Глава 31: Завръщане в миналото..

220 31 6
                                    

~РЕТРОСПЕКЦИЯ~

[10 години по-рано]

- Мразя, когато се карат така .. - каза Чой. 

Двамата с брат му пътуваха към "Алеята". Това беше мястото, където си говореха за всичко, защото нямаше кой да ги чуе. Това беше една открита поляна на края на Сеул. 

Санг караше внимателно, не искаше да стане някой инцидент и брат му да пострада .. макар че вече беше достатъчно голям да се грижи и сам за себе си.. Все пак вече беше на 17 години. Но и на 70 да беше, той пак щеше да е до него. 

- Знаеш, че майка и татко не го правят нарочно. Просто има неща, които не могат да разделят - каза Санг без да отделя погледа си от пътя. 

- Парите.. Това не могат да разделят!

- Още не си пораснал достатъчно, за да разбереш, Чой - той говореше укорително, като негов наставник. 

Баща им беше богат бизнесмен, но здравословното му състояние не беше никак добро. Претърпял един инфаркт, той се държеше само заради момчетата си.. Докато майка им обикаляше магазините, грижейки се за имиджа на семейството. Постоянно купуваше дрехи и обувки .. не позволяваше момчетата й да обличат една дреха повече от един път. 

- Татко ще умре, нали? - Чой изръси въпроса изведнъж. 

Санг си гледаше пътя, без да обръща внимание на въпросите на малкия си брат. Нищо, че имаха 10 години разлика, те пак притежаваха подобно мислене. Бяха инати, често се биеха за глупости .. Но си бяха много близки. По това време Чой нямаше и приятели.. Имаше само брат си.

- Той не е вечен, всички ще умрем. Едни ще умрат по-скоро от други - Санг се опита да по някакъв начин да съобщи новината заобиколно.

- Значи ще умре..  - каза Чой тихо. 

*

Санг и Чой бяха на поляната. Това беше само тяхно място, никой друг не знаеше за него. 

- Не искам да се връщам у дома .. - Чой се беше излегнал на тревата и си играеше с една клонка. 

- Я не говори глупости - Санг лежеше до него и го ръчна с лакътя си. 

Все едно ток премина по тялото му. Беше го ръчнал точно отстрани по реброто .. И от това, което усещаше .. сигурно мястото щеше да се превърне в синина. 

1. Да срещнеш любовта. (boy x boy)Where stories live. Discover now