kiráz a hideg ettől a hapsitól.-jegyezte meg a lány.-És ő kicsoda?-nézett mögém mire én is odafordítottam a fejemet.A göndör fiú pár méterre ált tőlünk és a lány kérdésre felvonta egyik szemöldökét.Clarie félre tolt,majd a fiú felé nyújtotta kezét.-Clarie Doyle,vagyok,Nadi unokatesója.

-Nadi?-mosolygott és a kis gödröcskéi megjelentek arcán.-Örvendek.-bökte oda a fiú,majd Louis után ment.

-Nem mondod komolyan,hogy valami taplót sikerült felvennie apádnak?Érzéke van ehhez.-mondta Clarie és döbbent arccal vizslatott engem.

-Nos,ő Harry Styles,az új alkalmazott és nem,egyáltalán nem kedves.

***

Sziasztok!

Fogadjátok sok-sok szeretettel az újabbik részt.Remélem tetszeni fog nektek.A következő rész szerdán kerül fel.Köszönöm annak aki olvassa a történetet.

Olvass,szavazz,kommentelj. xx

DarkSide-h.s./befejezettWo Geschichten leben. Entdecke jetzt