Глава 21: "Шефе, май трябваше да пиеш по-полека.."

251 32 5
                                    

Чой искаше да се махне от дома си .. Беше решил да отиде при Мин, но не знаеше дали ще може да се овладее и да не я удари. Тя беше жена все пак, а Чой никога не би посмял да посегне на жена.. Колкото и долна да е тя. 

И все пак не си заслужаваше да се занимава с нея. Нека си гледа модния бизнес .. Но направи грешка, като се намеси в живота му. Това не можеше да й го прости. 

Не можеше и да прости на Куон. Това негово желание да му помогне .. Но Чой си беше абсолютно наред.. Нали? Кой човек не пие от време на време?! Това са си нормални човешки нужди.

Само при мисълта за алкохол, Чой вече предвкусваше уискито. Сега искаше само да отиде някъде .. В някой бар, и да пие. О, да. Така щеше да се почувства по-добре, и поне за малко да забрави за случката.. 

Реши да се обади на Себастиан, ако ще пие, му трябва шофьор. А и Себастиан не му беше просто шофьор, ами и приятел. Вече близо 7 години работи за него, и е един от най-доверените му хора.

Чой тъкмо щеше да му позвъни отново, но после видя колата да се задава. Не минаха и 10 минути от първото обаждане..

- Господин Хюн - каза Себастиан излизайки от колата - Случило ли се е нещо?

Той му отвори задната врата и Чой влезе. 

- Искаш ли да излезем да пием? - каза Чой без да обръща внимание на въпроса му.

Себастиан само се усмихна горчиво. Знаеше, че Чой има проблеми с алкохола. За това нямаше да го оставя да пие сам. 

- Добре господин .. Но тъй като ще пием заедно, май ще е по-добре да зарежа етикета. За това ще те наричам по име. Става ли Чой? 

- Даже настоявам. Винаги съм казвал, че предпочитам да се обръщаш към мен по име. 

Себастиан потегли бавно, след това набра известна инерция и колата вече подминаваше всичко на пътя си. 

- Знам един бар в центъра - каза Себастиан, докато завиваше рязко по улиците на Сеул - Има много пиене. Не е кой знае какво, но ..

- Карай натам тогава - прекъсна го Чой.

*

Колата спря пред един най-обикновен бар. Отвън беше пусто, и ако я нямаше голямата табела "Your Bar", Чой щеше да си помисли, че това е малка жилищна сграда. 

1. Да срещнеш любовта. (boy x boy)Where stories live. Discover now